Ahol egyeseket lecsótányoznak, ketteseket pofán törölnek, ott a hármasok sem fogják megúszni

Fotó: ATV Start (Youtube) Fotó: ATV Start (Youtube)

Akkor folytassuk onnan, ahol tegnap este abbahagytuk. A primitív, kőbaltás ősmagyar szeretve tisztelt hazájára (Magyarország a magyaroké) hivatkozva mocskosmigránsozik, csótányozik egy öblöset, mert angolul szólt őfelségéhez a felszolgáló, midőn pizzát tolt volna az arcába zabálási célzattal (vélhetően turistának nézte), majd hugyagyúlibázás kíséretében pofán vág egy nőt, aki védelmébe vette a fiatalembert. Akinek esetleg kimaradt:migrans

A szeretve tisztelt, félig szögesdróttal elkerített, szuverén, büszke Magyarország alszik egyet a történetre, másnap reggel (ma) pedig a kormánypárt alelnöke és primitív ősembereket izgalomban tartó arca beül egy reggeli televíziós műsorba, ahol ismertetik vele a fenti tényállást. Először csak a mocskosmigánsozást.

ATV (Krug Emília): Mit szól ehhez?

Németh Rezsiszilárd (a továbbiakban R): Ehhez nem tudok hozzászólni. Nyavalyás provokációnak gondolom az egészet. 

ATV: Várjon, mert van egy folytatás is. (…) Egy hölgy odamegy, hogy csillapítsa a kedélyeket, az üvöltöző a nőhöz fordul, aki azt írta: fejelgetett felém, aztán pofán vágott, leesett a szemüvegem, azt arréb rúgta, üvöltözött, majd elment. Rendőrségi feljelentés lett az ügyből.

R: Nagyon helyes, hogy rendőrségi feljelentés lett, véleményem szerint minden fizikai atrocitást azt ki kell zárni a közéletből, ezt tudom mondani erre. Nagyon helyes, és remélem, hogy a hatóság teszi a dolgát és mindenki megkapja méltó büntetését. 

ATV: A mocskos migráns az belefér?

R: Nem, egyáltalán nem fér bele a mocskos migráns megnevezés ebbe a történetbe. Én ebben provokációt látok. Azt tetszett mondani, hogy van még folytatása. Hát a színpadon is így szoktak…

ATV: Csak nem gondolja, hogy ez egy megrendezett sztori volt?

R: Hááááát én úgy gondolom, hogy ez egy megrendezett sztori volt. Bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is. Azután, hogy Soros György betette ide a lábát és gyakorlatilag…

ATV: Hogy jön ide Soros György?

R: Hát gyakorlatilag joystick-on mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár pedig azokat a szervezeteket, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond. Itt egy óriási küzdelem zajlik, jól látható, hogy ez nem csak itt ezen a kis Kálvin téri színpadon zajlott ez a küzdelem, hanem a sajtóban.

ATV: Most elítéli vagy provokáció?

R: 444 kontra Echo TV.

ATV: Elítéli vagy provokáció?

R: Én teljes mértékben az ilyen típusú beszédet, akkor is, hogyha ez esetleg valós történet, akkor is, ha provokáció, mélységesen elítélem. 

ATV: Nem lát összefüggést a kormányzati …..

R: Nem. 

ATV: …a kormányzati kampány, kommunikáció és a mocskosmigránsozás között?

R: A kormányzat soha, de soha nem mondott ilyet. A kormányzat nem ezt mondta. 

ATV: Nem lát összefüggést aközött, hogy Orbán Viktor arról beszél, hogy Magyarország a magyaroké kell, hogy maradjon és akkor hirtelen valaki, aki angolul beszél, megkapja azt, hogy te csótány?

R: Épp ezér’ gondolom, hogy ez provokáció. Mert utána lehet beszélni az ATV-ben erről, lehet beszélni egyéb tévékben erről, úgy lehet csinálni, mintha ez az lenne, ez nem az. Ezt provokációnak látom. 

ATV: Bayer Zsolt arról beszél, hogy már mi is nagyon dühösek vagyunk, utána arról, hogy hogyan kell taknyukon és vérükön civileket kirángatni a parlamentből, egyébként Orbán Viktor is arról beszél, hogy viszket a tenyér. Akkor a fizikai atrocitás…

R: De ez nem fizikai atrocitás.  

ATV: A viszkető tenyér, meg a kirángatni valakit? 

R: Bayer Zsolt ezért a – hogy mondjam – erős fogalmazásért, ő egyébként egy publicista, tehát nagy valószínűséggel, hogy mondjam, tehát a szólásszabadság az elbírja azt, amit ő

ATV: Ön szerint ez belefér?

R: Minden oldalon belefér, én úgy látom.

ATV: Azt írta, hogy vérükön kell kirángatni embereket, ez belefér? 

R: Nem erről beszélt ez az ember. 

ATV: Hát ez szó szerinti idézet.

