Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha így haladnak, egy idő után átvehetik a KDNP helyét a kormányban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Komoly dolog következik. Miközben folyamatosan bíráljuk a kormányt és rombolunk, fröcsögünk, nyihogunk, nyehegünk, nem vesszük észre a jót, a szépet, az előremutatót. Na, majd most. Előre jelzem, hogy az alattam található (mármint soraim alatt) közleményt nem én találtam ki. Ez így, ahogy itt látható, az MTI OS (Országos Sajtóiroda) által kiadott cucc. Esküszöm!

„A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye

Budapest, 2016. november 16., szerda (OS)

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: HIMNUSZ – ÚJ EGYSÉG – HOSSZÚ K. – HAJRÁ MAGYAROK!

Ünnepelték a szurkolók válogatottunkat a svédektől elszenvedett vereség után, s a játékosokkal együtt énekelték a Himnuszt. Megható percek voltak! Nyáron, a foci EB sikeres csapata kovácsolta egybe a nemzetet, ősszel a magyarok 98 %-a tiltakozott a betelepítések ellen, köztük az egyetlen ellenzéki, hiteles baloldali párt – a Munkáspárt! Megszületett az új egység, a magyarok összefognak – ahogy a miniszterelnök mondta. Sajnálatos, hogy az úszó Hosszú K. rendre, ízléstelenül támadja a sportág vezetőit, a MUSZ-t. Hosszú szereptévesztésben szenved, túlértékeli önmagát: nem tud annyi aranyat nyerni, ami többet érne a nemzeti összefogásnál. Követelőzik, felforgatja a sportéletet (a sportolók nem követik ebben!)  Nélküle, előtte is volt magyar úszósport, s utána is lesz! Felszólítjuk: maradjon veszteg, ne rombolja a sportágat, ne verjen éket a nemzet legjobbjai közé!
A Honfoglalás 2000 Egyesület a napokban, Hajrá magyarok! – A Nemzeti Összefogás Fóruma címmel, új formációt hozott létre, hogy megnyilvánulási lehetőséget biztosítson a széleskörű összefogás híveinek, melyről később bővebb tájékoztatást ad.

Honfoglalás 2000 Egyesület –Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták”

No. Ha van túlélő, akkor mondom a magamét. Kik ezek? Végigtúrtam a netet. Azon kívül, hogy időnként felszólítanak mindenkit mindenfélére, én semmit nem találtam róluk, pedig évek óta kínlódnak. Az odáig rendben van, hogy néhány aggkorú illető kitalálja, hogy ők mostantól egy párt. Az is rendben van, hogy elmondják a véleményüket, bármekkora baromság is az.

De az nincs rendben, hogy ezt bárki más nevében teszik. A Nemzeti Szociáldemokraták néven futó valamicsodával ellentétben Hosszú Katinkát egy ország ismeri. Akkor is, ha Sz. Gy. rendre Hosszú K.-ként emlegeti. Célszerű lenne, ha ez az egyébként totálisan ismeretlen jóember a saját nevében, legfeljebb a három párttag nevében nyilatkozgatna a továbbiakban. A szereptévesztés az ön-túlértékelés eklatáns példája ez a közlemény (jó, nem találok más szót. Vagyis de, csak minek?).

Mindent visszavonok! Most leltem a 444-en egy ütős cikket a pártról. Vagy a Valamifene 2000-ről, ez nekem nem annyira tiszta, mert például nem tudom, hogy ők egy Himnusz, egy Új egység, egy Hosszú K, vagy egy Hajrá magyarok, vagy inkább Nemzeti Szociáldemokraták, vagy mégis inkább Honfoglalás 2000. A cikk viszont zseniális, meg lehet ismerni mind a 12 darab honfoglaló-honvédő-nemzetit és szociáldemokratát. Itt a cikk, tessék szépen elolvasni.

Nem ehhez kapcsolódik, csak úgy eszembe jutott, hogy volt nálunk egy jó kis írás a demenciáról. Meg is keresem. Addig is jó szurkolást kívánok 2000-éknek. Remélem, utcára vonulnak, mert bőven itt van az ideje. Dolgozzanak szorgalmasan, ha így haladnak, egy idő után átvehetik a KDNP helyét a kormányban. Azok is vannak ennyien. És szintén végtelenül okosak.

Katinkának mindenesetre kitartást és sok sikert kívánok.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.