Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi a franc lesz veletek, ha Soros netán feldobja a pacskert?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az egy dolog, hogy a szülinapomon felkúrják az agyamat, de mivel ezt minden közönséges napon is megteszik, tökmindegy. Az viszont, amit a Magyar Idők kábítószerként tol a szektának, attól még a kutyám füle is kettéáll, igaz, ő nem szokott Sorossal fűszerezett májkrémes szendvicset reggelizni. A helyzet úgy áll, hogy – mint jól tudjuk mi, akik tudjuk és meg is írtuk – Orbán néhány napja hivatalosan utasította Szijjártó Péter szellemi kakadut és külügyminisztert, hogy léptesse ki a francba Magyarországot a Nyílt Kormányzati Együttműködés (OGP) nevű, átlátható kormányzást célzó nemzetközi programból.

A teremfoci koronázatlan királya el is magyarázta, hogy nem tűrjük, hogy beleugassanak a tudjukkik a mi átláthatatlan korruptságunkba, hogy leckéztessenek és bíráljanak minket csak úgy, miközben velünk köztudottan minden rendben van. A szervilizmus kényszerétől hajtva barnanyelvék viszont nem nyughattak, és addig izzadtak vért és verítéket, amíg találtak nagy nehezen egy forrást, aminek alapján Petikét meg lehet támasztani jobbról, hogy el ne dőljön, valamint igazolni lehet a (ki)lépés indokoltságát.

A Magyar Idők (Hungarian Times, венгерские раз, kinek ahogy tetszik) meglelte Alexander Savchenkót, a Strategic Culture Foundation nevű oldal „észak-amerikai elemzőjét”, akinek egy 2012-es, azaz négy évvel ezelőtti agymenéséből csináltak aktuális vezércikket mára virradóra. Nem volt könnyű, de sikerült felkutatni azt a megfellebezhetetlen forrást, amely szerint az OGP már akkor is szar volt, amikor létrejött és külön Soros Györgynek a jóédesanyja.

Merthogy ebben a nemzetközi egyezményben – amiből szerencsére épp időben kiléptünk, mielőtt kib*sztak volna – Soros „vírusa” (!) rejlik, és aggodalomra ad okot, hogy a döntőbíráskodás jogát a spekulánshoz tartozó civil szervezetek gyakorolhatják. Rövid idézet a cikkből, amihez még Gajdics elvtárs se adta a nevét, annyira menő:

… a Nyílt Kormányzati Együttműködés (Open Government Partnership, OGP) valójában egy olyan kártékony vírushoz hasonló, amelyet egy jó szándékú programba rejtve telepítenek fel az OGP-be belépő tagországokra.

A nemzetek így a Soros Györgyhöz köthető civil szervezeteken keresztül a spekuláns kiszolgáltatottjává válnak. A szerző szerint ugyanis az együttműködéshez csatlakozó államok látszólag a korrupció felszámolására tesznek erőfeszítéseket, valójában azonban később akaratlanul is az Egyesült Államok informális nyomásgyakorló szervezeteinek befolyása alá kerülnek. A cikk szerint részben ezek a szervezetek bukkantak fel például az arab tavasz néven elhíresült forradalmak körül is, amelyek vérontásba torkollottak, miközben az USA növelhette befolyását az érintett országokban fellelhető természeti kincsek felett.

Ebben az a legszebb, hogy  mindamellett, hogy a rögeszmés sorosozás elvárásait a legmagasabb hőfokon teljesíti, és naftalinszagú információkkal védi a védhetetlent, valójában úgy áll a dolog, hogy az Index kiderítette: a Magyar Idők által hivatkozott Strategic Culture Foundation valójában Moszkva, vagyis a Kreml dezinformációs gépezetének része, amely nyugatellenes és Amerika-ellenes összeesküvés-elméleteket terjeszt vadul, nem beszélve arról, hogy a Kínai Kommunista Párt internetes propagandahadviselésvel is kapcsolatban áll. Szerintem ettől csak az gyönyörűbb, hogy a szentpétervári és észt szerverekről futó, semmiféle komolyan vehető híroldal által soha nem idézett álhírportál domain-ját bejegyző orosz csávó többek közt a Kreml-barát lenta.ru-n és az orosz titkosszolgálathoz, kötődő Regnumon publikál véleménycikkeket.

Az önmagában is kurva nagy baj, hogy Magyarországon közel 100 weboldal ontja a pofánkba (és Széles Gábornak köszönhetően még több háztartásba jut el) a rengeteg kamuhírbe csomagolt orosz propagandát, az külön tragédia, hogy a magyar internetfogyasztó nem tud szelektálni a moslékos vályú tartalmát illetően, de hogy az elsőszámú magyar kormányzati napilap vezércikke is az orosz információs hadviselés komolytalan összeesküvés-elméletei alapján mossa az agyakat, arra még nem volt példa. Tessék, mostantól ez is van.

