Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebben az országban csak az egyik napról a másikra gürcölő nagyon hülye kisembert lehet anyagilag számonkérni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Régóta nem foglalkoztam név szerint és kiemelten Rogán Antonio propagandaügyi kenőpénzes zacskóval. Nem őriztünk együtt sem libát, sem egyéb jószágot, úgyhogy eddig sem azért foglalkoztam vele név szerint és kiemelten, mert tetszik vagy nem tetszik a pofája.

A magyar politika és közélet legbotrányosabb, urizáló-rongyrázó luxusban pöffeszkedő figurája (jut eszembe erről, hogy a drágajó Vajna parókakészítő mester sem tartozik már az Eximbanknak, visszafizette a hitelét, hatalmas kő gördült le a nemzet szívéről) eddig is hetente szolgáltatott indokot arra, hogy kénytelenek legyünk reflektálni becsesnek alig nevezhető személyére.

Ezúttal az ingerem küszöbét az rugdosta gyomorszájon, hogy barátunk a falon túlmenő miniszterelnöki bizalomban a parlament mentelmi bizottságának jóindulatát is kiérdemelte. Mint Bayer Zsolt a lovagkeresztet. Történt ugyanis, hogy Juhász Péter, az Együtt politikusa, valamint lekaraktergyilkolandó leendő elnöke és további 108 naiv polgára ennek az országnak, még tavaly kezdeményezték vagyonnyilatkozati eljárás megindítását Rogán Antal ellen.

Gyanítom, hogy Rogán és a parlament mentelmi bizottsága ugyanazzal a lendülettel csapdosta rojtosra a térdén a gatyát a röhögéstől, mostanra meg kiizadták a megfejtést: nincs itt semmi látnivaló. Igaz, eddig sem volt. Az Index beszámolója szerint a KDNP-s triplanulla Vejkey Doktor Imre által vezett bizottság egy jó hónapnyi herevere és több mákos bejgli elfogyasztása után megállapította, hogy a

Juhász Péter és 108 társa általi kezdeményezések nyilvánvalóan alaptalanok, mert azok nem felelnek meg a vagyonnyilatkozati eljárásban meghatározott alapvető feltételeknek.

Hát már hogyan is feleltek volna meg? Juhász és „bűntársai” a tisztességes Rogán Antalok lejáratásában azt nehezményezték, hogy a szakonyfalui parasztlegény balatonlellei – polgármester testvérével közösen birtokolt – nyaralójának felújítási költségeit aligha tudta volna fedezni bevallott jövedelméből. (Erről itt írtam részletesen az Átlátszó tényfeltárása alapján.) Ergo: elég sanszos, hogy a Rogán vagyonbevallása és a valóság egy párhuzamos univerzumban sem keresztezi egymást.

Hatalmas meglepetésünkre a parlament mentelminek csúfolt szarelkenő bizottsága arra jutott, hogy abszolút nincs mit vizsgálni Rogán vagyonnyilatkozatán. Az összes többi mellett azért sem, mert Rogán Igazmondó Antal is megírta a bizottságnak, hogy helyesen és jól töltötte ki azt a rohadt fecnit, csak a hülye Juhász kíváncsi olyan információkra, amelyekre a vagyonnyilatkozat nem tér ki, mert nem is kell kitérnie, tehát arra Rogánnak nem is kell válaszolnia. Értsd: az ingatlanfelújítást nem kell feltüntetni egy ilyen dokumentumban, mert nincs olyan kocka benne, hogy ingatlanfelújítás. Mégis talán a legszebb rész az érvelésben és Rogán tisztára mosásában ez lesz:

A vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség egyébként sem az anyagi számonkérést, hanem a transzparenciát (átláthatóságot) szolgálja.

Az, b*zmeg! Tetszettek volna feljelentést tenni, mi? Milyen legalja, szellemi hajótöröttség és erkölcsi agonizálás kell ahhoz, hogy ezt az alávaló, arcpirító görénységet papírra vessék a hon megválasztott képviselői? Tessék, itt vannak, ők azok, a parlament egyetlen paritásos bizottságának tagjai:

bizottsag

Miközben Németh Szilárd szellemileg könnyűsúlyú rezsi- és birkózófenomén teli torokból üvölti, hörgi, lihegi, hogy a Soros-birodalom álciviljeit el kell pusztítani, likvidálni kell (ennek fontos eleme, hogy törvénnyel kötelezik a civil szervezetek vezetőit vagyonbevallásra (!); ne legyen kétségünk afelől, hogy ezek nem olyan vagyonbevallások lesznek, mint Rogán hiányosan összhazudott nyilatkozatai), a mentelmi bizottságnak semmi szóra érdemes nem tűnik fel a propagandahelikopter törvényes jövedelme, illetve az ezzel semmilyen módon arányban nem álló életvitele és költekezései kapcsán.

