Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendég: Sokadik nyílt levél Bayer Zsoltnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A levél ihletője – Bayer Zsolt: Akkor mostantól befogjátok a pofátokat

Zsoltika, édes cukormázas tündérgalambocskám, hogy küldene neked kézzel írott meghívót Szent Péter személyesen!

Édesanyád nem tanított meg rá, hogy „kussoltokkal” és „pofátokkal” nem kezdünk mondatot? Amúgy tudod mit? Leszarom az izraeli kormányfő véleményét budapesti látogatásostul, a Soros Györgyöt plakátostul, és még a te végtelenül ordenáré megnyilvánulásaidat is leszarom, csak azt hadd kérdezzem meg, miért ezzel foglalkozol és miért nem azzal például, hogy hőn imádott hazádban nincs egy kibeb@szott CT, sem MRI készülék az Országos Kardiológiai Intézet szívklinikáján, vagy hogy egész életüket végigdolgozott honfitársaid koldulnak a főváros aluljáróiban?

Megmondom én, miért nem ezzel foglalkozol. Mert kórtünet vagy te is, mint az egész aljas kormánykommunikáció, köztévével, közrádióval, közpénzből közfelháborodást keltő gumicsontokkal együtt.

Mert Soros-Migráns-Elmútnyócév-Jobbanteljesít-Zsidó-Cigány-Meleg meg még mittudomén micsoda, a lényeg, hogy minél hangosabban, minél indulatosabban, üzenjünk a Zembereknek hogy ők is megértsék, a kultúránkat meg kell védeni, és hát mi más lehetne alkalmasabb erre, mint lovagkeresztes fröcsögés, horogkeresztényi ájtatosság és egy kis uszítás.

Mindegy, ki ellen, mi ellen, Zsoltika megírja, a közönség tapsol, az ország rohad, a fiatalság kivándorol, az elit lop, a felelősségrevonás elmarad, a gyűlölködés itt marad, a közpénz meg elmegy. Mondjuk azokra a plakátokra, amik szerinted oly nagyon rendben vannak.

Mennyibe is került ez az adófizetőknek? Hány kórházat lehetett volna ellátni belőle életmentő készülékekkel, vagy legalább vécépapírral és kézfertőtlenítővel? Tökmindegy is, ki van épp a plakáton, hogy Brüsszel, vagy Soros, vagy Köszönjük, a baj már ott elkezdődött, hogy minek a propaganda egyáltalán, hogy minek kellesz te, ordenáré szócsöve az aktuális széljárásnak.

Amúgy pedig… kussolhatunk mind, valóban, és befoghatjuk a pofánkat, amiért hagyjuk. Ameddig hagyjuk.

Goitein Vera

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.