Most akkor nem értek egy dolgot. Mit kell gondolnia az Orbán-érzelmű, orosz propaganda-fogyasztónak, akinek azt mondták, hogy Trump megválasztásával mostmár szeretjük Amerikát és új világrend van? Mit gondoljon a gondolkodásra csak foltokban képes összeszorított ököl erről az oroszbarátságról? Hát hogy lehet így Sorost tiszta szívből gyűlölni? Úgy látom, hogy el tetszettek felejteni megemlíteni, hogy Magyarország nagy tisztelője, az elitellenes Trump Soros korábbi emberét választja pénzügyminiszterének, és úgy harcol a kormányzati elit ellen, hogy közben velük veszi körül magát? Nem baj, én most mondom, hátha elkezd derengeni valami az elbutulás sötét éjszakájában.

Mit lát az agyhalottnak nézett (nem én nézem annak, hanem saját bálványai és a felszopó médiájuk) kormánypárti szavazó? Magyarország kormánya sértődötten kivonul egy nemzetközi egyezményből, amely szóvá tette, hogy Magyarország kormánya hazudik, mint a vízfolyás, korrupt, mint a hétszentség és diktatúrát építget. Ebből az egyezményből eddig kizárólag a korrupcióba fulladt Oroszország lépett ki (Törökország és Azerbajdzsán  kirúgása után, valószínűleg Magyarországot penderítették volna ki harmadikként, mivel nem tartotta be vállalt kötelezettségeit). A nyilvánvaló korrupcióra való figyelemfelhívás helyett – ami minden, az államhatalmat ellenőrizni hivatott, magát sajtónak nevező orgánum kötelessége lenne – a Magyar Idők idejét múlt orosz propagandát és összeesküvés-elméleteket fordít a híveknek. Hogy elmagyarázza: nem a kormány korrupt, hanem Soros György a patás ördög és a fertőző vírus.

Értem, hogy a tények nem zavarnak, a mocskot elhallgatjátok, asszisztáltok egy egész ország jövőjét tönkrevágó maffia mindennapi garázdálkodásához, de mi a franc lesz veletek, ha Soros netán feldobja a pacskert? És főleg mikor lesz az a pont, amikor már ti is összeokádjátok magatokat saját magatoktól?

Az a helyzet, hogy Soros György a nyolcvanas-kilencvenes évek gengszterváltásának idején elsők között az Orbán nevűt és holdudvarát fertőzte meg a vírussal, amiről most óbégattok. Azóta a vírus olyan mutációkat eredményezett, amelyek immár egy egész ország testén rákos elváltozások formájában szaporodnak. Míg Soros a saját pénzén terjeszti a vírust (támogat civil szervezeteket, sajtót, oktatást, mindent mi üldözendő ellenség), a magyar kormány – mint rákos elváltozás és daganat – adófizetői pénzt harácsol. A kettő közül melyik a kártékonyabb? Ha Soros civiljei – akik hangot adnak a kormány demokráciát fojtogató ténykedéseinek – kártékony vírusok, akkor mi mondható el a népnyúzó, vérpopulista, titkosított magyar kormányról? Hányan vannak Széles Gábortól, Tiborczig azok, akik – Sorossal ellentétben nem önerejükből spekulálva mászták meg az uborkafát – szívják az ország vérét?

Mielőtt  megint összezavarnátok a feltétel nélkül szellemi moslékzabálásra berendezkedett, de legalábbis az ellen védekezni nem tudó híveket, magyarázzátok már el: a nagyon magyar érzelmű, Fidesz-barát szavazóknak a zsigeri Amerika-utálat mellett (persze mostmár ez se igaz) mi okuk van rá azt remélni, hogy az orosz befolyás jobb lesz nekik? Vagy ezek az oroszok már nem ugyanazok az oroszok, akik magyar nőket erőszakoltak halomra, vérbe fojtották az általatok egyébként is rommá alázott, idén 60. évfordulóját ünneplő ’56-os forradalmat, akik évtizedekre megszálltak, akik itt ültek a nyakunkon, és akiket a bálványotok büszkén, fél kézzel penderített ki? Most akkor mi f*sz van? Az van, hogy a magyar kormány hivatalosan is Putyin propagandájából játszik és a rohadt KGB-s keménymagnak szolgáltatja ki az országot azért, mert Orbán Putyin kottája szerint züllesztette félázsiai, dél-amerikai korrupt banánköztársasággá az országot, és másképp már nem lehet megúszni a felelősségre vonást? És erről énekel hamis kappanhangon a Magyar Idők?

Tudom, hogy a tisztességes keresztény hazafi a liberális-, zsidó- és egyéb fóbiáinak rabságában, valamint felsőbbrendűségének tudatában bármikor vöröset lát a szeme előtt Soros neve hallatán, de már nem fiatal ő sem, és bár titokban szittya magyar szűzlányok vérét issza, de mi lesz veletek, ha meghal? És mielőtt meghalna még meddig süllyedtek a hazugságok, félrevezető aljas disznóságok bűzös mocsarába, hogy elhitessétek egy országgal, virágzó demokrácia az, ahol nincs szabad sajtó, meglopják az embereket, és minden nyomorúságról Soros György, a kártékony vírus tehet?

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.