Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ahol egyeseket lecsótányoznak, ketteseket pofán törölnek, ott a hármasok sem fogják megúszni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor folytassuk onnan, ahol tegnap este abbahagytuk. A primitív, kőbaltás ősmagyar szeretve tisztelt hazájára (Magyarország a magyaroké) hivatkozva mocskosmigránsozik, csótányozik egy öblöset, mert angolul szólt őfelségéhez a felszolgáló, midőn pizzát tolt volna az arcába zabálási célzattal (vélhetően turistának nézte), majd hugyagyúlibázás kíséretében pofán vág egy nőt, aki védelmébe vette a fiatalembert. Akinek esetleg kimaradt:migrans

A szeretve tisztelt, félig szögesdróttal elkerített, szuverén, büszke Magyarország alszik egyet a történetre, másnap reggel (ma) pedig a kormánypárt alelnöke és primitív ősembereket izgalomban tartó arca beül egy reggeli televíziós műsorba, ahol ismertetik vele a fenti tényállást. Először csak a mocskosmigánsozást.

ATV (Krug Emília): Mit szól ehhez?

Németh Rezsiszilárd (a továbbiakban R): Ehhez nem tudok hozzászólni. Nyavalyás provokációnak gondolom az egészet. 

ATV: Várjon, mert van egy folytatás is. (…) Egy hölgy odamegy, hogy csillapítsa a kedélyeket, az üvöltöző a nőhöz fordul, aki azt írta: fejelgetett felém, aztán pofán vágott, leesett a szemüvegem, azt arréb rúgta, üvöltözött, majd elment. Rendőrségi feljelentés lett az ügyből.

R: Nagyon helyes, hogy rendőrségi feljelentés lett, véleményem szerint minden fizikai atrocitást azt ki kell zárni a közéletből, ezt tudom mondani erre. Nagyon helyes, és remélem, hogy a hatóság teszi a dolgát és mindenki megkapja méltó büntetését. 

ATV: A mocskos migráns az belefér?

R: Nem, egyáltalán nem fér bele a mocskos migráns megnevezés ebbe a történetbe. Én ebben provokációt látok. Azt tetszett mondani, hogy van még folytatása. Hát a színpadon is így szoktak…

ATV: Csak nem gondolja, hogy ez egy megrendezett sztori volt?

R: Hááááát én úgy gondolom, hogy ez egy megrendezett sztori volt. Bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is. Azután, hogy Soros György betette ide a lábát és gyakorlatilag…

ATV: Hogy jön ide Soros György?

R: Hát gyakorlatilag joystick-on mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár pedig azokat a szervezeteket, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond. Itt egy óriási küzdelem zajlik, jól látható, hogy ez nem csak itt ezen a kis Kálvin téri színpadon zajlott ez a küzdelem, hanem a sajtóban.

ATV: Most elítéli vagy provokáció?

R: 444 kontra Echo TV.

ATV: Elítéli vagy provokáció?

R: Én teljes mértékben az ilyen típusú beszédet, akkor is, hogyha ez esetleg valós történet, akkor is, ha provokáció, mélységesen elítélem. 

ATV: Nem lát összefüggést a kormányzati …..

R: Nem. 

ATV: …a kormányzati kampány, kommunikáció és a mocskosmigránsozás között?

R: A kormányzat soha, de soha nem mondott ilyet. A kormányzat nem ezt mondta. 

ATV: Nem lát összefüggést aközött, hogy Orbán Viktor arról beszél, hogy Magyarország a magyaroké kell, hogy maradjon és akkor hirtelen valaki, aki angolul beszél, megkapja azt, hogy te csótány?

R: Épp ezér’ gondolom, hogy ez provokáció. Mert utána lehet beszélni az ATV-ben erről, lehet beszélni egyéb tévékben erről, úgy lehet csinálni, mintha ez az lenne, ez nem az. Ezt provokációnak látom. 

ATV: Bayer Zsolt arról beszél, hogy már mi is nagyon dühösek vagyunk, utána arról, hogy hogyan kell taknyukon és vérükön civileket kirángatni a parlamentből, egyébként Orbán Viktor is arról beszél, hogy viszket a tenyér. Akkor a fizikai atrocitás…

R: De ez nem fizikai atrocitás.  

ATV: A viszkető tenyér, meg a kirángatni valakit? 

R: Bayer Zsolt ezért a – hogy mondjam – erős fogalmazásért, ő egyébként egy publicista, tehát nagy valószínűséggel, hogy mondjam, tehát a szólásszabadság az elbírja azt, amit ő

ATV: Ön szerint ez belefér?

R: Minden oldalon belefér, én úgy látom.

ATV: Azt írta, hogy vérükön kell kirángatni embereket, ez belefér? 

R: Nem erről beszélt ez az ember. 

ATV: Hát ez szó szerinti idézet.

