Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mitől vagy dühös, te üldözött, fenyegetett, hetedik éve elnyomott senkiházi?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ne csűrjük, ne csavarjuk. Lássuk be, hogy valami nagyon csúnya felé sodródik ez az ország. Ha rajtuk és kitartott holdudvarukon, az elszabadult, emberi párbeszédre és a valósággal szembenézni nem hajlandó rezsimükön múlik – márpedig rajtuk fog múlni elsősorban, rajtuk, akik tüntetőket hurcolnak el a saját lakásukról, ahova engedély nélkül rontanak be, akik isten tudja milyen oknál fogva tartanak fogva lassan 24 órája civileket, akiknek köszönhetően máig szabadlábon vannak a magyar állampolgárokat bántalmazó kopasz verőemberek – csúnya vége lesz a dicsőséges fülkeforradalomnak.

„…egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

A fenti, a tegnap este utcára vonuló magyar fiatalokat fenyegető sorok szerzője a lovagkeresztes atyaúristen, a munkásőrökből lett fiatal demokraták szellemi atyja és egy akolba terelője, a Fidesz ötös számú tartóoszlopa, Bayer Zsolt. Mivel nincs kedvem ezeknek a mélyen övön aluli soroknak a forrását idelinkelni, legyen elég annyi, hogy saját blogján préselte ki magából ezeket a gondolatokat, amelyek méltó megkoronázását jelentik egy

Kollégám a minap nagyon helyesen állapította meg, hogy ezeknek már semmi nem drága, egy polgárháború kirobbanásától sem riadnak vissza, erre utalnak fizetett propagandistáik egyre vérgőzösebb írásai egyik-másik propagandaoldalon. Azon izzadnak, hogy ellenségként próbálják megbélyegezni azokat, akik a kormány CEU-val kapcsolatos döntése elleni tiltakozásul utcára vonultak.

No, nekik üzente ma a Fidesz születésnapján premier plánban rötyögő, egyébként ma is üldözött és fenyegetett, hetedik éve elnyomottként óbégató szélsőjobbos véleményvezér, hogy

záros határidőn belül utcára vonulunk mi is, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk.

Értjük ezt? Felfogjuk ezt? Hagyjuk ezt? Minek a védelmében vonulsz utcára, te nagyon szarember? Egy teljhatalmú kormány védelmében? Amely az egész államigazgatást, az egykor független hatalmi ágakat, és a szintén függetlennek vélt intézményeket maga alá gyűrte, amely a rendőrséget kénye-kedvére mozgatja, amely saját tulajdonaként legelte le ezt az országot? Minek a védelmében vonulgatsz, te kitartott pojáca? Kiket fenyegetsz te? Az ország fiataljait? Diákokat, egyetemistákat, kisgyerekes családokat, békésen vonuló, utcaköveket nem felszedő, nem borogató, nem gyújtogató magyar polgárokat? Tényleg ide jutottatok, ide süllyedtetek?

Amiről te hangosan ábrándozol, azt polgárháborúnak hívják, amivel te fenyegeted a demokratikus jogaikkal élő magyarokat, annak a vége polgárháború szokott lenni. Te, a békemenet nevű, észak-koreai mintára összerántott izé (a fennálló rezsimet csak ilyen elmebeteg diktatúrákban szokták éltetni) egyik alapembere erőszakkal fenyegetsz, miközben a békével azonosítod saját szektádat?

Hogy van pofád és bátorságod ehhez, te lelki hajótörött? Mitől vagy dühös, te szolgalelkű bájgúnár? Nem az történik ebben az országban hetedik éve, amit az ivócimborád akar? Nem az van, hogy bármit kitaláltok, holnap törvény lesz belőle? Van nálad szerencsétlenebb, ocsmányabb kreatúra? Aki a teljhatalmú tudathasadás árnyékából, a közpénzzel zabáltatott, ordenáré médiaorgánumok által jól fizetett erkölcsi pöcegödörként nyavajogsz, mint valami elnyomott kisebbség? Ki nyomott el téged, amióta az elvbarátaid összetörték a fülkéket 2010-ben? Nem fénylik eléggé az a lovagkereszt? Nincs elég mélyen a kezed a közpénzes köcsögben, te szemtelen szarházi?

