Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


De csendben hagytátok, hogy ellopják a jövőtöket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mi lett velünk, tisztelt magyar társadalom?

Azt értem, hogy a trianoni békeszerződés/diktátum aláírásának 97. évfordulóján elárasztottátok a közösségi oldalakat az emlékezés gondolataival, posztjaival, nincs ezzel baj. A posztok alatti kommenteket olvasva már-már kijelenthető, hogy társadalmi konszenzus jött létre a témában. Ti, tisztelt honfitársaim, egyetértetek valamiben. Ez jó!

A baj ott van, hogy mindezt egy halott ügy mentén teszitek. Nagy-Magyarország meghalt! 97 évvel ezelőtt tépték darabokra, és NEM (!) fog feltámadni. Az amputált karú ember sem siratja 50 évig a kezét. Elengedi, ahogy a halottainkat is elengedjük.

Ezzel szemben kevés embernél verte ki a biztosítékot a múlt héten elfogadott Taigetosz-törvény, ami méltán viseli e nevet, hiszen gyerekek ellen született, a diszlexiás, a tanulási zavarok valamely formájában szenvedő gyerekek ellen.

Magyarok! A 21. század hajnalán mi, a társadalom, a mában egyetértünk és összetartunk egy HALOTT (!) ügyben, miközben – ugyanúgy a mában – ölbe tett kézzel végignézzük, hogy egy maroknyi politikusbűnöző eltapossa, elkártyázza a jövőnket. Nem beszélve az augusztus elsejével életbe lépő törvényről, ami a szabad szombatokat és vasárnapokat munkanappá nyilvánítja.

A 21. század hajnalán mi hagyjuk, hogy visszaállítsák a rabszolgaságot. Úton vagyunk a múltba! Ti, akik egy nemzetként köptök Trianonra, csendben tűritek, hogy a hazánkat foglyul ejtő maffia egyetlen rúgással küldje vissza országunkat a középkorba! Ti, akik nagy egyetértésben fröcsögtök, hogy nem kértek a migránsokból, a terrorizmusból…

Nos, én erős összefüggést látok a kicsi gyermekkortól kezdődő állami, törvényi diszkrimináció és a terrorizmus között. Lassan, de biztosan kineveljük a saját terroristáinkat.

És még egy gondolat. Nekem megvan az alapom ahhoz, hogy társadalomkritikát fogalmazzak meg, de valójában nincs is rá szükség. Megtettétek ezt magatok, mikor a halott ügyekért, a múltért, a migránsgyűlöletért, a nettó nácizmusért összefogtatok, de csendben hagytátok, hogy ellopják a jövőtöket.

LaLaWe

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.