December 8,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mégis mi ez a baromság, urak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 522,674 forint, még hiányzik 2,477,326 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bármennyire is úgy tűnt tegnap, hogy Rogán Antonio nincs a helyzet magaslatán, itt egy videó, ami kimaradt nekem, pedig több mint érdekes. Ezen a propaganda felkent minisztere, a bűnözőgyanús helikoptercsászár és feltaláló, a letelepedési kötvényről elhíresült gigakorrupció-gyanús biznisz megálmodója még vigyorgott is a közpénzből fenntartott, híreket hamisító, gyűlöletet terjesztő, lélekmérgező, néphülyítő kanális kamerájába bele:

Nem találtam jobb felvételt, mint ezt, amit Vona Gábor, a Jobbik elnöke osztott meg, és amin azóta is összekuszált szemöldökkel háborog a Fidesszel a szélsőjobboldalon versenyt futó ellenzéki párt. A Fidesz migrációs kérdésekkel kapcsolatos álláspontjáról Rogán ezt mondta szó szerint:

… mi minden részletkérdést hajlandók vagyunk megfontolni. Vannak olyan témák a tranzitzóna kapcsán is, amelyek megfontolhatók. Például a tizennégy-tizennyolc évesek esetében konkrét kérés van felénk, hogy engedjük be őket Magyarország területére. Mi hajlandók vagyunk erre, amennyiben alávetik magukat a DNS-vizsgálatnak, amiből egyértelműen kiderül, hogy valójában mennyi idősek.

Vona amúgy jó érzékkel lovagolta meg a témát, még mielőtt én szóhoz jutottam volna. A Fidesz-féle, leegyszerűsített, primitív, ellenben igencsak hatásos kommunikációs üzemmód ez. A kormánypárt által szított gyűlölet magasabb hőfokra emelése, mert még mindig nem elég puskaporos a levegő:

A helyzet az, hogy abban feltétlenül egyet kell értenem a Vonával és a jobbikos médiával, hogy miután Rogánt nem tudták kivágni a közpénzmédia élő adásából, és az interjú lement így, ahogy láttuk, a hazabeszélésbe különösebben nem illeszkedő passzus után rá is hányták a fátylat. Pedig Rogán ma a Kossuth rádió mikrofonállványával csacsogott élőben vagy felvételről, és ott valamiért nem esett szó erről az úgynevezett konkrét felénk érkezett kérésről.

rogan

Ha jól látom, ebben továbbra is arról van szó, hogy Orbán megvédett, és senki semmire nem kényszerítheti a magyar kormányt. Szerintem viszont mégiscsak magyarázatra szorulna, hogy miről is beszél Rogán Antal.

Bakondi belbiztonságilag tökéletesen felesleges tanácsadó hülyeségei annyira nem érdekelnek, most semmi kedvem átülni egy másik autóba. Ő sem tett mást tegnap este, mint visszabüfögte Rogánt, és ráírta, hogy a kormány nem enged a politikai nyomásnak. Ámazonban a jogi eljárásban partner, olyannyira, hogy amennyiben alávetik magukat az életkor-meghatározás korszerű módszereinek, akkor a 14 és 18 év közötti migránsokat beengedhetik az országba.

Márpedig ahhoz képest, ami itt két éve megy, hogy Magyarország nem enged a menekültkérdésben, hogy nem kötelezhető arra, hogy akár egyetlen bevándorlót is befogadjon, hogy 98%-os nagyfene egyetértésre, egy érvénytelen népszavazás érvényesnek kikiáltására, és rengeteg propagandára hivatkozva verdesik a mellüket és hergelik a híveiket, ez itt mégis mi?

Hát ahogy nézem egyrészt muníció a szintén sötét ösztönökön lovagló, azokból táplálkozó Jobbiknak.

Másrészt az a kérdés mardos belülről, hogy mégis ki a gyász fogja fizetni ezeket a DNS-vizsgálatokat, és konkrétan hogy fog kinézni praktikusan ez az egész vizsgálatosdi?

Rogánt és a többi idiótát felvilágosította valaki arról, hogy a DNS-vizsgálat meglehetősen esetleges pontossággal alkalmazható az életkor megállapítására? Bár egyáltalán nem vagyok szakember, abban eléggé megegyeznek a vélemények, hogy a DNS-ből azt sem lehet meghatározni, hogy Orbán Ráhel telefonját ki lopta el, de az életkort is viszonylag pontatlanul. Már amennyiben a 4-5 éves eltérés meglehetősen jellemző az ilyen típusú vizsgálatoknál. Igen, alapvetően a DNS-ben kimutatható az öregedés, ám ezt rengeteg tényező befolyásolja. Amellett, hogy ez távolról sem olcsó mulatság, és dacára annak, hogy fiatalabb korosztálynál nagyobb pontossággal állapítható meg az életkor, egyáltalán nem precíz módszer ez. Hogy Bakondi mire gondolt, amikor azt mondta, hogy orvosi módszerekkel meg lehet állapítani egy ember valós korát, azt nem tudom. Biztos én vagyok a büdösbunkó.

Ettől függetlenül a kérdés jogosnak tűnik: mi ez a baromság, urak? Akkor meg van állítva Brüsszel és végre meg lehet nyugodni? Akkor úgy nem engedünk be egyetlen bevándorlót sem, hogy mégis beengedünk? Azért toltunk bele eszméletlen mennyiségű közpénzt Brüsszel megállításába, hogy a végén az uniós tagsággal együttjáró kötelezettségek okán (nem konkrét kérés ez, Rogán, nem szívességet teszünk senkinek) úgyis azt cselekedjük, amit mindenki más is? A kettősbeszéd alól megint kilóg az erkölcstelenség méretes lólába?

Akkor hogy is van ezzel a márciusban elfogadott, témába vágó jogszabályszigorítással? Szemfényvesztés volt netán? Mármint az, hogy tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején (ami most is fennáll Magyarországon) a fent említett kiskorú menekültek ugyanúgy őrizetbe kerülnek, mint korosabb társaik és az eljárás lezárultáig nem léphetnek az ország területére? Most akkor hogy lesz? Mégis beléphetnek? Véget vetünk a válsághelyzetnek? Vagy visszavonjuk a szigorított rendelkezést? Sunnyogva, fű alatt mégiscsak kapitulálunk, miután a vérszívás, uszítás, brüsszelezés, migránsozás, sorosozás kötelező köreit lefutottuk? Azt csináljuk, amit normális, európaiakként, csatakiáltások és füstbombák nélkül eddig is kellett volna?

Olyan szinten hányinger ez az egész köpönyegforgató, Soros démonába belegárgyult társaság, hogy már rég nem találom rájuk a szavakat. DNS-vizsgálat, orvosi módszerek, b*zmeg, amikor a seggünk kilóg a gatyából. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ezzel kizárólag a Jobbik fanatikusai alá adják a lovat. Mit mondjak még? Inkább semmit. Nehogy valaki megsértődjön.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!