Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Igen, demagóg vagyok és ott rohadjon meg az összes barom, ahol van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,552,800 forint, még hiányzik 447,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát jó, ennyit arról a saját magamnak tett fogadalmamról, hogy lehetőleg nem írok, azt is csak szelíd szeretettel. Hogyan fogalmazzam meg finoman, eltartott ujjal, decensen hátrafésült hajjal, hogy ennek az országnak embertelen, rabló, hazug, szemét, mocskos parazitákból álló kormánya van?

A Klubrádióba telefonált be egy nagypapa, hogy az unokáját nyitott mellkassal átvitték egy másik kórházba CT-re, mert az Országos Kardiológiai Intézet szívklinikájának nincs ilyen készüléke. Meg MR készüléke sincs. Az RTL Klub utánajárt a történetnek és tényleg nincs.

Hogy akkor bassza már meg a kurva élet ezt a tetves országot, az élen az összes miniszterrel és azok elnökével. A kórház főigazgatója nagyon reménykedik abban, hogy jövőre kapnak egy CT-t és néhány éven belül MR-t is. Mert mindig kérnek rá pénzt, de eddig nem futotta a szájbavert, kibaszott, fossá lopott költségvetésből.

Az RTL megkereste az  Emberi Erőforrások Minisztériumát, ahonnan közölték, hogy Magyarországon 2010 óta 42 százalékkal több CT és 117 százalékkal több MR készülék van.

Ki a faszomat érdekel, hogy minél mennyivel több micsoda van Gyurcsány Ferenchez képest? A kérdés az, hogy ez micsoda? Ilyesmi hogy fordulhat elő? És akkor most jöhetnek a sokszorosan túlfizetett, gerinc- és pofa nélkül is remekül funkcionáló miniszterek, szóvivők, lakájok, seggnyalók, rajongók és fanatikusok és elmagyarázhatják harsányan röhögve, mekkora kurvanagy demagóg mindenki, aki átszámolja lélegeztetőgépre a felcsúti piramist, a kisvasutat, Vajnáné pávatollas kalapját, a falábú, huszadrangú kocafocistáknak havonta kifizetett pénzt, a meg nem valósuló olimpiára kibaszott milliárdokat, a vizes vb-re elszórt – és hétszentség, hogy túlnyomórészt szétlopott – pénzeket, az egyélőisten selyemtapétáját a Várban, Szijjártó és sleppje utazgatását a Föld körül, a disznószerelő százmilliárdját, Matolcsy közpénzből fizetett szeretőjét.

Igen, demagóg vagyok és ott rohadjon meg az összes barom, aki képes hinni abban, hogy ez így teljesen rendben van, hogy fontosabb Sorossal teleplakátolni az országot, fontosabb nemzetinek hazudott konzultációnak álcázott hergelésekre költeni a tíz- és százmilliárdokat. Megérett a pusztulásra az az ország, amelyben olyan emberek élnek, akik nem azért verik az asztalt és a választott politikusaik fejét a falba, hogy ez legyen az első, a legfontosabb.

Ki a faszt érdekel, hogy mennyivel több CT és MR van százalékosan, mint hét éve? Miért nincs mindenhol, ahol olyan speciális feladatot látnak el, amihez elengedhetetlenül szükségesek ezek a készülékek? Mi a büdös francért nem ez az első? A vizes vb hetente annyival drágult, amennyiből meg lehetett volna venni ezeket. Mi az, hogy a klinika folyamatosan kér pénzt ilyen készülékekre, de nem kap? Engem nem érdekel a Gyurcsány kormány jelen pillanatban (ettől függetlenül rohadjanak meg azok is, amiért nem ez volt az első dolguk, amikor kormányon voltak), hanem az Orbán-kormány érdekel. Mert nyolcadik éve szívják az ország vérét és most ők a felelősek ezért. Senki más. Az elhízott, szétcsúszott zsebdiktátor és az áhítatos vigyorú Balog. Elsősorban. És aztán mindenki, aki szó nélkül tűri ezt.

Nem arról van szó, hogy egy kis vidéki kórházban nincs ilyen készülék és el kell menni a vizsgálat miatt egy nagyobb kórházba. Hanem arról van szó, hogy az Országos Kardiológiai Intézetben nincsen, bassza meg az ég! Ott, ahol szívműtéteket végeznek és ahol napi szinten égető szükség van ezekre a gépekre.

Mert Magyarország erős és büszke ország, mi? Egy kibaszott tetűfészek, ahol a falábú focisták havi milliós fizetéseket kapnak, ahová Orbán mániáira önti a pénzt az ország, ahol szétlopják a fejünket és mi csak vigyorgunk bárgyú pofával és ahol nyitott mellkassal kell vizsgálatra szállítani a betegeket, mert az ország gyermekszív-klinikájának nincsen CT és MR készüléke, mert nem telik rá.

Hát ott rohadjon meg az olyan ország, amelyik ezt tűri, ahol párthovatartozástól függ, hogy felháborodik, vagy nem háborodik fel valaki, ahol bárkinek eszébe jut mentegetni a bűnösöket, visszamutogatni, gyurcsányozni, libsizni, miközben ez nem politikai nézet kérdése, hanem mindenki elemi érdeke. Mindenkié. Ha ezt képtelenek vagyunk megérteni és még ebben sem tudunk összefogni, akkor teljesen felesleges ezért az országért küzdeni. Egyszerűen hagyni kell a saját mocskába fulladni.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.