Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Borzasztóan, rettenetesen és kurvára unom már

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

… hogy nincs egyetlen nap, amikor nem fosnak bele az arcomba kormányzatilag, nem próbálnak retardált kreténnek, óvodásnak, öntudatlan kergemarhának nézni.

Van aki ezt rendszeresen, menetrend szerint, mintegy nemzeti sportként űzi és nem fonnyad le a pofájáról az a sunyi, önmagával elégedett, hazug vigyor. Nem kell különösebben bemutatnom a főszereplőt, hiszen csütörtök van. Tessék nézni:

Riporter: Mészáros Lőrinc megvásárolta Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját. A Heti Válasz szerint Mészáros Lőrincnek másfél éve 28 vállalkozásban volt tulajdona, ma viszont már 104-ben van. Változatlanul fenntartja miniszter úr, amit múltkor mondott, hogy nincs köze Mészáros Lőrinc jó kormányzati kapcsolatainak ahhoz, hogy ilyen mértékben növekszik a vagyona?

Lázár: Igen, változatlanul fönntartom, megítélésem szerint ehhez nincs köze, s egyébként nem tudok érdemi fölvilágosítással szolgálni Mészáros úr vagyoni viszonyait illetően, minthogy az 5-600 ezer magyar vállalkozóból sem tudom senkinek a vagyoni viszonyait idecitálni. Nem tudom, hogy mit vett, mit adott el, nem követem ezt és úgy gondolom, hogy se jogom, se kötelességem erre nincsen.

Riporter: Viszont az nehezen elképzelhető, hogy ilyen mértékű vagyongyarapodás, ilyen mértékű üzleti siker anélkül, hogy a kormánnyal jó kapcsolatban lenne, megvalósulhatott volna. Nem?

Lázár: Hát én azt tapasztalom, hogy Magyarországon az elmúlt években a vállalkozások egy jó részének, aki nem volt a kormánnyal kapcsolatban, nagyon sikeres éve volt. Számos ilyen vállalkozói csoport létezik Magyarországon, akinek semmi köze nincs a kormányzathoz és mégis sikeres éve volt. Nem hiszem, hogy ettől függ önmagában csak az, hogy ki hogyan boldogul, mint vállalkozó, milyen sikeresek a vállalkozásai. De föltételezem, meg fogják kérdezni az érintettet is, és ő nyilván meg fogja válaszolni az önök kérdéseit. A kormányzatnak ilyen programja, hogy Tegyük gazdaggá Mészáros Lőrincet, ilyen nincs. Segítsünk minden magyar vállalkozónak, olyan van.

Riporter: Köszönöm.

Értjük? Az újságíró köszöni a miniszter úrnak. Hogy ugyanúgy mint múlt héten, két hónapja és 168 óra múlva, ugyanazzal az öntelt, cinikus vigyorral a képén, a halálosan vérig sértődés helyett egy kínosan viccesre vett jópofizás és bizalmaskodás kíséretében n-edszerre is eljátszotta a cinikus vérgecit.

Lázár – aki az újságírói kérdésfeltevés közben Kovács Desikerültnemsikerült Zoltánnak még odasúgta, hogy nem tudta, hogy Lölö tegnap luxusszállodát vásárolt – egyszemélyben nagyobb veszélyt jelent erre az országra, mint a csokorba kötött komplett magyar állampárt Kósástól és Németh Szilárdostól. És ez pontosan addig így is marad, ameddig újságírók nem érzik megalázva magukat ezekkel a heti ocsmány színjátékokkal. Persze, tudom, könnyű pofázni, de miután tudjuk, hogy a sajtó egyik felét be sem engedik ezekre az öltönyös bunkók főszereplésével előadott arcpirító performanszokra, az a minumum lenne, hogy a másik fele, az a kisebbik és kritikusabb fele ne menjen már bele a miniszter úrral való együtt röhögcsélésbe, mert az annál is feleslegesebb (ráadásul undorító is), mint jelen sem lenni és hagyni, hogy egyedül hasbeszéljen a lakájaival.

