Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tehát az emberek azért szavaztak a Fideszre, hogy Rezsiszilárd liberális csecsemőket zabálhasson reggelire?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap első felindulásunkban megírtuk, hogy körülbelül mit jelent, mivel egyenértékű, mit vetít előre Németh Kőbunkó-Agresszív Rezsiszilárd puskaporos hörgése, ami a Soros-birodalom álciviljeinek kinyírását lengette be. Mivel – az összes többi mellett – pillanatnyilag nincs ennél súlyosabb, fontosabb közéleti kérdés, reflektáljunk még egy kicsit a nemzet markáns kultúrlényének öblös büfögésére, amely így hangzott:

Magyarországnak van egy szabadon választott parlamentje, van egy megválasztott kormánya, amely képviseli az ország ügyeit. Meghozta ezt a doktrínát, az emberek ezt megszavazták, ráadásul megerősítették egy népszavazáson, előtte persze egy nemzeti konzultáción is, ezt nem hagyhatjuk. És ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és úgy gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most én úgy érzem, hogy ennek eljött a nemzetközi lehetősége is. Nem titkolom, az új (amerikai) elnök megválasztásával.

A mandátumokon és parlamenti ciklusokon átívelő, mindenkori Fidesz-uralkodás legdrámaibb kinyilatkoztatása ez, amely jóval túlmutat a korrupcióban nyakig dagonyázó mindennapokon. Pedig annak is döglődés a vége, közben viszont. Mit állít a költőnek egyáltalán nem nevezhető szellemi vakondtúrás, aki világ szégyenére a Fidesz nevű állam- és kormánypárt egyik alelnöke?

Semmi mást, mint amit főnöke az ellenzéki média által méltatlanul és magasról leszart (volt is hörgés, vinnyogás ezerötszázas hőfokon) géfodornak adott, karácsonyilag nagyívű interjúban is kifejtett: a Soros György által fémjelzett liberális aberrációnak véget kell vetni, és fel kell lázadni a politikai korrektség ellen. Ez az év márpedig erről fog szólni. És lőn. Alig tíz nap telt el az évből, és a párt vasökle – a mindenre kapható ostobaság élő szobra – lecsapott.

Amit mond, az nem csupán mellbevágó hazugság és gazemberség, hanem egyszerre beismerő vallomás is. Németh Rezsiszilárd azt állítja ugyanis, hogy a szuverén magyar kormányt – amely minden körülmények között kikérte magának a legapróbb kritikákat is, amely soha nem hódolt be senkinek és több tiszteletet követelt a világtól, amely mindig az asztalra csapott, ha bárki csúnyán nézett a fényességes teliholdra, és amelynek senki nem mondhatta meg, hogy merre van a hány méter – valójában az Egyesült Államok demokrata vezetése akadályozta meg évekig abban, hogy azt tegyen, amit akar.

Tehát a szabadságharcos magyar kormány Orbánnal az élen tulajdonképpen egy impotens báb, amely arra várt, hogy Donald Trump univerzális tahó felszabadítsa őt a rabságból. Szomorú ez, mert a magyar emberek eddig úgy tudták – erről üvölt a csilliárdos propaganda hetedik éve -, hogy Orbán Viktort senki nem állíthatja meg a menetelésében, ellentmondást nem tűrően halad a fényes siker felé. Németh Szilárd szerint szó nincs erről. Nem is titkolja. Helyes.

Kettő. Eddig az emberek azt és úgy tudták, hogy egy pártra szavaztak, amelynek volt egy választási programja. A Fidesznek ugyan nem volt, nem hogy doktrínája, de választási programja sem, ám az emberek rájuk szavaztak. Stimmel.

Az emberek úgy tudták – mert nagyon sok milliárból, hosszú hónapokig ezzel mosták az agyukat -, hogy a népszavazás arra a kérdésre vonatkozik, amit feltettek nekik. Hogy tudniillik kivel akarnak/nem akarnak együtt élni. Nem elég, hogy a népszavazás érvénytelen lett, most Németh Szilárd utólag hamisítja meg a feltett kérdést. Németh Szilárd az embereknek tulajdonít valami olyat, amit az emberek nem szavaztak meg. Se érvényesen, se érvénytelenül.

