Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rúgjunk be, mint az albán szamár

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hade…hulla szilva afáááróóól, most jövöka hat ááááááárbóóóóóóól. Köszi, jól vagyok és be sem rúgtam, pedig ezt már tényleg csak sakál részegen lehet elviselni. Suhanjunk át a jelenkor Magyarországán, ameddig még el nem korrumpálják azt is. Mármint a suhanást, mert az országot már sikerült.

Orbán Viktor, Európa erőszakos embere, népünk bölcs focistája szinte egy időben lett a Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság elnöke – és igen, tényleg, komolyan van ilyen, nem mi találtuk ki jófejségből -, valamint látogatott Grúziába valamilyen ismeretlen okból, ahol azonmód beleszorult a saját zsebébe. Mi már fogadásokat is kötöttünk rá, hogy eleve zsebrevágott kézzel szállt ki a limuzinból, erre licitált rá Edgar azzal az ötletével, hogy még Budapesten benyúlhatott a gatyazsebbe, rámarkolt néhány taknyos zsebkendőre és így nem fér ki a keze ott, ahol bement. Ha eldől a fogadás, feltétlenül szólni fogunk.

Azt ugye már mindenki tudja, hogy a tudjukkik megtámadták szép hazánkat, azon belül a mégszebb kormányunkat, Matolcsy György többször pánikba esett, de aztán megvédte. Az izét. A kormányt és az országot.

Azt talán még kevesebben tudják, hogy Nógrádi György tanárprofesszor úr Dombóváron haknizott – hogy pontosan mi okból, azt nem oly nehéz kitalálni, mert az eladásra kínált könyvei gondosan ki voltak pakolva az asztalra, ha esetleg a nagyérdemű megszomjazna a kultúrára – és arról mesélt az egybegyűlteknek, hogy aszongya:

„Az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.”

Én ezt a 444-en olvastam és persze nem hittem el. Néha átvesznek innen-onnan hülyeségeket, bár egy jó ideje már legalább kiírják a forrást. Egy megvágott videót leltem az esetről, de persze azt sem hittem el, mert a hülyék a másik utcában laknak, úgyhogy előbányásztam az eredeti felvételt. És tényleg azt mondta ez a drága ember!

Tessék, az egész előadás. Amúgy a negyedik perc környékén mondja ezt az okosságot, nincs kiragadva a szövegkörnyezetből és nem mondja előtte, hogy ez most egy vicc, vagy ilyesmi. Ténylegből elhangzik a dolog. Ez esetben viszont nincs több kérdésem. Mert mit állít Nógrádi tanárprofesszoríró úr?

„Az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.”

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Van még kérdés?

A hülye amerikaiak nem tudták, hogy Szijjártónál sokkal alkalmasabb miniszterelnököt is találhatnának ennek a szerencsétlen országnak. Tessék:

Tállai András/Facebook

Tállai András/Facebook

És tényleg, megtekintette!

Tállai András/Facebook

Tállai András/Facebook

És a sajtot is megtekintette:

Tállai András/Facebook

Tállai András/Facebook

Meg a lekit is:

Tállai András/Facebook

Tállai András/Facebook

Igaz, hogy nem egyszerre, de azt nem is állította senki. Szerintem ebből egyértelműen kiviláglik, hogy miután a Soros György irányítása alatt álló amerikai kormány megbuktatta Gyurcsány Ferencet és kinevezte a helyébe Orbán Viktor, most viszont csalódott és másik országvezetőt akar az USA, akkor nem Szijjártót kell választaniuk (hiába magas), hanem Tállai Andrást, aki okos is, szép is és mindig igazat mond.

Most pedig énekeljük el közösen a Sáááárgarééééééépáát nem jó doooombra ülteeeetni kezdetű örökzöldet és rúgjunk be, mint az albán szamár. Mert ezt máshogy nem lehet ép ésszel elviselni. Igaz, részegen sem. És még mindig van egy nap a hétből.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.