Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az utcán nem az ellenség vonul, hanem mi. Magyarok és európaiak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megmozdult. Nem Magyarország, hanem Európa mozdult meg. Ennek üzenete van: nem vagyunk egyedül. Nem vagyunk egyedül mi, akik normális, szabad, demokratikus országban akarunk élni. Nem vagyunk egyedül a szabad oktatás, a szabad élet iránti vágyunkkal. És nem vagyunk láthatatlanok. Figyelnek ránk, látnak minket.

Most, amikor tízezrek vonulnak Budapesten, a kormány mindent megtesz, hogy ellentétet szítson. Hollik István két mondaton belül négyszer mondta el, hogy Soros egyetem. Nem, bazdmeg, nem Soros egyetem. Közép-európai Egyetem. Fiatalok. A mi gyerekeink, más európai országok gyerekei. A fiatalok, a jövő. Az utcán nem az ellenség vonul, hanem mi. Magyarok és európaiak.

És Németh Szilárd ugat, ahogy szokott. És a kormány seggnyalógépezete mondja és uszít. A PestiSrácoktól a 888-ig tolják és én nem értem. Azt értem, hogy féltik az állásukat, féltik a fizetésüket. De ennyire? Akár egy polgárháború sem túl nagy ár azért a kibaszott állásért? 888.hu:

Aljas Soros-bosszú a vasárnapi CEU-tüntetés

És Németh Szilárd, a tőrőlmetszett büdösbunkó, akinek helye nem lehetne a politika körül és köze nincs semmihez, ami emberi. Soros-katonák, Soros-hadsereg. Tévedés ne essék: én is az vagyok, te is, mindenki, aki nem hajlandó elfogadni a diktatúrának semmilyen formáját.

Kétsége ne legyen senkinek: ha az kell, egy polgárháború sem túl nagy ár a kormánynak, hogy megtarthassa a hatalmát. A felszopómédiának sem túl nagy ár, hogy továbbra is kapják a hirdetéseket, megrendelt cikkeket, ilyen-olyan néven hozzájuk tolt milliókat.

Uszítanak a tulajdon honfitársaik ellen. És szinte mindegy, hogy miről van szó, CEU-ról, Brüsszelről, akármiről. A PS valamelyik alkalmazottja már hadat is üzent. Mert ő tudja és lám, közzé is tette. Nem szívesen hozok ide szemetet, de most kénytelen vagyok. Idézet a PestiSrácok a fasz tudja mi ez, talán blogfelület, Paranoid Android néven írt szövegből:

„Az EP liberális és állítólag baloldali képviselői, természetesen közöttük a magyar liberálisok is, gyakorlatilag azt szavazták meg, hogy Európába a muszlimok korlátlanul és szabadon települhessenek be bárhová, Brüsszel irányítása mellett. Név szerint (nehogy elfelejtődjön): Szanyi Tibor (MSZP), Újhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), Jávor Benedek (Párbeszéd), Meszerics Tamás (LMP) azt szavazta meg, hogy Magyarországra (és Európa minden országába) korlátlanul lehessen, a helyi kormányzat, nép minden beleszólása és az ellenőrzés minden lehetősége nélkül, a világ minden pontjáról embereket betelepíteni.

Azt is megszavazták, hogy ennek minden költségét a magyar állampolgároknak kelljen viselnie úgy, hogy eközben a magyar állam nem lehet tekintettel a saját állampolgárai érdekeire és anyagi helyzetére, csak a bevándorlók érdekeire.

Mi a fasz van? Mit szavazott meg kicsoda, amiről csak ez a paranoid tud? Arról a törvényről van szó, amit Orbán Viktor is megszavazott? És amiben szó sincs korlátlanságról és semmiről, ami ebben a förtelemben van. De van célja a szerzőnek, nyilván van neki. A végén ki is derül:

„A mi szempontunkból és a túlélésünk szempontjából teljesen mindegy, hogy a liberálisok szimplán elmebetegek vagy létezik valamiféle nagyobb terv, aminek a célja Európa iszlamizálása, szimpla gazdasági és politikai ellehetetlenítése, vagy a multinacionális vállalatok akarnak létrehozni a szemetüknek egy homogén piacot.

Hadüzenetet kaptunk. Már lőnek is. Legalább el kellene kezdenünk gondolkozni arról, hogy mit kezdünk ezzel a rakás gonosz és motivált elmebeteggel.”

Így, igen. Összeáll ez, faszául. A ránkszabaduló iszlám és mindezek mögött Soros György, aki most soktízezer katonáját vezényelte az utcára. Háború van. Védekezni kell. Fegyverbe!

És igen, hat. Mozdulnak a reumás lábak, ökölbe szorulnak a kezek, melyeknek az unokák fejét kellene simogatni és ütni akar és ölni akar. Nézik a tévében a most utcán hömpölygő tömeget, forr az indulat Soros ellen, a rohadék liberális hazaárulók ellen, a migránsok millióit ide költöztető gyilkosok ellen.

Már nem is hallják, hogy magyarul beszélnek azok ott, az utcán. Hogy magyarul írok én is, hogy magyarul énekel Bródy János és Koncz Zsuzsa. Semmit nem látnak és semmit nem hallanak és semmit nem értenek. Semmiből. Nem értik, hogy azok a fiatalok az ország jövője. Nem értik, hogy a haza nem Orbán és nem Németh Szilárd és nem Hollik és nem a PestiSrácok (édes istenem, ilyen hazug nevet) és hogy helye kell itt legyen mindenkinek. Idősnek és fiatalnak, jobb- és baloldalinak, mindenkinek. Nem, ők már ölni akarnak és a teljes propagandagépezet hergeli őket. És igen, a kormány is hergeli őket. Semmi másért, csak a hatalom megtartása érdekében. Ez az egyetlen cél. Semmi más. Semmi ár nem túl nagy, mert nem ők fizetik. Nem a Németh Szilárdok és nem a Hollikok, nem az Orbánok és nem a Stefkák. Mi fogjuk megfizetni. Mindenki. Mi, a gyerekeink, az unokáink.

Annak ellenére, hogy nekem is ökölbe szorul a kezem, mert annyira hazug, geci, legalja ez az egész, mégis azt mondom: próbáljunk lehiggadni. És próbáljunk beszélni a háborúra készülő embertársainkkal, hogy gondolkodjanak el, kik ellen akarja fordítani őket az a néhány ezer gennyláda, aki profitál az ország nyomorából, az emberek dühéből.

Megmozdult. Nem Magyarország, hanem Európa mozdult meg. Ennek üzenete van: nem vagyunk egyedül. És ettől rettegnek ezek, néhány ezren. Nem többen, ennyien húznak hasznot a rendszerből. Rettegnek és el fog szabadulni a pokol, ha rajtuk múlik. De ne múljon rajtuk! Ne engedjük, hogy rajtuk múljon. Rajtunk 10 millió polgáron kell múlnia, mert ez mindannyiunk hazája, mind itt élünk és el kell fogadnunk egymást és egymás nézeteit. Mert abból bajunk nem lehet. Ha egymásnak esünk, akkor mindannyian veszítünk, csak ez a párezer görény nem. adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.