Transzparencia, mi? Az. Már megint ugyanaz a tudomásulveendő arcunkba köpés: ebben az országban csak a közönséges, egyik napról a másikra gürcölő nagyon hülye kisembert lehet anyagilag számonkérni. Rogánnak mindeközben becsszóra elhiszik, hogy hát persze, hogy jól vallotta be a bevallanivalót. A transzparenciát kiváltja bármilyen áttetsző hazugság, amit a Rubovszky-Vejkey-típusú, intellektuálisan és erkölcsileg hanyatló végrehajtók tudomásul vesznek és tapsolnak hozzá. Mert ha Rogán azt írja, hogy ő tisztességes és becsületes, akkor az önmagában érv bármiféle vizsgálat ellen. Nem ez az első eset, de Rogán nagypályás maffiózó esetében külön felháborító a dolog.

Lefordítom a fejüket hanyagul elfordítók nyelvére: f*szt sem érdekli, hogy a közpénzből fizetett Rogán (akinek elvileg semmilyen más jövedelme nincs) nagyobb medencét műtött az udvarára, újraparkosított több száz négyzetméternyi zöldfelületet, kicserélte a járólapokat, térköveket, közel 1 méterrel megmagasította a kerítést, hogy felújította a gépkocsibeállókat, mert ezek nem képezik a vagyona részét. Tehát tökmindegy, hogy törvényesen volt mibű, vagy nem volt mibű, neki erről nem kell nyilatkoznia, mert csak.

Rogán Antal, akit arról lehet felismerni, hogy estére már nem érvényes az, amit reggel mondott és fordítva; akit a még földbe nem döngölt kritikus sajtó heti rendszerességgel ért valami irgalmatlan nagy disznóságon; aki belehazudta a kamerába, hogy nem ismeri Kertész Balázs törvényen kívüli zugügyvédet, akiről aztán kiderült, hogy az ügyintézője; aki rezzenéstelen pofával csúsztatott a letelepedési kötvényekről, a nagyságos asszony helikopter-barterjéről, a halaszthatatlan közfeladatairól, valóban megfellebbezhetetlen vagyonnyilatkozatot nyújtott be. Valóban semmi értelme vizsgálni azt, ami benne van, mert az transzparens. A lényeg az, ami nincs benne, és amihez semmi közük nem lehet azoknak, akik a napi kínok és keservek között finanszírozzák a luxuséletmódját.

Még mielőtt Rogán kártérítési igényt nyújtana be, amiért Juhász Péter és szövetségesei aljas, nemtelen módon meghurcolták, mielőtt a Fidesz törvénybe iktatná, hogy politikusokat aszerint lehet igazságszolgáltatás elé hurcolni, hogy előzőleg milyen ítéletet hagynak jóvá saját maguknak, vegyük tudomásul, ha eddig még nem sikerült: aki ezt a bűzölgő mocsarat jogállamnak, a parlamentet parlamentnek meri még nevezni, az vagy csatlósa a maffiának, vagy gazember, vagy mindkettő.

Már parlamenti szinten is (ahova azért választanak embereket, hogy képviseljenek) védik a megszerzett zsákmányt. Már a legnyilvánvalóbb bizonyítékok dacára is falaznak a korrupt félisteneiknek. A rendőrség nem nyomoz, az ügyészség nem emel vádat, a parlamenti gittegyletet pedig nem érdeklik a hivatalos dokumentumok. A civil társadalmat éppen most állítják falhoz, a törvényeket magukra szabták, a kör bezárult. Csodákban nem hiszek, az erőszaknak nem vagyok híve, de ezzel a szervezett gépezettel szemben brutálisan vesztésre állunk. Nem, mi büdös libsik, hanem mindenki. Mindenki, aki azért nyújtja a nyakát napi 8-12 órában, hogy Rogánnak nagyobb medencéje legyen. A büdös kurva életbe, abba!

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.