Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Miközben te a beszarni készülő hűtő tetején rendezgeted a sárga csekkeket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hiába rendeltek mellé egy mindenhez is értő szóhurcolászó nénit, Mészáros Lölönek így is eljárt a pofája. Pontosabban szóltak neki, hogy miről pofázzon. Bencsik András oszlopos felszopásügyi honvédő Demokrata című, mikrofonállványokkal körbeölelt homokozójának adott újévi interjút a reneszánsz mangalicaszerelő. Már ha egyáltalán ezt annak lehet nevezni. Mármint azt, amikor a félanalfabéta szájába adnak előre legyártott/megrágott szövegeket és a közpénzzel kitömött, senki által nem olvasott médiatermékek lehozzák azokat ország-világ gyönyörűségére.

Miután mindenki (mi is) legjobb meggyőződése és aktuális elmeállapota szerint felháborodott, avagy meghatódott azon, hogy a bamba stróman úgy jutott előre a mangalicaszaros életében, hogy másfél-két évtizedig napi 18-20 órát dolgozott (nem, a szervilis Bencsik nem fejelte le a háromlábú asztalt), elkotyogta azt is, hogy az általa nemrégiben felvásárolt Echo Tv elköltözik onnan, ahonnan eddig boldogított népet-nemzetet, és hova költözik? Na, hova költözik, bárgyú alattvalók hada? Hát hova máshova, mint Gyárfás Tamás Naptévéjének egykori, Angol utcai épületébe.

Mondjuk, én magasról leszarom, hogy ez a debil miket hazudozik össze-vissza a magánéleti lírájáról (nem mellesleg ha lenne fogalma a kemény munkáról, akkor tudná, hogy ha csak a fele igaz annak, amit beszél, már nem csak simán bőröndös lenne a szeme alja, hanem igencsak alulról szagolgatná az ibolyát), de emberek, ezt a rohadt magántulajdonban lévő épületet közpénzből újították fel. Mármint ezt is. Konkrétan a vizes vébét szervező cég újíttatta fel, most meg úgy áll a dolog, hogy

 „szerződés még nincs, de kezet fogtunk, vagyis a szóbeli egyezség megszületett”.

Tehát a januárban távozó, maffiózó MÚSZ-elnök és az emberarcú faszparaszt-oligarcha lepacsizott, úgy értem. A Klubrádió meg is kereste Gyárfást, aki nem cáfolta a Lölövics által elhintett információkat, ám kitért a válasz elől: azt mondta, akkor nyilatkozik, ha írásban is meglesz az egyezség. Akkor meg már minek, te másik istencsapása? Akkor már miről kellene nyilatkozni? Mondjuk mindegy is, értjük, tudjuk, látjuk. Bár talán még mindig nem értjük, nem tudjuk, nem akarjuk elegen látni.

Összefoglalom a rezsicsöki és a bözsiuti bikkfanyelvén. Adott Gyárfás Tamás – időközben másokhoz hasonlóan az állampárti pixisből (legalábbis látszólag) kiesett – éppen távozó úszószövetségi elnök és dörzsölt, nagyjából mindent túlélő maffiózó. Van neki az Angol utca 65. szám alatt egy ingatlana, amely a megboldogult Nap Tv székháza volt. Az épületet bútorokkal együtt havi 1 Ft+áfa ellenében bérli 2016. március 9-től elvileg 2017. december 31-ig (f*sztudja ezek után) az idei vizes vb előkészítésére létrehozott Bp 2017 Nonprofit kft.

Bár időközben sokan béreltek irodákat az épületben, Gyárfás eldöntötte, hogy már nem adja ki senkinek, inkább eladja. Aztán mégse. Történt ugyanis, hogy igény merült fel a vb 250 fős szervező bizottságának részéről, ezért Gyárfás megállapodást kötött: az állami cég közpénzből – SAJÁT IGÉNYEI SZERINT – felújítja az ingatlant, ezért csak szimbolikus bérleti díjat fizetnek neki. Átléptünk az áldott újesztendőbe és a történet körbeért. Az igavonó adófizetők pénzéből felújított épület Mészáros Lölö magánkezébe kerül, miután a stróman kezet fogott a minden rendszert túlélő maffiózóval.

Drága véreim! Tudom, hogy ahhoz képest, hogy az Európai Unió hivatalos lapja szerint a Magyarországot vezető bűnszervezet a Budapest 2024 Nonprofit kft. révén, hajmeresztő indoklással éppen másfél milliárd = 1500 millió forinttal (!!!) emelte meg a szakmai tanácsadásra szánt összeget (ebben még semmi nincs benne, csak a pofázás, okoskodás hosszasan leírva), ami ezáltal 9 hónap leforgása alatt 5,15 milliárdról 7,25 milliárdra nőtt, ergo 40 százalékkal emelkedett, picsafüst a Mészáros-Gyárfás üzlet.