Németh Szilárd nem áll meg itt, visszamegy az időben (igen, már valahol az ’50-es éveknél járunk) és tovább hazudik kidagadt erekkel a nyakán. Azt állítja, hogy az állampárt nemzeti konzultáción kérdezte meg az embereket arról, hogy akarják-e, egyetértenek-e azzal, hogy a kormány – csatlósait (állami hatóságok+média) bevetve -elpusztítsa a neki nem tetsző civil szerveződéseket.

Mutassák meg azt a választási programot, azt a népszavazási kérdést, azt a nemzeti konzultációt (amit egyébként a fideszes kemény magon kívül senki nem méltatott válaszra), amelyben ez le volt írva! Nem tudják megmutatni, mert nincs ilyen. Mert soha ilyesmire Magyarországon nem szavaztak az emberek.

Ezért aztán Rezsiszilárd impertinens csúsztatása súlyos kérdéseket vet fel. Ezek után mi szükség van bármiféle – szavazásnak, népszavazásnak, népnemzeti konzultációnak álcázott – legitimációs eszközre, amikor utólag minden felhatalmazást (mint egy biankó csekket) arra használnak fel, úgy magyaráznak ki, amire/ahogyan akarnak? Miért kell megkérdezni az embereket arról, hogy kivel akarnak együtt élni, ha erre az érvénytelen kérdésre adott válaszra hivatkozva aztán azt taposnak el, akit akarnak? Ezek szerint holnapután az is kiderülhet, hogy az emberek mit sem sejtve/jóhiszeműen/megvezetve azért szavaztak a Fideszre, hogy Rezsiszilárd liberális csecsemőket zabálhasson reggelire?

A már tegnap leírtakon kívül ennyit tesz a Fidesz toplistás büdös tahójának szégyentelen, arcátlan kinyilatkoztatása. Ami igazságtartalmát tekintve pontosan annyira állja meg a helyét, mint az, hogy a magyarok 98%-a Németh Szilárdot szavazta meg ombudsmannak és a Magyar Tudományos Akadémia elnökének.

Ráadásul a Soros-birodalom álciviljei, a háttérhatalom és a sivalkodó balliberális csürhék pontosan előrelátták ezt a forgatókönyvet, amikor a gyalázatos és méregdrága kamunépszavazási kampány idején arról beszéltek, hogy a migránsreferendum minden másról szól, a legkevésbé a migránsokról. Németh Szilárd ezt ismerte el büszkén, megfeszülő tokával és gyöngyöző homlokkal tegnap. Hogy sok hülye barom, legyen nagyon világos: csak a hatalmunk konszolidációja volt a lényeg, ezért csináltunk idiótát az MSZP, a Jobbik és más pártok szavazóiból is a sajátjaink mellett. Most meg beledörgöljük az arcukba, hogy valójában Soros György kötél általi halálára szavaztak. Meg azoknak a civileknek az eltaposására, akik nagyon sokszor, a legtöbbször azt a munkát végzik, amit a magyar kormány nem hajlandó.

És ha majd az álcivil szervezeteket is kinyírták, akkor jönnek a civilek egyenként. Azok is, akik nem értik, hogy a gyáva, korrupt, hatalommániás kormány éppen velük viteti el a balhét. Lassan mindenki sorra kerül. Az is, aki életében nem hallotta Soros György nevét. A Németh-kaliberű tohonya szellemi hajótöröttek, a semmire nem jó, semmilyen értéket teremteni nem tudó, parancsra cselekvő pártkatonák gyöngyöző homlokkal, lihegve, vigyorogva taposnak a nyakára mindenkinek, aki veszélyt jelent korlátlan elnyomó illiberális ámokfutásukra. Most úgy tűnik, a teljes sötétség elkerülhetetlen, de jó hír, hogy a teljes reménytelenségből álltak már talpra országok, nemzetek. Tény, hogy igazán soha nem tértek magukhoz.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.