R: Azt mondta, hogy a provokátorok azok kiprovokálják az emberből, hogy ilyen gondolatai legyenek. Ez nagyon veszélyes szerintem, ami zajlik most. Mindkét helyen mérsékletet kellene tanusítani, azt gondolom, hogy ebbe belekeverni a kormányt és belekeverni a Fidesz-KDNP-t…

ATV: Ne mondja már, hogy Bayer Zsoltnak semmi köze  Fideszhez, amely kormányon van. 

R: Bayer Zsoltnak semmi köze a kormányhoz. 

ATV: Fidesz alapító, 5. számú tagkönyv tulajdonos, szülinapokon ott van, Kötcsén ott van, Orbán Viktorral fotózkodik.

R: A kormányhoz semmi köze. 

ATV: Ön szerint tehát a bayeri gondolatok beleférnek.

R: Én nem azt mondtam, hogy beleférnek.

ATV: Az előbb azt mondta, hogy minden oldalon ez még belefér.

R: Nem. Azt mondtam, hogy minden oldal él evvel a sajnálatosan szerintem túlhevült, felfokozott gondolkodásmóddal és felfokozott kijelentésekkel. Ezen kellene csillapítani. Bayer Zsolt is azt mondta, hogy legközelebb oda fog erre figyelni. (…) Még egyszer: ebbe a kormányt, meg a Fidesz-KDNP parlamenti frakcióját ne keverjék bele. 

Remélem, hogy Bayer Zsoltot a testükkel védelmezők most Németh Szilárdot is ugyanazzal a lendülettel fogják megvédeni. Lehetőleg tőlünk. Amit ez az intellektuális mélyfúrás itt összehordott, azt remélhetőleg sötét történelemkönyvek lapjain fogják idézni (pedig ez itt távolról sem a teljes, elképesztő műsor leirata volt). Amely lapok egy olyan országról fognak szólni, ahol felelőtlen, számító, rosszhiszemű, önző véleményformálók hitték és vallották, hogy Bayerrel a legnagyobb baj a trágárkodás.

Ebben az országban, ahol Bayer nem egyszer röhögve átverte már a közvéleményt azzal, hogy majd jobban odafigyel, hogy többé nem fog előfordulni, hogy mit tegyünk, hát szangvinikus alkat ő, ma ott tartunk, hogy a Fidesz krémje beül egy tévéadásba és letagadja a vért, a taknyot, a pofánbaszást és provokációnak nevezi azt, hogy ősbunkók nőket ütlegelnek, csótányoznak, önbíráskodnak. Mert Soros György.

Ez az ország, ahol nagyipari népbutítók összemosták a trágárkodást a goebbels-i politikai gondolatokkal (és lelkes demokraták tapsikoltak hozzá büszkén). És ez az ország ma oda jutott, hogy azok, akiket Bayer a mosdatlan szájára vesz, azokkal szemben bármit szabad. Mert mindenki, aki nem a Németh-Bayer-féle Fidesz világnézetet vallja, az nem legitim része a rendszernek, a nemzetnek, annak be lehet mosni. És a legnagyobb hazafiak be is mosnak.

Ebben az országban a mindenes miniszter vigyororgva okádja bele az újságíró arcába, hogy a kormányülésen nem publicisztikákat szoktak felolvasgatni egymásnak a kormánytagok, ám mivel sok ember méltóságát sérti a vér és a takony, a kormány inkább nem foglal állást (!!??!!!!) az ügyben. Ebben az országban a miniszterek elnöke és Bayer kebelbarátja nem tartja feladatának elítélni az agresszióra uszítást. És jön a két bites sávszélességű agresszív tahó, aki túlkiabálja a műsorvezetőt és színpadi jelenetnek tilulálja azt, hogy felbőszült hazafiak nőket vernek orrbaszájba. Az egész csak nyavalyás provokáció, mert Soros betette a lábát Magyarországra.

Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy ahol egyeseket lemocskosmigránsoznak, ketteseket pofán törölnek, a rezsim meg saját felelősségét szarelkeni, ott a hármasok sem fogják megúszni. Akkor sem, ha tagdíjat fizetnek az anyapártnak boldogan, a létminimum fölött két centivel rettegve. Innen már nem sok opció van. Az egyik az, hogy ez az ország nyakán taposó csürhe valójában tünet, a társadalom elme- és lelkiállapotának manifesztációja. Ez esetben a helyzet reménytelen. Amennyiben a társadalom nem ennyire beteg, úgy valószínűleg ez már a végjáték előszobája. De hogy csúnya vége lesz, az nem kétséges. Csak az a kérdés, hogy még hány polgárt fognak fanatizált polgártásak pofán vágni, hasba rúgni, leköpni ameddig mindenki rájön: egy számító bűnbanda foglyává vált az egész ország, hogy senki nem különb a másiknál és Soros György kurvára nem rendez színházi előadásokat.

adomany-1