Mert perszehogy tudom, én közelítem meg rosszul ezt a kérdést, ami nem a félkegyelmű Mészáros Lölöről szól, soha egyetlen percig sem róla szólt. Hanem erről a Lázár János-féle kormányzati impertinenciáról. Ez az ezerarcú kimosakodott táskahordozó, aki azzal az utánozhatatlan rókavigyorral néz mindenkit síkhülyének, és ezért nem érzi kínosnak és vércikinek saját magát is debilnek tettetni, a leggennyesebb kelés ennek a maffiakormány által kifosztott népnek (a nemzettől távol áll, tán soha többé nem is lesz az) a vánnyadt, heges, sebes testén. Rosszabb az egész pénzéhes, telhetetlen udvartartásnál, amely képtelen kihúzni az enyves-ragacsos kezét a közpénzes bödönből.

Most nem lövöm le a poént, holnap majd közszemlére teszünk egy levelet, amit a postaládánkban találtam, és amelyet turbómagyar szellemi honvédők küldözgetnek körbe a tévúton kószáló, kormánypártból kiábrándult, kvázi elveszített katonáknak, amelyben például Mészáros Lölö szent embert és igaz magyart védelmezik a gané, irigy balliberális hazaárulóknak.

Ez pedig azért vág a jelen témába, mert Lázár kormányinfója (ami természetesen nem jöhetne létre a takonygerincű, kollaboráns média seggnyaló, szervilis asszisztálása nélkül, beleértve Csuhaj Ildikót is, aki nem kéri ki magának, hogy emberi és női mivoltában hétről-hétre sértegessék és hülyének nézzék) pontosan annak a fásultságnak és bénultságnak az előidézését szolgálja, hogy egyszerűen tele legyen a tökünk a hazugságaival, ne érdekeljen, hogy Mészáros aznap éppen hány milliárdot lopott az Orbán-dinasztiának. Igen, a társadalom gondolkodó fele is belegárgyul abba, hogy még mindig vannak honfitársak, akik tapsolnak ehhez a világraszóló pusztításhoz, akiket nem érdekel, hogy kétszáz évre döngölik a földbe ezt az országot, akiknek van kedvük a saját nyomorúságuk fölé hajolva is elmúlt nyolcévezni.

Lázár pedig hétről-hétről nagyobb arccal, letörölhetetlen vigyorral hazudik bele egyre sápadtabb pofánkba, és állítja, hogy a szerencsétlen, funkcionális analfabéta egyrészt üzletember és vállalkozó, másrészt, hogy neki, Lázár Jánosnak nincs fogalma a bizniszeiről, mert nincs joga számon tartani azokat, kötelessége meg még annyira se.

Én meg azt gondolom, te arrogáns, cinikus kártevő, hogy az a salakanyag, ami a szádat elhagyja, kifogyhatatlan, és ha rajtad múlik, akkor az is marad. Mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon, hiszen nem vagy annyira kretén, mint Kósa, hogy ne tudd: az a pont, ameddig ti elmentetek, az már a fal előtt van nem sokkal, ebből már kiszállni, jól kijönni nem lehet, marad a tagadás. Tudod, hogy ha a gyeplőt meg akarod tartani, akkor a legvállalhatatlanabb disznóságokat is be kell vállalnod. Mészáros Lölö meg az én olvasatomban a lehető legnagyobb disznóság Paks után és a magyar oktatás kivéreztetése után. Meg a magánnyugdíjak, meg a… hadd ne soroljam, mert reggelig nem érek a végére.

Az, hogy letagadod Mészárost márpedig nem fog menni. Neked pont nem. Mert az egy dolog, hogy sem ő, sem más nem nagyon tudja számon tartani a nevére íratott hatalmas vagyont, de ennek a nagyságával és eredetével bizony te pontosan tisztában vagy. Ugyanis ennek a mesés vagyonnak a megszületésénél te is segédkeztél, amennyiben a harácsolmány rengeteg hazai és uniós közpénzt tartalmaz. És mint tudjuk, ezekért a pénzekért is te felelsz és a te tartod számon a kinek miért mennyit táblázatokat.

Úgyhogy hazudozzál csak tovább nyugodtan, mi ezt is felírtuk, nem került semmibe. A jutalmadért majd jelentkezhetsz te is a többiekkel együtt. Majd akkor merengjél el, hogy ekkora nagy cinikus pofával, nulla gerinccel és nulla lelkiismerettel érdemes volt-e nálad sokkal hülyébbek miatt elárulnod a hazát. Trafikonként, térkövenként, mangalicatelepenként. Nem foglak megszánni, ne aggódj. Addig meg – bár borzasztóan, rettenetesen és kurvára unom már hetente hallgatni a magabiztos nagy pofádat – valahogy kibírom.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.