Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha Sorosnak ettől nem múlik el a röhögőgörcse, akkor semmitől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát mit gondoltak a hazaáruló-mocskosrohadt-migránssimogató-sorosbérenc-görény libsik? Hogy azok a nevetőgyuribás plakátok az idők végezetéig kint maradnak? Hát nem. Most, hogy a vén patásördög meg is köszönte a plakáttépkedő nemmagyaroknak, hogy lemardostak néhányat a gyönyörű bugyikék izék közül, amelyeken az ő nevető feje volt, éppen ideje volt lépni a propagandagépezetnek: kuss, és coki legyen, mi így szállunk le a bicikliről.

Direkt így akartuk! A hülyebarmok arra se emlékeznek, ami tegnap volt – egyáltalán nem minden alap nélküli feltevésből kiindulva a Rogán-féle Kormányzati Félretájékoztatási Propagandaközpont (miután arra természetesen nem válaszoltak, hogy a miniszternek álcázott bűnöző mibű rázta a rongyot Rómában) benyögte, mert következménye ennek is nulla a köbön: eleve így tervezték.

Az eleve eltervezett menetrend szerint a lakosság alig 20%-át érdeklő nemzeti inzultációs utókampány éppen pont fix július 15-én zárul, ezért leszedik a plakátokat. És ha már hirtelen visszavonulót fújva vinnyogtak egy sort, elvetemült gazemberék újra sikeresnek és abszolút rekordnak nevezték azt a konzultációt, ami az ország 80%-át nem érdekelte. Ennél csak az szánalmasabb, hogy el is magyarázták, miért kúrták tele az országot Soros fejével: mert a konzultáció témáiban a kormány elhúzódó vitákra számít, mindenekelőtt a bevándorlás kérdésében. Tehát ne Soros nevessen nem tudjuk, minek a végén. Jó, rendben.

Azt mondja a polgárháborút vizionáló és lebetető két lábon járó korrupció által irányított sóhivatal és közpénzelégető intézet:

Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik. A milliárdos tervei ugyanis veszélyeztetik Magyarország biztonságát. Tegnap szóvivője is nyíltan bevallotta, hogy évente migránsok százezreit akarja Európába hozni. A magyarok eddig három alkalommal, két konzultáción és egy népszavazáson mondtak nemet ezekre a veszélyes tervekre.

Jól van, Rogán, leülhetsz, ügyes voltál! Megint. Az érvénytelen népszavazáson, a társadalom elsöprő többségét (80%>20%) nem érdeklő, konzultációnak álcázott gennyes monológotokon, meg a röpke pár hónap alatt elkúrt 13 milliárdos környezetszennyezéseteken kívül nemigen van mit felmutatnotok. Hát akkor Soros.

Semmi kedvem azzal jönni, de azért megemlítem mégiscsak – másoknak is megfordult már az agyában nem alaptalanul -, hogy ez az előre eltervezettnek hazudott lázas igyekezetetek az 1936-os náci olimpiára emlékeztet sokakat. Amikor is a rezsim erőszakos, rasszista politikáját leplezendő, ideiglenesen eltávolították a legtöbb zsidóellenes feliratot. Nem másért, csakis azért, mert az olimpia remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a békés, toleráns Németország hamis látszatát mutassák a külföldi látogatóknak és újságíróknak.

No, hát azt hiszem, abban nincsen vita köztünk, hogy az analógia akkor is áll, illetve ül, ha egyébként már megbeszéltük: nem az a kérdés, hogy ti egyenként nácik vagytok-e (szerintem nem vagytok). Még csak az sem kérdés, hogy Soros György plakátokon cseszegetése antiszemita megnyilvánulás-e (szerintem nem az). Az alaptézis az, hogy módszereiteket illetően egyértelműen náci tempóban nyomultok, miközben abban reménykedtek, hogy soha nem kell átadnotok a hatalmat. De annyira azért csak nem vagytok büszke, bátor és erős hazafiak, hogy ne viselkednétek sunyi, gyáva csürheként. Illetve de. A magatok magyar módján van nagy pofátok.

Azt gondolom én erről az egészről, hogy közel 13 milliárd forintot elégetni azért, hogy a vizes vébé előtt hopp-hirtelen eltüntessétek a pusztításotok nyomait, áttetsző, minden mozzanatában kiszámítható vergődés. Nincs kétségem afelől, hogy a vébé után mindent onnan folytattok, ahol abbahagytátok, azt a kis időt kibírjátok, és kibírják a híveitek is. Akiknek talán még azt is be tudjátok adni, hogy erről is konzultáltatok velük, és az ő akaratuk szerint tüntetitek el a világ szeme elől a ’30-as évek legsötétebb időszakára emlékeztető plakátrengeteget.

Tény, hogy nem fog hiányozni ez a kék szartenger, és csak örülni lehet annak, hogy eltűnik. Annál is inkább, mert ki sem kellett volna tenni ezeket a – teljesen félrecsúszott kormányzást elfedni hívatott – nyomorúságos bizonyítékokat. Csak hát akkor nem lehetett volna lopni sem, meg az ökölbe szorult agyú híveiteknek sem lett volna takarmány. Kurva szar érzés a nyakamba lihegő múlttal együtt élni, és nyilván nincsenek illúzióim afelől, hogy amit kirakni sokba került, azt leszedni még többe kerül, a helyére pedig bármikor még nagyobb disznóságokat lehet pakolni.

Ennek ellenére valahol megnyugtató: az elvtársak is pontosan tudják, nem annyira szexi, fancy és trendi ez az egész, hogy érdemes lenne büszkén mutogatni a világnak. Az önjelölt szabadságharcos gyáva megfutamodásának sokadik epizódját látjuk: a Brüsszelben megalkuvó, itthon keménykedő, Európában fülét-farkát behúzó, itthon háborút hirdető felcsúti kisember nem mer beleállni az általa kreált balhéba. Véresen ciki lenne, ha Budapest nem a vizes vébé helyszíneként, hanem egy náci propagandát toló, kirekesztő banánköztársaság fővárosaként kerülne rivaldafénybe. Nem mintha nem az lenne.

Ha Sorosnak ettől nem múlik el a röhögőgörcse, akkor semmitől, basszátok meg.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.