El lehet alélni a gyönyörűségtől, hogy ez a drágajómagyar felcsúti polgárszerelő mangalicamester micsoda orbitális tehetség, lehet csókolgatni a fényességes személyiségzavar lábai nyomát, amiért szívügyének tekinti a nemzeti nagytőkés-oligarcha réteg kitenyésztését, de basszátok meg, ti teljesen hülyék vagytok? Ti, akik (akinek nem inge, semmiképpen ne vegye magára) erre is ugyanúgy csak legyinteni vagytok képesek és öklöt rázni, hogy bezzegagyurcsánysorosmigránsliberálaberráltak.

Vizes vébéktől és eljövendő budapesti olimpiáktól megrészegült, duzzadó keblű, vérmagyar barátom! Ez az egész gyilkos, mindent felzabáló, a bőröd alá bemászó, immunitást kiváltó korrupció nincs rendben! Nincs rendben az, hogy te vagy én vagy a másik, harmadik és negyedik azért húzza az igát, hogy Gyárfás kastélya szép legyen, miközben a bőröndökkel gazdagon telepakolt felcsúti mindenre kapható gazember gumicsizmával tapos a lábadon.

Nem lehetsz annyira szolgalelkű, a családod-gyereked sorsa iránt közömbös barom, hogy azt hidd, az a világ rendje, hogy évek keserves munkája árán felújítod a szomszéd balatoni nyaralóját, beleköltözöl néhány hónapra, aztán mehetsz a kurvaanyádba, mert a csávó eladja.

Nem lehetsz annyira igénytelen, vak, önsorsrontó balek, hogy elhidd: neked az a dolgod ebben a tyúkszaros életben, hogy azért dolgozz, hogy egyeseknek és ketteseknek minden napra jusson egy felújított villa, két fél médiabirodalom, három közbeszerzés.

Nem gondolhatod, hogy azért fizetsz adót látástól mikulásig becsülettel-tisztességgel, hogy a te pénzedből csinosított Gyárfás-rezidenciát a te pénzedből vásárolhassa meg Mészáros miniszterelnöki stróman, miközben te a beszarni készülő hűtő tetején rendezgeted a sárga csekkeket, hogy vajh’ melyik várhat még jövő hónapig.

Ha azt hiszed, hogy neked ez jár, hogy ez a normális, vagy hogy van élő ember a bűnszervezetben, aki a nagy nemzeti büszkeség miatt akar olimpiát, vizes vébét, akkor ők mind köszönik neked az ingyen felújított ingatlanokat (jaja, te fizetted, komám), a raklapszámra ellopható/már ellopott milliárdokat, amiket egyik maffiózó zsebéből a másik stróman zsebébe pakolnak. Mert neked így is jó, mert te tényleg elhiszed, hogy az egész fővárosban nem volt a franc tudja hány tagú vébé szervező bizottság céljaira alkalmas bérelhető ingatlan, muszáj volt a Gyárfás kecóját felújítani nem tudjuk hány csilliárdból. Azért, hogy most Lölö médiacézár magántulajdonába kerülhessen. A beleölt közpénz pedig szépen elvesztette az ő jellegét.

Azt én nem tudom, hogy ez az üzlet és kézfogás még Gyárfás örökéletű maffiózó kivégzésének része, vagy már a kárpótlás és fájdalomdíj, de valójában tökmindegy is. A bűnszervezetben mindenkinek megvan a helye, a geciségek körbeérnek és az égig. Jobb a komolyanvehetetlen, seggbuta és bárgyú stróman szájából hallani a sztorit és beadagolni a nyájnak, hogy ez van, minthogy valamelyik még működő ellenzéki lap derítse ki, hogyan fonódnak össze a szálak, az érdekek és a mindig azonos szereplők a NER-maffiában.

Nem marad más hátra, vizes vébéktől és eljövendő budapesti olimpiáktól megrészegült, duzzadó keblű, vérmagyar barátom, mint hogy elgondolkodj azon, minek hívják azt, aki önként és dalolva, hamis vagy egyáltalán nem létező ideálokért adja fel a saját, a családja, a gyerekei és egy egész ország jelenét, jövőjét.

Frissítésszerűség: nem érdekel, nem hat meg, hogy miután az MSZP  feljelentést helyezett kilátásba az üzlet résztvevőinek vonatkozásában, Gyárfás Tamás benyögte, visszaadja a vizes vb szervezőinek a Nap Tv egykori ingatlanja felújítására szánt pénzt, ha eladja az épületet. Hát hogyisne. adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.