Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó ez így, Viktorov, nekem tetszik!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szívesen megismételném ama állításomat, hogy ez egy elmebeteg barom, de sajnos nem ez az igazság, és felhívnám a saját figyelmemet arra, hogy meg se próbáljam annak nevezni. Ennél sokkal nagyobb a baj. Jó volna, ha ezt az embert soha a büdös életben senki nem mentegetné az általa elkövetett napi – verbális és tevőleges – bűncselekmények alól, mondván, hogy beteg. Nem beteg, éppen ez az.

Az emberiség és Magyarország etnikailag homogén szégyene, az ostromlott agyú pannon Terminátor ma újabb szintet lépett abban a társasjátékban, amelyben ő nem veszíthet. Mert ha esetleg veszít, nem csak a játékból esik ki, hanem a büntetlen előéletű emberek sorából is. A tét hatalmas, ezt írjuk le minden alkalommal, amikor eme ördögi és vérfagyasztó játék egy-egy újabb kockája a helyére kerül. A pszichopata stratégiai építkezése ez, ami a bombabiztos bunkert jelenti számára minden esetleges elszámoltatás, felelősségrevonás ellen. Újabb nyolc és fél perc, meg a hideg borsóleves a hátamon:

Miközben elvtársai a fegyverhordozásban éppen a parlamentben ütötték nyélbe Európa legszégyenteljesebb – a menekültügyi eljárás szigorítását célzó – törvényét, a tízmillió határvadász és 4 millió szegény országában a fenséges skizofrén hajlam a határvadászképzés második és harmadik ütemében kinevezett tiszthelyettesek (462 a háromezerből) ünnepélyes eskütételén szónokolt. Tegyük ide az ijesztő lényeget:

  • „Ebben a pillanatban is ostrom alatt állunk”. Bár a napi híradások már nem tízezrekről, hanem csak néhány száz illegális határátlépőről szólnak, „mégsem dőlhetünk hátra”: csak annyi történt, hogy „két nagyobb roham között időt nyertünk” a védelmi vonalak megerősítésére, a határt védők toborzására, kiképzésére és szolgálatba állítására. „A vihar nem ült el, csak átmenetileg lecsendesedett”.
A rendőrség adatai szerint Orbán hazudott egy ordasat: nincs szó sem tízezerről, sem százakról (Forrás: police.hu)

A rendőrség adatai szerint Orbán hazudott egy ordasat: nincs szó sem tízezerről, sem százakról (Forrás: police.hu)

  • Az Európai Unióra nem lehet számítani, sőt ellenkezőleg, „ők inkább csak nehezítik a munkánkat”, így „csak magunkra számíthatunk, nekünk magunknak kell megvédeni a határainkat”.
  • A migrációs válság „mindaddig napirenden marad, amíg mindenhol be nem látták, hogy a migráció a terrorizmus trójai falova”.
  • A hazát, az otthonainkat, az asszonyainkat, a gyermekeinket, a szüleinket megvédeni sok évszázados erkölcsi parancs. Az esküt tettek „a modern kor végvári vitézeihez” csatlakoznak. „Önök egyszerre a mai szabad magyar élet és a reménykeltő magyar jövő védelmezői”. Egyszerre legyenek határozottak és emberségesek, járjanak el a törvény szigorával, de az emberiesség parancsai szerint.

Tisztelt gyűlölködő magyarok!

  • A jogszabályok azokra a migránsokra is vonatkoznak, akik törvényellenesen akarják átlépni a magyar határt, „ez a valóság, és ezt nem írhatja felül semmiféle emberi jogi szépelgő handabanda”.
  • Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb országa. „Ha a világ azt látja, hogy meg tudjuk védeni a határainkat, ha azt látják, hogy a megerősített magyar határzár áthatolhatatlan, ha azt látják, hogy továbbra is ragaszkodunk törvényeinkhez, és egy pillanatra sem bizonytalanodunk el, akkor senki sem fogja megkísérelni, hogy törvényellenesen jöjjön Magyarországra”.
  • „Mi, magyarok olyan Európát akarunk, ahol a saját magyar életünket élhetjük. Az ilyen, kedvünk szerint való Magyarország első számú feltétele a biztonság”.

A nyilvánvaló, notórius és egyben tudatos hazudozáson, a szokásos, egyszerűagyúaknak szóló, szájbarágó, lábszagú téziseken (háború van, mi vagyunk a jók, az Unió rossz, a menekült=terrorista, fegyverbe, hősök, magyarok!), a rémhírterjesztés és közveszéllyel fenyegetés bünetőjogi kategóriáinak eszembe juttatásán és azon túl, hogy természetesen ismerjük már sekélyes történelmi tudásából fakadó, Európa védőbástyájáról szóló tév- és rögeszméit, ez a verbális örjőngés – súlyosságát illetően – az etnikai homogenitás ordas eszméjével vetekszik.