R: Azt mondta, hogy a provokátorok azok kiprovokálják az emberből, hogy ilyen gondolatai legyenek. Ez nagyon veszélyes szerintem, ami zajlik most. Mindkét helyen mérsékletet kellene tanusítani, azt gondolom, hogy ebbe belekeverni a kormányt és belekeverni a Fidesz-KDNP-t…

ATV: Ne mondja már, hogy Bayer Zsoltnak semmi köze  Fideszhez, amely kormányon van. 

R: Bayer Zsoltnak semmi köze a kormányhoz. 

ATV: Fidesz alapító, 5. számú tagkönyv tulajdonos, szülinapokon ott van, Kötcsén ott van, Orbán Viktorral fotózkodik.

R: A kormányhoz semmi köze. 

ATV: Ön szerint tehát a bayeri gondolatok beleférnek.

R: Én nem azt mondtam, hogy beleférnek.

ATV: Az előbb azt mondta, hogy minden oldalon ez még belefér.

R: Nem. Azt mondtam, hogy minden oldal él evvel a sajnálatosan szerintem túlhevült, felfokozott gondolkodásmóddal és felfokozott kijelentésekkel. Ezen kellene csillapítani. Bayer Zsolt is azt mondta, hogy legközelebb oda fog erre figyelni. (…) Még egyszer: ebbe a kormányt, meg a Fidesz-KDNP parlamenti frakcióját ne keverjék bele. 

Remélem, hogy Bayer Zsoltot a testükkel védelmezők most Németh Szilárdot is ugyanazzal a lendülettel fogják megvédeni. Lehetőleg tőlünk. Amit ez az intellektuális mélyfúrás itt összehordott, azt remélhetőleg sötét történelemkönyvek lapjain fogják idézni (pedig ez itt távolról sem a teljes, elképesztő műsor leirata volt). Amely lapok egy olyan országról fognak szólni, ahol felelőtlen, számító, rosszhiszemű, önző véleményformálók hitték és vallották, hogy Bayerrel a legnagyobb baj a trágárkodás.

Ebben az országban, ahol Bayer nem egyszer röhögve átverte már a közvéleményt azzal, hogy majd jobban odafigyel, hogy többé nem fog előfordulni, hogy mit tegyünk, hát szangvinikus alkat ő, ma ott tartunk, hogy a Fidesz krémje beül egy tévéadásba és letagadja a vért, a taknyot, a pofánbaszást és provokációnak nevezi azt, hogy ősbunkók nőket ütlegelnek, csótányoznak, önbíráskodnak. Mert Soros György.

Ez az ország, ahol nagyipari népbutítók összemosták a trágárkodást a goebbels-i politikai gondolatokkal (és lelkes demokraták tapsikoltak hozzá büszkén). És ez az ország ma oda jutott, hogy azok, akiket Bayer a mosdatlan szájára vesz, azokkal szemben bármit szabad. Mert mindenki, aki nem a Németh-Bayer-féle Fidesz világnézetet vallja, az nem legitim része a rendszernek, a nemzetnek, annak be lehet mosni. És a legnagyobb hazafiak be is mosnak.

Ebben az országban a mindenes miniszter vigyororgva okádja bele az újságíró arcába, hogy a kormányülésen nem publicisztikákat szoktak felolvasgatni egymásnak a kormánytagok, ám mivel sok ember méltóságát sérti a vér és a takony, a kormány inkább nem foglal állást (!!??!!!!) az ügyben. Ebben az országban a miniszterek elnöke és Bayer kebelbarátja nem tartja feladatának elítélni az agresszióra uszítást. És jön a két bites sávszélességű agresszív tahó, aki túlkiabálja a műsorvezetőt és színpadi jelenetnek tilulálja azt, hogy felbőszült hazafiak nőket vernek orrbaszájba. Az egész csak nyavalyás provokáció, mert Soros betette a lábát Magyarországra.

Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy ahol egyeseket lemocskosmigránsoznak, ketteseket pofán törölnek, a rezsim meg saját felelősségét szarelkeni, ott a hármasok sem fogják megúszni. Akkor sem, ha tagdíjat fizetnek az anyapártnak boldogan, a létminimum fölött két centivel rettegve. Innen már nem sok opció van. Az egyik az, hogy ez az ország nyakán taposó csürhe valójában tünet, a társadalom elme- és lelkiállapotának manifesztációja. Ez esetben a helyzet reménytelen. Amennyiben a társadalom nem ennyire beteg, úgy valószínűleg ez már a végjáték előszobája. De hogy csúnya vége lesz, az nem kétséges. Csak az a kérdés, hogy még hány polgárt fognak fanatizált polgártásak pofán vágni, hasba rúgni, leköpni ameddig mindenki rájön: egy számító bűnbanda foglyává vált az egész ország, hogy senki nem különb a másiknál és Soros György kurvára nem rendez színházi előadásokat.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.