Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A kormány és Németh Szilárd leszámolást jelentett be. Vérengzés lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, én vagyok a paranoid, a gyűlölködő, a mocskos szájú barom. Akkor is én voltam, amikor évekkel ezelőtt megírtam, hogy lopják az országot, hogy most a haveroknak kiadják bérbe a földeket, aztán majd eladják. Eladták nekik? El. Volt felháborodás? Nem, bazd meg. Nem volt. Mert mit érdekli az a nyolcadikon lakó Pacal Bélát, hogy mi van a földekkel? Semmit. Életében nem volt földje, pont leszarja. A hülye agyáig meg nem ér el, hogy ő is meg fogja szívni.

Most nem a földeket lopják (azon már túl vagyunk), hanem a demokrácia utolsó, hangyafasznyi darabját. Ez megint nem fog senkit érdekelni, mert sem megzabálni nem  lehet, sem fűteni vele, de még a nájlonotthonkára sem lehet kitűzni dísznek, a levesestányér méretű kokárda mellé. Akkor meg mit érdekeljen bárkit is? Most a civil szervezetek jönnek. Nem újdonság, már tavaly bejelentette a bűnbanda, hogy erről fog szólni az idei év. És tényleg. Erről fog szólni. Meg is fogják magyarázni, a bárgyú műparaszt meg el is hiszi, mert bármit elhisz. Ha nem hiszi, akkor is kussol, mert nem neki fáj.

Pedig de, neki is fog fájni, nekem is, neked is, a gyerekeidnek is. Mire ez a cirkusz, csak arról van szó, hogy a civil szervezetek munkatársainak vagyonbevallást kell benyújtaniuk. Hát hiszen na és? Ha becsületesen él és nem csal adót, akkor ez miért baj? A Transparency International és a Magyar Helsinki Bizottság nem igazán aggódik, mert náluk minden rendben van, transzparens a gazdálkodásuk. Mi történhet?

Minden. Bármi. Meg is fog történni, mert ez a rezsim a végtelenségig gátlástalan, mi pedig a végtelenségig idióta barmok vagyunk. Ebben az országban még akkor sem ordít senki, ha a kormány a kölyke kezéből veszi ki az utolsó falat kenyeret. Nem baj, le kell érni a francos pöcegödör aljára, mert mi így szeretjük. Ezek a gecik pedig szét fogják verni a civil egyesületeket, de nyugi, mindenki sorra kerül. Mindenki. Egyesével vernek agyon minket. A vagyonbevallás arra lesz jó, hogy meghurcolják, megtörjék, sárba tapossák a civil szervezetek vezetőit, munkatársait. Akkor pedig a szervezet is széthullik. Jogállamban nem fordulhatna elő, de ebben a tetűfészekben napi rutin lesz, hogy mindenkit, aki a kormány hatalmát bármi módon veszélyezteti, kivégeznek. Még nem fizikailag. Még nem. Mert ezekben nincs gátlás és mert nem tapasztalnak ellenállást. Mert minden szart le lehet tolni a torkunkon és nyeljük.

És tényleg, számoljon csak el a jövedelmével mindenki, aki Soros pénzéből kapott. Vagy nem kapott, de a diktátornak bassza a csőrét, ezért ráfogjuk, hogy kapott. Mert megírta a Magyar Idők. Ennyi elég is lesz ezeknek és ez erről szól, semmi másról. Kinyírni mindent, az utolsó embert is, aki le meri írni az igazat, aki védeni meri a diktatúrával szemben a jogállamot.

Németh Szilárd nem is próbált úgy tenni, mintha nem ez lenne a cél.

„A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége.”

Ezt böfögte fel magából ez a szervilis álpolitikus. Ebben minden benne van és ez a kijelentés az egyik legsúlyosabb, mióta az Orbán nevű felépítette a bűnszervezetét. Ha nem ébredünk fel kurvagyorsan, olyan mélyre zuhan ez az egyébként is mélyen lévő ország, ahonnan száz év alatt sem tudunk kikapaszkodni. Ez a kormánynak nevezett képződmény háborút hirdetett a saját polgárai ellen. Nyíltan, röhögve. Téged is el fognak taposni, engem is, a sajtót, a médiát, csoportosan és egyenként. Mindaddig, ameddig nem marad semmi más, mint írni-olvasni alig tudó, megtört gerincű alattvalók hada és a röhögve dáridózó rablóbanda.

Ez leszámolás lesz, mégpedig nagyjából a végső. És nekem ne mondja senki, hogy túldimenzionálom. Aki tanult valaha történelmet, próbálja előkotorni az emlékeiből, mennyire szépen és logikusan elmagyarázta Hitler, miért kártékony férgek a zsidók. És emlékezzen vissza – akinek van mivel -, hogy hány jó német hazafi tapsolt ehhez. És aztán – amikor vége lett a rémálomnak – hányan állították, hogy fogalmuk sem volt semmiről.

A TASZ nem fél. A TI sem fél, a Magyar Helsinki Bizottság sem fél. Pedig mot ez az utolsó pillanat, amikor lenne még értelme a félelemnek. Hamarosan nem lesz mit félteni. Sem nekik, sem a maradék – nem kormánypropaganda – médiának, sem nekünk, egyenként, külön-külön. A kormány és Németh Szilárd leszámolást jelentett be. Vérengzés lesz, Orbán ki fog csinálni minden szervezetet, minden újságírót, minden közéleti szereplőt. Egyenként. A 444-et azért, mert köztudottan kaptak a Soros-alapítvány pénzéből, de aki nem kapott, annak is neki fognak menni. Mert elég lesz ráfogni bárkire, hogy talán kapott. Tönkre fognak tenni mindenkit. Személyében, idegileg, egzisztenciálisan. Kétsége ne legyen senkinek, hogy ez a cél.

Gyűlölöm, utálom, hányok tőle, de hamarosan el fog jönni az a pillanat, amikor tényleg nem marad semmi más lehetőség, mint a Jobbik és a többi ellenzék összefogása, mert sehogy máshogy nem lehet majd megszabadulni ettől a rémálomtól. A másik lehetőség: Orbán lába alatt, Putyin seggét nyalva vegetálni. Kussban, vigyázzban, rettegve, egymást lesve, a szomszédot feljelentve élni a nyomorult kis életünket.

Távol Európától.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.