Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Önkényuralomra törő szociopaták hisztérikus műbalhéja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerintem átsiklottunk egy igen fontos kérdéskör felett, pedig az elmúlt napokban nagyot ment a kormányzati kommunikációs elmebaj úthengere. Ami persze nemhír, mert minden közönséges munka- és ünnapnapon ugyanekkora nagyot megy. Ugyanazzal a cinikus meggyőződéssel, fapofával, ugyanazoknak az unalomig ismert, futószalagon előregyártott, romlott és fertőző képtelenségeknek, hazugságoknak a kíséretében, amiktől okádni kell.

A szélrózsa minden irányból több fronton támadó új ellenség – figyeljünk jól, mert hallani fogjuk még sűrűn – a magyar nemzeti érdekeket nyíltan sértő szélsőséges emberi jogi fundamentalizmus. Hidvéghi, az újabban igen gyakran bevetett fideszes troll kommunikációs igazgató elrinyálta, hogy szélsőséges támadás indult Magyarország ellen, úgyhogy éberség, elvtársak, éberség!

A sorosozástól hemzsegő, fapados csúsztatásokkal megspékelt kommunikációs ámokfutás előzménye egy nagyon is tudatosan vállalt konfrontáció, amelyet a 2018-as választás megnyerésére gyúró, gyakorlatilag hetedik éve kampányoló Fidesz soha nem is rejtett véka alá. Nem ellentmondás: pontosan azért tolják falig a szigorított triplahatárzáras konténer-projektet, hogy aztán fürdős kurvákat megszégyenítő üzemmódban siránkozhassanak: báncsák a magyarokat, támadnak a gecik. És Soros. És mindenért Soros.

A hisztis picsáskodás és hazudozás apropója az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) Magyarországot elmarasztaló, múlt héten született döntése, amely szerint hazánk megsértette két bangladesi menedékkérő szabadsághoz és biztonsághoz való jogát, amennyiben kérelmük elbírálása idejére a hatóságok embertelen körülmények között tartották elzárva, majd 23 nap után visszatoloncolták őket Szerbiába. A kormány kitartott jogvédő izéje, az Alapjogokért Központ és álcivil propagandagyár már két napja belengette: meg kell tagadni az ítélet végrehajtását, és ha másképpen nem megy, egyszerűen fel kell mondani az EJEB joghatóságát Magyarország fölött a picsába. Vagyis ki kell mondani: Magyarországon nincs hatálya a bíróság ítéleteinek. Sőt, ugyanezzel a lendülettel ki kell lépni az 1950-ben aláírt Európai emberi jogi egyezményből is, ami tájainkon 1993 óta hatályos.

Ugyanerről a súlyos agylágyulást jelző eszméről már Kósa Laller is értekezett hétfőn a parlamentben, szóval – amint azt megszoktuk – körbehullámzik a trágya, ki tudja hol áll meg. Miután tehát az Alapjogokért Központ benyomta a köztudatunkba, hogy a strasbourgi bíróság fundamentalista módon értelmezte a migránsok jogait és súlyosan megsértette Magyarország alkotmányos identitását és szuverenitását, Hidvéghi kommunikátor ugyanezzel az aljas terminus technicusszal zsibbasztotta és mérgezte tovább az agyakat.

 – Az Amnesty International a napokban bejelentette, hogy a megerősített jogi határzár okán levélben fordul az Európai Bizottság elnökéhez, a migrációért felelős európai biztoshoz, az Európa Tanács emberi jogi biztosához, sőt az ENSZ-hez is. Látható, hogy a Soros-szervezetek fűhöz-fához rohangálnak azért, hogy Magyarországot bemártsák, és hazánk megbüntetését valahogy elérjék.

– Magyarország megsértette a migránsok jogait azzal, hogy Szerbián keresztül Görögországba akarta visszaküldeni őket, ahol egyébként az Európai Unió területére beléptek. Ez az ítélet nem más, mint a szélsőséges ember jogi fundamentalizmus egyik újabb megjelenése.

– Felszólítjuk ezért a magyar kormányt, hogy fellebbezzen az ítélet ellen és minden lehetséges jogi eszközt merítsen ki annak érdekében, hogy ez a hibás ítéletet megváltozzon.

