Ha Sorosnak ettől nem múlik el a röhögőgörcse, akkor semmitől

Fotó montázs: Lázár Gergő Fotó montázs: Lázár Gergő

Hát mit gondoltak a hazaáruló-mocskosrohadt-migránssimogató-sorosbérenc-görény libsik? Hogy azok a nevetőgyuribás plakátok az idők végezetéig kint maradnak? Hát nem. Most, hogy a vén patásördög meg is köszönte a plakáttépkedő nemmagyaroknak, hogy lemardostak néhányat a gyönyörű bugyikék izék közül, amelyeken az ő nevető feje volt, éppen ideje volt lépni a propagandagépezetnek: kuss, és coki legyen, mi így szállunk le a bicikliről.

Direkt így akartuk! A hülyebarmok arra se emlékeznek, ami tegnap volt – egyáltalán nem minden alap nélküli feltevésből kiindulva a Rogán-féle Kormányzati Félretájékoztatási Propagandaközpont (miután arra természetesen nem válaszoltak, hogy a miniszternek álcázott bűnöző mibű rázta a rongyot Rómában) benyögte, mert következménye ennek is nulla a köbön: eleve így tervezték.

Az eleve eltervezett menetrend szerint a lakosság alig 20%-át érdeklő nemzeti inzultációs utókampány éppen pont fix július 15-én zárul, ezért leszedik a plakátokat. És ha már hirtelen visszavonulót fújva vinnyogtak egy sort, elvetemült gazemberék újra sikeresnek és abszolút rekordnak nevezték azt a konzultációt, ami az ország 80%-át nem érdekelte. Ennél csak az szánalmasabb, hogy el is magyarázták, miért kúrták tele az országot Soros fejével: mert a konzultáció témáiban a kormány elhúzódó vitákra számít, mindenekelőtt a bevándorlás kérdésében. Tehát ne Soros nevessen nem tudjuk, minek a végén. Jó, rendben.

Azt mondja a polgárháborút vizionáló és lebetető két lábon járó korrupció által irányított sóhivatal és közpénzelégető intézet:

Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik. A milliárdos tervei ugyanis veszélyeztetik Magyarország biztonságát. Tegnap szóvivője is nyíltan bevallotta, hogy évente migránsok százezreit akarja Európába hozni. A magyarok eddig három alkalommal, két konzultáción és egy népszavazáson mondtak nemet ezekre a veszélyes tervekre.

Jól van, Rogán, leülhetsz, ügyes voltál! Megint. Az érvénytelen népszavazáson, a társadalom elsöprő többségét (80%>20%) nem érdeklő, konzultációnak álcázott gennyes monológotokon, meg a röpke pár hónap alatt elkúrt 13 milliárdos környezetszennyezéseteken kívül nemigen van mit felmutatnotok. Hát akkor Soros.

Semmi kedvem azzal jönni, de azért megemlítem mégiscsak – másoknak is megfordult már az agyában nem alaptalanul -, hogy ez az előre eltervezettnek hazudott lázas igyekezetetek az 1936-os náci olimpiára emlékeztet sokakat. Amikor is a rezsim erőszakos, rasszista politikáját leplezendő, ideiglenesen eltávolították a legtöbb zsidóellenes feliratot. Nem másért, csakis azért, mert az olimpia remek lehetőséget nyújtott arra, hogy a békés, toleráns Németország hamis látszatát mutassák a külföldi látogatóknak és újságíróknak.

No, hát azt hiszem, abban nincsen vita köztünk, hogy az analógia akkor is áll, illetve ül, ha egyébként már megbeszéltük: nem az a kérdés, hogy ti egyenként nácik vagytok-e (szerintem nem vagytok). Még csak az sem kérdés, hogy Soros György plakátokon cseszegetése antiszemita megnyilvánulás-e (szerintem nem az). Az alaptézis az, hogy módszereiteket illetően egyértelműen náci tempóban nyomultok, miközben abban reménykedtek, hogy soha nem kell átadnotok a hatalmat. De annyira azért csak nem vagytok büszke, bátor és erős hazafiak, hogy ne viselkednétek sunyi, gyáva csürheként. Illetve de. A magatok magyar módján van nagy pofátok.

Azt gondolom én erről az egészről, hogy közel 13 milliárd forintot elégetni azért, hogy a vizes vébé előtt hopp-hirtelen eltüntessétek a pusztításotok nyomait, áttetsző, minden mozzanatában kiszámítható vergődés. Nincs kétségem afelől, hogy a vébé után mindent onnan folytattok, ahol abbahagytátok, azt a kis időt kibírjátok, és kibírják a híveitek is. Akiknek talán még azt is be tudjátok adni, hogy erről is konzultáltatok velük, és az ő akaratuk szerint tüntetitek el a világ szeme elől a ’30-as évek legsötétebb időszakára emlékeztető plakátrengeteget.

Tény, hogy nem fog hiányozni ez a kék szartenger, és csak örülni lehet annak, hogy eltűnik. Annál is inkább, mert ki sem kellett volna tenni ezeket a – teljesen félrecsúszott kormányzást elfedni hívatott – nyomorúságos bizonyítékokat. Csak hát akkor nem lehetett volna lopni sem, meg az ökölbe szorult agyú híveiteknek sem lett volna takarmány. Kurva szar érzés a nyakamba lihegő múlttal együtt élni, és nyilván nincsenek illúzióim afelől, hogy amit kirakni sokba került, azt leszedni még többe kerül, a helyére pedig bármikor még nagyobb disznóságokat lehet pakolni.

Ennek ellenére valahol megnyugtató: az elvtársak is pontosan tudják, nem annyira szexi, fancy és trendi ez az egész, hogy érdemes lenne büszkén mutogatni a világnak. Az önjelölt szabadságharcos gyáva megfutamodásának sokadik epizódját látjuk: a Brüsszelben megalkuvó, itthon keménykedő, Európában fülét-farkát behúzó, itthon háborút hirdető felcsúti kisember nem mer beleállni az általa kreált balhéba. Véresen ciki lenne, ha Budapest nem a vizes vébé helyszíneként, hanem egy náci propagandát toló, kirekesztő banánköztársaság fővárosaként kerülne rivaldafénybe. Nem mintha nem az lenne.

Ha Sorosnak ettől nem múlik el a röhögőgörcse, akkor semmitől, basszátok meg.

adomany-1