Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kik ezek és honnan veszik a bátorságot, hogy rárontsanak a világklasszis úszóra?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben az európai hírügynökségek szavazása szerint a 2016-os év harmadik legjobb európai sportolója – Cristiano Ronaldo és Andy Murray után – Hosszú Katinka hétszeres világbajnok úszóklasszis, a FINA rangsorában egyébként már az év legjobb úszónője, a radikálisan jobboldali orosz- és kormánybarát álcivilek kijózanodtak a karácsonyi duhajkodás után és úgy gondolták, hogy az ünnep másodnapja tökéletes alkalom belegyalogolni a sportolóba és amerikai férjébe, aki egyben az edzője is.

Ebben nem annyira az a hírérték, hogy az MTI-Országos Sajtószolgálat minden szemetet válogatás nélkül lehoz, hanem hogy az egy főre jutó mentális-lelki árvízkárosultak száma konstansan magas, és sehogyan nem akar csökkenni. A szellemi teljesítmény CÖF-ös dimenziójában szárnyaló Honfoglalás 2000 név alatt futó, Putyinba és Matolcsyba egyaránt szerelmes, Munkáspárt-barát honfiúk és honleányok gyülekezete (ITT írtunk róluk, akkor szintén Katinkát gyalázták) talán a legjobb példa arra, hogy a lábon kihordott agyhalál egyáltalán nem csalás, nem ámítás.

A fejfedő nélküli úr Szilvásy György honfoglaló és elnök (Fotó: 444. hu)

A fejfedő nélküli úr Szilvásy György honfoglaló és elnök (Fotó: 444. hu)

December 26-án, azaz karácsony akárhányad napján az alábbi közleménnyel fosták tele az ünnepi asztalt, amit én csak azért nem fejeltem le, mert kénytelen vagyok előzőleg pár szót szólni erről a hihetetlen bagázsról és erről a bődületesen pitiáner vergődésről. Ide teszem elrettentésül:

Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövidpályás világbajnokságon, igaz, az NB II színvonalú versenyen a sportág legjobbjai nem indultak. Katinka a váltóban nem vállalta a magyar színek képviseletét (ezért a csapat kénytelen volt visszalépni), azt viszont bevallotta, hogy lelkiismeret furdalása van, mert társait cserbenhagyta, ám mégsem kért bocsánatot tőlük, a sportszerető emberektől.

Az úszósport felbolydult, a felheccelt versenyzők követeléseket fogalmaznak meg, az ügy mögött sokan Katinka amerikai férjét vélik felfedezni. Mr. Tusup jól tudja, ha zavart kelt a sportágban, s a jövő évi budapesti világbajnokságon gondok akadnak, akkor Los Angelesnek jelentősen megnőnek az esélyei a 2024-es Olimpia megrendezésére. Az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát.

Jó lenne, ha úszóink belátnák – és átlátnának a szitán – hogy a felfordulás nekik árthat a legjobban. Vágyuk, hogy magyar közönség előtt versenyezhessenek elúszhat, elmaradhat a siker, s vele együtt minden követelésük. A versenyzők működjenek együtt a szövetség vezetőivel, a budapesti VB sikere érdekében! Aki pedig erre nem hajlandó: elmehet például Amerikába, ott is versenyezhet magyar színekben – nem tartjuk vissza!

Ilyen masszívan hömpölygő sötétséget és rosszindulatot és lábszagú nagyotmondást és parttalan, ostoba fröcsögést egy helyen ritkán látni, pedig gyakran. Szóra sem lenne érdemes, ha ez pusztán a Honfoglalás 2000 nevű gittegylet 13 tagjának (lehet, hogy eltúloztam) véleménye lenne és nem jönne szembe számos fórumon ugyanez az áporodott, nemzeti öntudattól duzzadó tudathasadás.

Jó lenne tudni, hogy a fenti ábra alapján egy igaz hazafinak mit kell ilyenkor érezni? Egyfelől az lenne a minimum, hogy duzzadjon a kebel, hiszen mégiscsak egy magyar úszónő vert rá a világra idén több ízben és állt legalább tízszer a különböző világversenyeken a dobogó legmagasabb fokára. Ilyenkor szokás magunkénak érezni a győzelmet.

