Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kőbaltás ősmagyar a pizzériában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nekem is szembe jött, mint mindenki másnak: valami agyatlan tahó nekitámadt egy pizzériában a felszolgálónak, mert az angolul merte megkérdezni, hogy mit óhajt enni. Vadbarom elvtárs erre felszívta magát, mert a rohadék migráns, az ő hazájában, hogy jön ehhez.

Oké, a figura egy büdös suttyó. Akár ennyiben is maradhatnánk, de ne maradjunk ennyiben. Most el fogok rugaszkodni Vadbarom úrtól és egy kicsit máshonnan próbálom megmotozni azt a feneketlen, sötét űrt, ami az ilyen túlfűtött, ám alulművelt, unitelligens alakok fejét kitölti. Tudom, toleránsnak kell lenni és nem vagyunk egyformák, ráadásul azt sem tudhatom, milyen személyes trauma érte az ordibálót, de őszintén szólva nem is érdekel. Aki hülye, haljon meg. És nem érdekel a finom lelke senkinek. Mert.

Most felejtsük el a migránsokat, akik özönlenek, erőszakolnak és rettegni kell tőlük, rettegés közben meg gyűlölni kell őket. Gondoljunk a saját gyerekeinkre. Akik lehet, hogy éppen Londonban, Berlinben, vagy bármelyik másik európai országban viszik ki a pizzát, vagy kötik be az infúziót. Például.

Jó ez a rohadtul nagy honvédelem és magyarságtudat, meg hasonlók. De nem lenne baj, ha a kormánypárt, amelyik ebbe az irányba hajszolja azokat, akik gyárilag is agyilag rokkantak, elkezdene arról is mesélni a híveinek, hogy mi az Európai Unió polgárai vagyunk. Legalábbis jelenleg. Ez pedig akár azzal is járhat, hogy a mi gyerekeink mehetnek egy másik országba dolgozni, de a másik ország polgárai meg jöhetnek ide dolgozni. Egy magyar vendéglátóhelyen – vagy bárhol máshol – nyugodtan vállalhat munkát angol, finn, holland, olasz, spanyol. És attól ő nem lesz migráns, már amennyiben nem migránsozzuk le a azt a sokszázezer honfitársunkat, akik más országokban keresik a boldogulást.

Eddig ezzel a jelenséggel azért nem találkoztunk, mert a magyar bérért senki nem jön hozzánk dolgozni. De az elvi lehetőség megvan. A végtelenül idióta sutyerák barátunk, aki a pizzériában védte a hont, nem európai országba való, hanem egy lakatlan szigetre, ahol a nála nagyságrendekkel értelmesebb majmokkal tud csak konfliktusba keveredni.

Mondhatnám, hogy ez a kormánypárt hibája és nem is hazudnék. Azonban uszítani csak azt lehet, aki alapjáraton is ostoba, mint egy szatyor molylepke. Hülyíteni azt lehet, aki helyből is hülye. Csak azt lehet megetetni ezzel a búbánatos mimagyarkodással, akinek az égvilágon semmi olyan nincs az életében, amire büszke lehetne. Sem az eszére, sem a műveltségére, sem a nagylelkűségére, a segítőkészségére, a másikkal szembeni elfogadásra, sem semmire nem lehet büszke. A büdös életben semmit nem ért el sem magánemberként, sem a szakmájában. Ezért arra büszke, ami nem rajta múlott. Hogy magyarnak született. Illetve nem is ez a jó kifejezés, mert büszke lehet ő, vagy bárki a magyarságára. De az ilyen nem büszke, hanem simán kretén és ezt a magyarkodással igyekszik leplezni.

Ideje lenne valami ismeretterjesztő sorozatot indítani a Migránstévén, hátha még nem késő. Ugyanis az Unió ilyen, ezzel jár. Például, hogy a büdöstahóhoz angolul szól valaki. El kellene magyarázni neki – és hasonszőrű társainak – hogy ez normális dolog. Sőt, azt kéne elmagyarázni, hogy ő az, aki nem normális. Gondolom ugyanez – vagy bármelyik másik hasonló félkegyelmű – halálosan meg lenne sértve, ha a külföldön élő unokájának bevernék a fejét az iskolában, mert migráns. Holott nem migráns, csak európai polgár.

Az jutott eszembe, hogy az ilyen őstulok vajon mit szólna ahhoz, ami az egyik gyerekemmel történt nemrégiben, amikor az angol bankszámlájával kapcsolatban kellett intéznie valamit és katonai ábécével kellett lebetűznie a nevét, mert az indiai diszpécser nem tudta értelmezni a magyar nevet.

Szóval  szerintem kell az az ismeretterjesztő sorozat. El kell ezeknek magyarázni, hogy a huszonegyedik századba csöppentek, ez itt Európa. És el kellene venni tőlük a kőbaltát, ameddig még nem késő. Holott már most is késő.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.