Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezért visítanak, mint a megszúrt malac

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 137,129 forint, még hiányzik 2,862,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mára virradóra – de lehet, hogy már tegnapra – Magyarországon megszűnt a korrupció. Tényszerűen felszámolta a kormány és ha már lendületben voltak, akkor az egészségügy helyzetét is rendezték. Sőt, az oktatás is rendben van. Minden tökéletes, lehet oszlásnak indulni.

Az történt, hogy az Európai Unió létre kíván hozni egy korrupcióellenes nyomozati jogokkal rendelkező európai ügyészséget. Magyarország – és Lengyelország – pedig nem akarja. Sőt! Kikérjük magunknak, hogy belepofázzon az Unió a nemzeti önrendelkezésünkbe. Drága – teljesen effektív módon drága – uraim a NER-ben, a CÖF-ben és további három, négy és ötbetűs rövidítésekben! Értem én a felháborodást, mert az mégis zavaró lenne, ha a békés lopkodásba beleugatna az, akinek a pénzéből olyan jól tetszenek élni a mi rovásunkra.

De az úgy van, hogy amennyiben én elkezdem terrorizálni a saját családomat, elveszem az idős szüleim nyugdíját, a párom fizetését, a családi pótlékot, mindezt magamra költöm, miközben a családtagjaim éheznek és fáznak, ha pedig szólni mernek, még jól össze is verem őket, akkor teljes joggal jöhet a rendőrség, a bíróság és a börtön. Az nem a családi ügyeimbe való beavatkozás, hanem jogos eljárás. Ugyanez érvényes akkor is, ha nem a saját családommal, hanem a szomszéddal csinálom meg ugyanezt.

Jelen állás szerint az van, hogy az Európai Unió minden tagállama befizet a közös kasszába. Magyarország is, ez tény. Csakhogy ameddig például Németország egy töredékét kapja vissza a befizetéseinek, Magyarország a sokszorosát. Tehát Magyarország a német adófizetők pénzéből is kap. Nem alamizsna ez, hanem az Európai Uniónak jól átgondolt érdeke, hogy a tagországok nagyjából azonos szinten legyenek. A gyengébb országokat azért támogatják anyagilag, hogy azok az országok is fel tudjanak zárkózni infrastruktúrában, oktatásban, gazdasági versenyképességben.

Ezek az uniós források nem azért érkeznek Magyarországra, hogy azokból egyik helyről a másikra átpakolt térköveket rakjanak le aranyárban, kamu tanösvényeket építsenek, egy tízszer tíz méteres útelágazást 10 milliárdból újítsanak fel, játszóteret építsenek olyan falvakba, ahol gyerek sincs. Mert ezek a beruházások kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a tízszeres túlárazások segítségével magánzsebekbe lapátolják az uniós forrásokat.

Továbbá a közösség nem arra adja a pénzt, hogy a Mészáros, Orbán, Garancsi, Tiborcz pereputty ész nélkül gazdagodhasson. Az a baj, drága országrontó urak (a hölgyeket azért hagyom ki a felsorolásból, mert önök nem csak korrupt gazemberek, de hímsoviniszták is), hogy önök úgy lopnak, olyan természetességgel, szemrebbenés nélkül, pofátlanul és cinikusan, hogy az valami egészen elképesztő.

Ezt a szabadrablást, ennek a lehetőségét nem szeretnék elveszíteni, ezért hőbörögnek az ügyészség ellen. Jelzem, ezért adott utasítást az Orbán nevű is a Nyílt Kormányzati Együttműködés programból való kilépésre. A felállítandó európai ügyészség nem egy adott tagország belügyeibe akar ám beavatkozni, kizárólag a közösség pénzének elköltését vizsgálnák. Illetve fogják vizsgálni. Már csak azért is, mert az átlaghülyemagyarral ellentétben más uniós polgárok felháborítónak tartják, hogy a rengeteg támogatás ellenére Magyarország nem fejlődik, már amennyiben a visszafejlődést unortodoxul ki nem nevezzük fejlődésnek. Látják azt, amit mi is láthatunk, hogy ezeket a forrásokat – ami áttételesen a magyar polgárokat illetné meg, nem szétosztva, hanem a fejlődésen keresztül – néhány kiválasztott család teszi zsebre.

Márpedig erre a pénzre az Orbán-rendszernek szüksége van. A hűséget megvásárolni csak így tudják, a saját luxuséletüket és a dédunokák anyagi biztonságát megteremteni is csak így lehet, és ami jelenleg mindennél fontosabb: a következő választást is csak ennek a pénznek a segítségével tudják megnyerni. Egyensúlyoznak a költségvetéssel, csak azt a pénzt nem lopják ki belőle, ami a feltétlen működéshez szükséges, minden mást kiszívnak. De a jövő évben nagy osztogatásba kell kezdeni, hogy az emberek elfelejtsék a hat évnyi rombolást. Béremelések, nyugdíjemelések és egyéb hangulatjavító intézkedések sora következik. Jövőre kevesebbet fognak lopni, de megéri, mert aztán amúgy is kifutnak az uniós források és akkor már nem lesz ok a közösség tagjának maradni. De ehhez meg kell nyerni a 2018-as választást és el kell kezdeni előkészíteni a kilépést.

Mindkettőhöz rengeteg pénz kell. A propaganda iszonyú összegeket emészt fel, márpedig el kell juttatni az üzenetet az egyszerűagyúakhoz, hogy a Fidesz-kormány emeli a nyugdíjakat, emeli a béreket, ingyen adja a zizit, ropit, vattacukrot. Ha ez bejön – bejött a rezsicsökkentős kamu is – akkor pedig meg kell győzni a továbbra is degeneráltnak nézett állampolgárokat, hogy minden bajunk forrása az Unió és ki kell onnan lépni, akkor lesz majd jó nekünk. Ez komoly meló lesz, mert Magyarország polgárai nagyon magas arányban támogatják a közösségben maradást.

A választás után pedig Andy Vajna übergagyi Chili tévéjétől kezdve (belenéztem több adásba, tényleg minősíthetetlen) az összes közpénztévé, közpénzlap és közpénzportál egészen a Gajdics Ottó-Stefka István-G. Fodor Gábor-Bayer Zsolt-Lánczi-Fricz különítményekig, a vidéki lapokkal bezárólag mindenki azt fogja csepegtetni, hogy ki kell lépni az Unióból, mert az lesz nekünk a jó.

De ehhez az kell, hogy senki ne ugathasson bele Orbánék szapora ténykedésébe. Egy uniós ügyészség élére biztosan nem az Orbán nevű fogja kinevezni a vezetőséget, Polt Péter szóba sem jöhet, márpedig abból baj lesz. Nem kicsi, hanem nagy. Ezért visítanak, mint a megszúrt malac. A pénz kell és a szabadrablás lehetősége. Ellenőrzés nem kell. A választást meg kell nyerni, mert már annyit loptak, hogy bár anyagilag az ükunokák is rendben vannak, de éppen, mert annyit loptak, nincs visszavonulási lehetőség. Hogy meg tudják tartani a zsákmányt, hogy ne lehessen számonkérni őket soha, ahhoz győztes választás kell, aztán egy évtizedekre bebetonozott, Unión kívüli, magáramaradt, kiszolgáltatott, rettegő ország kell.

Hogy is volt a választási program? Folytatjuk! Ez legalább nem változott.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.