Másrészt ezeknek a Bencsik Andrást jobbról és balról egyszerre előző szellemi honvédőknek az olvasatában Katinka mégiscsak hazaáruló, hát hiszen fellázadt egy korrupciótól, szakmaiatlanságtól bűzlő rendszer ellen. Azóta téma, hogy amerikai a férje, akit csak a felforgatás vezérel, mert Katinkán keresztül akarja megsemmisíteni a keresztény Magyarországot. És ezért engedik meg maguknak ezek az elfeledettnek hitt KISZ-titkárok és munkásőrök, hogy NB II színvonalú versenyként vegyenek a szájukra (és ezzel a komplett magyar úszósportot alázzák) egy rövidpályás úszó vb-t, ahol Katinka annyi érmet gyűjtött be, amennyit még előtte soha senki.

Ki eteti és ki hergeli ezeket az önmaguk elcseszett paródiájává előlépett szervilis szellemi dinoszauruszokat, hogy Magyarországgal és Európával azonosítsák magukat? Kik ezek, hogy ilyen stílusban rárontsanak egy világklasszis úszóra és annak edzőjére-férjére, akinek nagyban köszönhető, hogy Magyarországot ma is úszónagyhatalomként jegyzi a világ? Kik ezek a putyinista, köbre emelt nullák, akik ráadásul úgy vádaskodnak, hogy hazudnak is? Szilvásy honfoglaló elvtárs! Hosszú Katinka Hargitay András szövetségi kapitánnyal közösen hozta meg a döntést, hogy nem indul abban a bizonyos váltóban. Nem cserbenhagyta a társait, hanem közös döntés született arról, hogy a regenerálódás miatt „dobják” a váltót, hogy az éjszakai program előtt a háromszoros olimpiai bajnoknak legyen ideje a pihenésre, mert korábban is úszott. Ha már köpködnek, akkor legalább ne hazugságokkal vagdalkozzanak!

Ezek a pofátlan senkik a nemzeti konzervatív jobboldal szellemi hátországát alkotják állítólag, ezek miatt is annyira visszataszító a NER-nek nevezett monstrum. Ezek a lények most konkrétan azért hörögnek, mert szerintük Katinka és Shane meg akarják fúrni a nagyszerű 2024-es budapesti olimpiát. Hát ha ezzel az országgal történhet valami jó is a sok mocsok mellett, akkor az éppen az, hogy soha a büdös életben nem rendez olimpiát. Senki nem tehetne akkora szívességet Magyarországnak, mint az, aki sikerrel lobbizik azért (persze, itt szó nincs erről), hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát. Aki szerint ez hazaárulás és nem pragmatikus megfontolás, az vagy gazember, vagy a Honfoglalás 2000 nevű idióták társasága. Vagy mindkettő.

Megdöbbentő valahol, hogy karácsonykor is azzal kénytelen szembesülni az ember, hogy a kártékony és határtalanul ostoba, ellenben határtalanul öntudatos emberek sora végeláthatatlan, az ’50-es évek szelleme pedig valahol itt kísért állandó jelleggel közöttünk. Remélem nem arra a gyúrnak ezek a – jelzőt sem igazán találok rájuk – nénik és bácsik, hogy előregyártsák a bűnbakot, aki miatt majd nem lesz olimpia Budapesten, bár raklapnyi milliárdot mindenképpen elvisz a nagyfene készülődés. Nem ajánlom nekik, hogy a gazdasági csőddel egyenértékű olimpia ésszerű elutasítása helyett Hosszú Katinkát próbálják lejáratni. Le lehet szállni a legsikeresebb magyar sportolóról és befejezni ezt a méltatlan, hazug szájkaratét. Hosszú Katinka cipőjén a por értékesebb, mint ennek a gyülekezetnek több évnyi ügyködése a honért.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.