Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az a helyzet, öcsém, hogy itt a provokátorok ti vagytok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (…) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.”

Rogán Nemolvasomdehazudnak Antalnak, a kormánypárt kurucinfó színvonalán (újabban orrbaszájba) kommunikáló propagandafelelősének röfögését olvashattuk az MTI tolmácsolásában, amely egy csepeli lakossági fórumon hangzott el pénteken. Lehet, hogy Rezsiszilárd napszúrást kapott, ezért nem volt bevethető állapotban, így aztán Rogánra hárult a feladat, hogy azzal hergelje a sem nem túl fiatal, sem nem egészen demokrata közönséget, hogy ősszel „tudatos provokatív kísérletekre” kerül sor Magyarországon. Mert a Soros hálózatnak az ellenőrizetlen bevándorlás biztosítása céljából kormányokat kell az útból eltakarítania, rendet kell bontania és politikai instabilitást kell generálnia.

Nem mondok semmi újat azzal, hogy Antonio kolléga elég szépen definiálta a 2006-os, igencsak tudatos, nem mellesleg fideszes provokációról ismert, egyébként a szemkilövető Gyurcsányról elhíresült történelmi pillanatot, még ha egyáltalán se ez volt a célja.

Mindenesetre gyönyörűen kirajzolódik ebből a röffentésből Erdogan diktátor pajtás receptje. Elkezdték valamikor hónapokkal ezelőtt lebegtetni, hogy micsoda kurva durva választási kampány következik, mindenki szedjen nyugtatót. Aztán az utcai megmozdulások első harmadában, úgy a feltámadás környékén a fővezér úrnak elkezdett viszketni az ő keresztény tenyere. Aztán Bayer koffeinpublicista zsinórban kétszer csatlakozott ehhez a cizelláltan kifinomult fenyegetőzéshez, amely szépen ívelt a taknyon-véren csúszásig. Közben hetek óta – a nemzeti konzultációnak elkeresztelt, lakossági fórumnak álcázott, kizárólag agyhalottakat megszólítani kívánó országos haknijuk keretében – házalnak a legsötétebb összeesküvés-elméletekkel és festik a verbális erőszak démonait a falra. Hogy Stefka munkásőr terrortámadásos, vérgőzös, géppisztolyos hallucinációjáról ne is beszéljünk.

Ebben egy újabb szint a korrupt Rogán Antal alternatív tények világában, fideszbeszél nyelven fogant kendőzetlen fenyeget(őz)ése. (F)ordítsuk le: mi, elszabadult kormánypárti gazemberek pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit művelünk, és hogy képtelenek vagyunk abbahagyni a csalást-lopást-hazudozást-uszítást. Ezért nyilván azt is tudjuk, hogy – mivel rajtunk múlik – a békés tüntetésekkel, polgári engedetlenséggel semmire nem mennek azok, akiket egyébként legjobb tudásunk szerint naponta gyalázunk, ahol csak érünk. Eszünk ágában sincs visszavonulót fújni és elkezdeni a lánctalpas propaganda nyomatása helyett érdemben kormányozni az országot. Ezért aztán elemi érdekünk, hogy a békés demonstrációk helyett az erőszak eszkalálódjon az utcákon.

Ezt pedig úgy fogjuk csinálni, ahogyan Erdogan példaképünktől tanultuk. Ha minden kötél szakad, és más indok nem kínálkozik a nagyipari disznóságok körüli csatazaj maximális hangerőn való dübörögtetésére, akkor majd jól megmerényeljük saját magunkat. Megszervezzük mi azt a szájbakúrt provokációt és mutogatunk majd a polgárilag engedetlen csőcselékre. A lényeg, hogy legitimálni kell a rendszer szintjén az erőszakot, ennek pedig az előre menekülő hergelés a tuti módszere. Erre az egybites, egyébként rendkívüli módon kézenfekvő bazári mutatványra fussa a zéró kormányzati teljesítmény mögül kikandikáló üldözési mánia okán.

Amennyiben én vagyok a hülye és nem erről szól ez az ócska, undorító megszólalás, akkor viszont Rogán őhivatalosságának kutya kötelessége lett volna már a megfelelő helyeken feljelentést tenni. Ugyanis kábé szó szerint azzal riogat, hogy tudomása van arról, hogy titkos kiképző központokban olyan előkészületek zajlanak, amelyek az alkotmányos rend megdöntésére/az alkotmányos rend elleni szervezkedésre/ lázadásra/rombolásra, stb. irányulnak. Sőt, azt is tudni véli, hogy ezekre az akciókra mikor kerül sor. De nem, Rogán Antal hétpróbás korrupt gazember semmiféle bizonyítékot nem villantva provokál, és lebegteti az erőszak minden kétséget kizáró bekövetkezését.