A migráció terrorizmussal való összemosásának ördögi húzását már ismerjük a repertoárjából: erre épít két éve. Persze önmagában már az borzasztó, hogy fegyvertelen nyomorultak elkeseredését valaki a török seregek támadásaként és ostromállapotként interpretálja, és dicsőségnek nevezi a szögesdróttal körbefont konténerekbe való bezsúfolásukat, de egy gyerekkori traumáiból kigyógyulni nem tudó frusztrált kisembernek ennyi az önbecsülése. Nulla a köbön.

Az ilyen ember egy életen át bűnbakokat keres, és meg is találja őket. Háború és halál elől menekülő embereket kollektíven bűnözőkként kezelni, oklevles diktátorok előtt földig hajolni, orosz maffiózókat és letelepedési kötvényes potenciális terroristákat jó pénzért beengedni az Unióba, hát igen: ő az, a rekedt hangú maffiózó. Putyin trójai falova, akinek az a feladata, hogy szétverje Európát, és akinek már csak ez az egy lapja maradt, miután szétlopta az országot: háborút vizionálni, tömegpszichózist csúcsra járatni.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a határon hetekig, hónapokig esőben, hóban, sárban szopatott emberek béketűrésének megrogyására játszik ez a nagypályás gazember, hátha elszakad a cérna, hátha valaki besétál a csapdába és legitimálja a görénységét. Mert ő ugye, megmondta. Európa legbiztonságosabb országában, ahol a gazdaság recseg-ropog, és az egzisztenciális hanyatlás a mindennapok valósága, ahova nem menekülnek a 70 éve hanyatló Nyugatról az emberek biztonságot keresni, de ahonnan elmegy mindenki, aki teheti, azt magyarázza a maffia feje, hogy a biztonság értékesebb, mint a szabadság és a jólét. A biztonságra hivatkozva ki lehet lopni az emberek szemét, el lehet venni a jogaikat, és legyenek büszkék arra, hogy szolgálhatják a zsírosodó keresztapát, aki 50 évre kiszolgáltatta az országot az oroszoknak.

Valahol örülök annak, hogy végre kimondta: az emberi jogok, az egyetemes (!) emberi jogi egyezmények és a Magyarország által aláírt nemzetközi szerződések számára nem többek szépelgő handabandánál, amelyek egy törvények fölött álló személyiségzavart nem köteleznek semmire. A menekültek elleni tisztességes eljárás lefolytatására, vagy legalább a saját korrupt gépezete által megszavazott törvények betartására végképp nem. Miközben ismeretlen hátterű, vélt és valós bűnözőknek jó pénzért árulja az európai útlevelet és a teljes jogú schengeni állampolgárságot, békeidőben háborús pánikot kelt és bevallja: ívesen szarik ő az emberi jogokra. Helyettük középkori sötétséget és végvári vitézeket lázálmodik. Ellenségként bélyegez meg mindenkit és elvitatja a tisztességes emberektől is a mindenkit megillető esélyt arra, hogy emberként bánjanak vele. A félszájjal elhadart, emberségre vonatkozó kiszólás ne tévesszen meg senkit: csak jelezni akartam, hogy a handabandátokat leszarom.

Jó ez így, Viktorov, nekem tetszik! Még eljöhet és el is jön az idő, amikor jól fognának neked is ezek a szépelgő handabandák. Majd amikor a te jogaidról lesz szó. Például amikor jogod lesz hallgatni. Amikor a hetedíziglen korrupt, emberiesség ellenes, uszító-lázító pályafutásodat értékeljük. Remélem, eszedbe nem jut majd a jogaidat emlegetni. Mert tudod, az egyetemes emberi jogok természetüknél fogva olyanok, hogy ha egyvalakire nem tartjuk érvényesnek őket, akkor utána tetszőlegesen bárkitől megtagadhatóak.

A végvári vitézeid és az orrba-szájba hülyített szektád még mindig azt hiszi, hogy ha szimbolikusan szorulni fog a hurok a nyakad körül, ők majd megússzák. Pedig ha jobban belegondolok, őket is, minket is már régen migránsokként kezelsz a saját hazánkban. Attól, hogy az embertelen geciségnek számos kifejeződési formája van, és attól, hogy minket még nem harapnak szét a kutyáid és nem fognak fegyvert a halántékunkhoz, mikor belökdösnek a konténerbe, a levegőnk ugyanúgy fogy. De ez változni fog. És akkor senkit nem fognak érdekelni a szépelgő handabandáid.

adomany-1