Akkor innen következzen az uszító hazugságok sötét erdejében való tapogatózás. A Fidesz felszólítja a Fideszt kezdetű, skizofréniára utaló kommunikációs trükk az önfelszopás szélsőségesen undorító módja. Röhögni nemigen tudok rajta, de mert a plafon nem esett Hidvéghi nyakába, állapítsuk meg: sok ilyen volt már, sok ilyen lesz még, az állampárti műfelháborodások elmaradhatatlan kelléke ez.

Hazugság1: Magyarország nem azzal sértette meg a menedékkérők jogait, hogy Szerbián keresztül akarta Görögországba visszaküldeni őket, hanem azzal, hogy jogszerűtlenül/embertelen körülmények között tartotta fogva őket a tranzitzónában, és anélkül fosztotta meg őket a szabadságuktól, hogy arról formális döntést hozott volna, illetve biztosította volna számukra a jogorvoslat lehetőségét. Az ítéletnek semmi köze Magyarország szuverenitásához, nem vonja kétségbe a határvédelem indokoltságát, kizárólag a határvédelemmel összefüggő, alapvető emberi jogi kötelezettségek betartásának hiányát nehezményezi.

Hazugság2: Magyarországot nem azért büntették meg egy nemzetközi bíróságon, mert sorosista civil szervezetek nyomást gyakorolnak az igazságszolgáltatásra (igaz, a Fidesz csak magából tud kiindulni), hanem mert a magyar kormány szándékosan sértett törvényt pontosan azért, hogy utána hőbörögve toporzékolhasson. A magyar kormány pontosan tudta, hogy ilyen típusú ítéletek fognak születni, hogy védhetetlen a disznóság, amit művelnek, de saját hataloméhségük nem gátolja őket a jogtalan fellépésben, és abban, hogy a magyar polgárokkal fizettessék ki előre megfontolt aljasságukat.

A legsúlyosabb tehát a fenti tényállás fényében az, hogy az emberi jogokat (értsd: szépelgő handabandák) a fundamentalizmussal hozzák közös nevezőre és a népnemzeti uszítás jegyében támadásokat vizionálnak, valamint a nemzetközi egyezményekből való kilépést lebegtetik. Göring is megnyalná mind a tíz ujját.

Ez a fasisztoid okfejtés – amelybe Hidvéghi még azt is képes volt belehazudni, hogy a britek pont az ilyen emberi jogi fundamentalista támadások miatt döntöttek úgy, hogy kilépnek az Európai Unióból, hiába győzködte őket fizetett hirdetésben Orbán, hogy maradjanak – azért vérfagyasztó, mert az egyértelműen pejoratív értelemben, leginkább az iszlámmal összefüggésben használt kategória már csak egy lépésre van attól, hogy terroristaként bélyegezzék meg a jogvédőket és az alapvető emberi jogokat védelmező igazságszolgáltatás fórumait. Teljesen életszerű, hogy ezek a gyíkok az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatát magukra kötve öngyilkos merényleteket követnek el csak azért, hogy a kibaszott magyar kormánynak keresztbe tegyenek.

Felértünk a csúcsra: a közveszélyes és cinikus, önkényuralomra törő, aljas szociopaták által irányított országban az emberi jogok kérdése fundamentalizmusnak, szélsőséges elhajlásnak minősül. Emberként számon tartani egy népvándorló hordát csak felesleges bosszúságot szül a harácsolási versenyfutásban. Úgyhogy egy elszabadult rezsimnek szerintem is főbenjáró bűn és felesleges kínkeserv az emberi jogokat védelmező bíróság ítéleteinek alávetnie magát.

Lényeg a lényeg: ki lehet lökni a francba az ilyen dohos, 1950-ben aláírt egyezményeket. A sorok között világos üzenet körvonalazódik: ugyanilyen alapon lehet és kell majd kilépni az Európai Unióból is. A hisztérikus toporzékolás és műbalhé tágabb értelemben a nyugati, liberális értékrend elleni megélhetési felháborodás. Annak a Nyugatnak az egyre agresszívabb köpködése, amellyel nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni. Az üzenet világos: nemzetközi egyezmények felbontása nem ügy, ami másoknak védelmezendő érték, az nekünk ma fundamentalizmus, holnap terrorizmus. Ahol pedig egy kormány kimondja, hogy migráns hordák emberi jogai szélsőséges baromságok, ott az egyszeri honpolgár se számítson másra.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.