Hol van a vége ennek és hova vezet ez? Mostmár nyíltan beleálltok, hogy nektek az sem lenne baj, ha vér folyna? Sőt, az lenne az igazi? Megpróbáljátok a 2018-as választást valami operettpuccsal kiváltani? Ahogy Erdogantól tanultátok? Arra gyúrtok, hogy hátha annyira hat a hergelés meg a fenyegetőzés, hogy elborul a mindeddig békés emberek agya? Ki ez a Bayer Zsolt, hogy nyolcadik éve nyomja le a ciánnal kevert koktéljait az ország torkán?

Mi lehet fontos és szent ennek a gátlástalan pártkatonának? Mert azt látom, hogy a normális párbeszéd, az oktatás, a demokrácia, a szabad véleménynyilvánításhoz való jog nem tartozik ezek közé. Milyen szent dolgok miatt vagy dühös, Bayer? Hogy az ipari lopásotokat még mindig nem sikerült a teljes nyilvánosság kizárásával véghez vinni? Az állami szintre emelt gigantikus korrupció szent neked? Vagy az Európát gyalázó, Európa pénzén zsírosodó hazug kettősbeszédetek mögül kilógó lólábak miatt gurult el a gyógyszered? Nem loptatok még eleget, nem elég üresek a stadionok? A leharcolt egészségügyön és a megtaposott oktatáson még mindig lenne mit rombolni? Ez fáj neked annyira, te szerencsétlen?

Inkább legyen polgárháború, mint hogy kijózanodj és belásd: korrupt aljadékokat szolgáltál és nevezted nemzeti-polgári-kereszténynek a nőügyekkel nem foglalkozó, nyilvánosság elől menekülő, a felcsúti arénában szotyolát köpködő tahónak szobrot állító bűnbandát? Ezúttal túllőttél a célon, Bayer elvtárs! Nem először, de most minden eddigin túltettél.

Felsőbb utasításra a legocsmányabb bolsevik tempóban uszítani és fenyegetőzni, ez vagy te, a fiatal és demokrata világítótorony. Aki a jogaikért tüntető fiatalokra azzal rontasz rá, hogy majd megtapasztalják az üldöztetés és fenyegetettség érzését. A kivénhedt, leamortizált, elvtelen pártkatona a magyar fiatalokat fenyegeti, tágabb értelemben 80 ezer embert mocskol, amiért nem értenek egyet pálinkázó, pörköltzabáló cimborája őrültségeivel. Szerintem ezt is jegyezzük fel, jó tudni, hogy hányadán állunk. Mindazok, akik másként képzelték a rendet, mint az örök hatalomban pöffeszkedni szándékozó ingyenélők.

Nagyon bízom benne, hogy nem szakad el a cérna, mert ezek arra gyúrnak. Más választásuk nem maradt. Tudatosan, előre megfontoltan hergelnek és nem vagyok benne biztos, hogy nem a szükségállapot kihirdetésén agyalnak. Nem szabad ennek a provokációnak felülni, de érdemes tudni, hogy a háttérben valószínűleg mocskos dolgok készülnek. Ez nem egy véletlenül elejtett, másnapos elszólás volt Bayertől. Véresen komolyan gondolják. Hogy vagy ők, vagy senki. Vagy övék lesz az ország és az örök hatalom, vagy senkié. Ennyire egyszerű, ennyire félelmetes. Azt meg, hogy a Btk. mely cikkeiben leírt mely büntetőjogi kategóriákat meríti ki az ötös számú eme röfögése, azt majd az utókor eldönti. Enélkül is súlyos a helyzet.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.