Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igazán megérdemled a pihenést és a szabadságot, Rogán!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Reggeli posztomban már felvetettem a kérdést, igaz, nem először: mibű, Rogán? Az Indexnek és a 444-nek elküldött olvasói fotó generálta a kíváncsiságomat, amelyen azt látjuk, hogy a tegnapi/szombati napon (mondjuk, azt pont nem látjuk a képen, hogy szombat van) Antonió és önerőből tehetséges üzletasszony Cecíliája Róma központjában egy kereken 5 csillagos luxusszálloda – Hotel de Russie – éttermének teraszán tömi a majmot egy férfi és egy nő társaságában.

Ameddig kiderül, hogy Botka Rolex Lacinak mibű futotta luxuskarórára, gondoltam beszéljünk még kicsit erről az egyáltalán nem bulvárhírről, amiről normális országokban egyáltalán nem kellene beszélni. Például azért, mert a kormányzati tisztesség és transzparencia minden potenciális találgatásra alkalmas kérdést és indokolatlan felvetést spotánul eloszlatna. Még mielőtt azok egyáltalán felvetődnének, ugye.

Mivel e sorok írásáig Rogán nem utasította a propaganda felkent minisztériumát arra, hogy most éppen mit kellene hazudni válaszolni (különben is, ha éjfél előtt sikerrel letagadja, akkor mindegy is, de nem hazugság) azokra a szándékosan lejárató, a kormány szuverenitását aláásó kérdésekre, hogy mikor, miért járt a miniszter úr Rómában feleségestől, hogy mennyi ideig tartózkodtak ott, hogy hol szálltak meg pontosan, hogy mibű futotta a széle a hosszát és konkrétan ki fizette a romantikázást.

Tisztázó válaszok hiányában csak annyit tudhatunk, amit a nem kormánypárti sajtó olvasója a helyszínen, saját tapasztalatai alapján jelzett: Rogánék nem csupán táplálkozási célból ültek ki a luxusszálloda viszonylag olcsó éttermének teraszára, hanem mert ott is szálltak meg ők. Nevezett vendéglátóipari egységben a nyári szezonra való tekintettel a legolcsóbb szoba két főnek egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, a határ pedig lázárjánosi léptékkel mérhető: maga a csillagos ég.

Jó, azt én vágom, hogy minden út Rómába vezet. Azt is vágom, hogy zsé kategóriás, finnyásan eltorzult lelkű fapados trollok szerint a stílus maga az ember és minket kizárólag az irigység vezérel, midőn szót emelünk nyilvánvaló, erkölcsileg védhetetlen görénységekkel kapcsolatban. Ettől még ez nem egy normális ország, Rogán Antal pedig egy közönséges bűnöző, ezért a hírek átértékelődnek. Ami máshol a világ legtermészetesebb dolga – hogy politikusok nem az országlakók kirablásából tágulnak, vagyonosodnak, hogy a vagyonnyilatkozatukba nem azt írnak bele, amit akarnak, lehetőleg nem világraszóló, ordas hazugságokat – az itt egyáltalán nem magától értetődő.

Mivel Rogán a visszaeső módon hazudozó politikusok közé tartozik, aki két rongyrázás között síkhülyének nézi még a saját választóit is, aki egyszerű parasztgyereknek próbálja álcázni magát, miközben a felesége szoknyája mögé bújva tagadja le nyilvánvaló luxuséletvitelét, hadd legyen már téma egy fél napig, hogy ha a bevallott jövedeleme, a megtakarításai és az adósságai alapján látványosan nem futná arra, amit művel (és hagyjuk Nakama Cilike fantomcégének profitját), akkor mégis mibű?

Addig is, ameddig Rogán előáll a sztori 50 árnyalatával a soha nem is járt Rómában kezdetű rigmustól egészen odáig, hogy a felesége intézte a dolgot, aki egyébként megteheti, mert sikeres üzletasszony, vagy egyszerűen csak sorosgyurcsányluxusbaloldal, szeretném kifejezni abbéli reményemet, hogy a Habonyárpi&Co. seggéből kilógó média felkapja a hírt és összeráncolja az összes szemöldökét. Pontosan ugyanúgy, ahogy Botkát végighurcolták a mocsarukban, miszerint egy luxusétteremben ebédelt Budapesten, ahol legalább 6000 forintba kerül egy főétel.

Nem, nem jól van ez így és egyáltalán nem állítom, hogy örömömet lelem ebben a témában. Sőt, az összes hócipőm tele van azzal, hogy Rogán luxusretikülje, helikopterezése, római vakációja, hogy Botka luxuskarórája és terepjárója, vagy nem tudom melyik egzotikus országban megejtett búvárkodása a téma. Hogy hol folyik patakokban a rosé és miért.

Nem az a baj ezzel, hogy egy közmunkás három hónap alatt keresi meg egy luxusszállodában eltölthető éjszaka árát, hogy az átlagmagyar is minimum egy hónapot gürizik ezért a pénzért, hogy a lakosság kritikus tömege évek óta a Balatonig nem jutott el nyaralási célzattal (fuck demagógia!), hanem hogy – ha már szerte a világban mindenhol akad egy-egy száműzött hazánk fia – ne lehessen már egy legyintéssel elintézni ezeket a dolgokat. Ne legyen már mindegy, hogy mennyit lopnak és azt mire költik csak azért, mert a 20 százalék 99%-a szerint aki a húsosfazék közelébe kerül, annak joga van lopni, ha meg a nemzeti érdekre hivatkozva teszi, akkor majdhogynem dicséretes dolog.

Értem én, hogy minden út Rómába vezet, de hogy lehet, hogy ezek a fotók soha nem Tádzsikisztánban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban, vagy Moszkvában készülnek? Mi a fenét keresnek ezek a celebek és celebnék állandóan a rothadó-hanyatló Nyugaton, amelyet – mint a Rogán-féle propaganda üvölti a fülünkbe naphosszat – elleptek a kecskebaszó migránsok, amelynek kereszténysége és értékei romokban hevernek, ahol nincs közbiztonság, ahol Cecília szülőcsatornájára megannyi veszély leselkedik?

Ennek az embernek már régen börtönben kellene ülnie a hűvösön, nem hogy a szájbatekert hivatalos jövedelmének sokszorosát költse el havonta és meggyőződése legyen ráadásul, hogy ő ezt megérdemli, neki ez jár. És majd ő lesz felháborodva, hogy Soros keze Rómába is betette a lábát, hogy e nemes államférfiú jól megérdemelt pihenését megzavarja. Szar lehet Rogán Antalnak lenni és azzal a tudattal tenni meg minden lépést, hogy bárhol felbukkanhat a világ tetszőleges sarkában egy magyar migráns, akinek köszönhetően az összeharácsolt milliárdokat sem lehet nyugodtan elkölteni. Én biztosan nem irigylem egy percre se!

Megérdemled a pihenést és a szabadságot, Rogán! Megdolgoztál ezzel a fránya kötvénybiznisszel is, a napi gyűlöletadagunkról és hülyítésünkről nem is beszélve. A faszt érdekelné, hogy hol zabálsz és mennyiért hajtod álomra a fejed, ha úgy kormányoznátok, ahogy nem, ha nem próbálnátok másra kenni, amit ti követtek el és nem dörgölnétek bele a pofánkba minden alkalommal, hogy a hazudozás fél egészség.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.