Mekkora felelőtlen faszfejnek kell lenni ahhoz, hogy egy miniszter sorosista, idegen érdekeket szolgáló kiképzőközpontok létezésével riogasson, miközben a kormány – minden ezzel ellenkező előjelű vállalását telibe hányva – hagyott szabadon garázdálkodni legalább egy szélsőséges, orosz támogatással működő félkatonai szervezetet, amelynek kivénhedt, náci ideológiát terjesztő, elmeháborodott vezetője fegyvert birtokol és rendőrt gyilkol.

Miről beszél akkor ez az összeaszalódott Rogán Vuitton Helikopter Letelepedésikötvény Antal? És arról miért nem beszél, hogy egy picsányi zsákfaluban is eltévedni képes TEK nem irtotta ki a legutolsó maradványait is ezeknek a közbiztonságunkra nézve elsőszámú veszélyt jelentő szervezeteknek? Rogán! Mutasd a térképen Soros kibaszott kiképzőtáborait! Hol vannak a bizonyítékok? És ha nincsenek ilyenek, akkor hol a feljelentésed? Győrkös István elmeháborodott hordájának aknamunkáját lefostátok, és van pofád az ellenkező irányba mutogatva híresztelni, lebegtetni, sokat sejtetően csúsztatni? Milyen bűzös, ótvar, ötvenes éveket idéző duma ez? Meddig lehet még büntetlenül közveszéllyel járó esemény bekövetkezésével fenyegetőzni? Na, nem mintha az egész, két éve tartó migránsozó agymenésetek nem erről szólna. Hogyha erről a sorosista, nemzetközi hálózatról mindent tudtok, minden holnap, jövő héten, szeptemberben bekövetkező disznóságukról tudtok, hogy lehet, hogy semmiféle nyomozás nem folyik az ügyükben, ahogyan ez normális lenne?

Megint aljadék módon hazudsz, Rogán! Addig uszítasz, mocskolódsz és hergelsz az elvtársaiddal együtt, ameddig tényleg el nem szabadulnak az indulatok. Az ilyen morális pöcegödröknek nyilván fogalmuk nincs a polgári engedetlenség erkölcsi dimenziójáról és arról, hogy a jogállamiság intézményrendszerének szánalmas csődje nélkül erre nem kerülhetne sor, mert nem volna rá szükség.

Az a helyzet, öcsém, hogy itt a provokátorok ti vagytok. Ti, akik civileket bélyegeztek meg, egyetemeket nyírtok ki, kormányzás helyett közpénzmilliárdokból kampányoltok és üzengettek, egy egész gépezetet működtettek az ellenvélemények lejáratása céljából, kiárusítjátok az országot Szovjetoroszországnak és Kínának, valamint udvari strómanokkal és oligarchákkal lopatjátok szét a közvagyont. A mindezzel kapcsolatos, egyre növekvő társadalmi elégedetlenséget, Rákosit idéző görénységgel próbáljátok Soros provokációjának és földalatti aknamunkájának feltüntetni, hogy aztán a sikeres önpuccsot (ha a TEK hatszor lövi is lábon magát közben) az n-szer meghosszabbítható rendkívüli állapot kihirdetésével koronázzátok meg. Választások ellehetetlenítése, rendeleti kormányzás, gyülekezési tilalom, és minden, ami kell.

Teljesen elveszítették az önkontrollt és ennek így, ahogy most kinéz, csak valami brutálisan rossz vége lehet. Sajnos egyre biztosabb, hogy egy polgárháború mesterséges kirobbantása sem lenne túl nagy ár azért, hogy ne lehessen elszámoltatni őket. Abban bíznak, hogy a híveiket összetartja az akolmeleg boldog ostobasága. Hogy hiszik és vallják, hogy ameddig 2006-ban a demokrácia győzelme volt az, hogy utcakövekkel dobálózva, fél várost felgyújtva, autókat borogatva lázadtak a rendszer ellen és a gyurcsányista rendőrség kurvaanyja, most egy hasonló kiprovokált akció a sorosista, hazaáruló liberális csőcselék rendbontó, kormánydöntő ármánykodása lesz, aminek vérbe fojtása a kormány hazafias kötelessége. Mindenkit őrizzen meg az, akinek módjában áll ettől az ocsmány forgatókönyvtől.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.