Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te cigányság Rogán Antalja, te emberi görénység világítótornya, te

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor folytassuk onnan, ahol abbahagytuk tegnap. Amikor is kifejtettük a világné(gy)zetünket a származási okokra visszavezethető megbélyegzés fölöttébb káros és pusztító mivoltáról, amihez semmilyen körülmények között nem kívánunk asszisztálni. Erre mit ad a jóisten így szombat fejében? Farkas Flórián, a cigányság magaslese és világítótornya a mélysötét éjszakában, dörgedelmes-terjedelmes interjút ad a Magyar Időknek. Azt hiszem, megérkeztünk, témánál vagyunk.

Abba elég hányingerkeltő belegondolni is, ahogyan Gajdics Ottó talpig nyelvbe öltözött szervilizmus kérdezgeti félanalfabéta Flóriánt a kanapén. Persze nem pontosan így történt, Gajdics nagyobb ember annál, hogy interjúkat készítgessen. Másrészt, miután a minap csak azért nem röhögte szembe Mráz Ágoston Dániel Töhötöm Szilamért, a Nézőpont(y) Intézet vezetőjét, mert mellette ült az Echo Tv stúdiójában, gyanítom, hogy végighahotázta volna ezt a kérdezősködést is.

Nem volt egyszerű, de végül csak sikerült tető alá hozni az emberi görénység nem éppen ideáltipikus állapotának Csomolungmáját ostromló interjút a magyarországi cigányság Rogán Antaljával. Aki hosszú hónapok óta menekül a nyilvánosság és a sajtó elől. Aki nem más, mint egy bivalyerős versenyben minden idők egyik legsunyibb, legaljasabb fideszes gazembere, a Lungo Drom elnöke, a kormány által hímestojásként kezelt és óvott köztörvényes bűnöző, a cigányság felzárkóztatásának elsőszámú kerékkötője, az általános iskolai tanulmányait 20 évesen befejező börtöntöltelék.

Ő az a félanalfabéta gengszter, aki magát ezeknek a tényeknek a tudatában is egyetemi oktatónak hazudta. Akinek dicsőséges munkássága – amit mi is követekezetesen körbejártunk és amiről ITT, ITT, ITT és ITT írtunk – oda vezetett, hogy a Híd a munka világába felzárkóztatási programból semmi nem valósult meg, az ORÖ működésképtelenné vált, a projektre szánt 1,6 milliárd forintnak nyoma veszett, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha vissza lesz fizetve. Az elkártyázott, szétlopott program ügyében a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) is kihallgatta volna, ám Farkas akkora nagy ember, hogy első körben nem tett eleget a szervezet felhívásának, és egyszerűen nem ment el az OLAF irodájába.

Aki aztán mégis nagyvonalúan megerőltette magát – ahogy ebben az interjúban is eldicsekedett ezzel – és a maga részéről le van tudva minden. A magát törvénytisztelő állampolgárnak nevező emberi selejt nem mond le miniszterelnöki megbízotti tisztségéről, a parlamenti mandátumról már nem is beszélve, hanem dolgozni akar és mindenki számíthat az ő felbecsülhetetlen munkájára:

Nem tervezem (a lemondást -szerk.), mert nincs okom rá. A méltatlan támadások nem tudnak maradandó éket verni a cigányság egyre erősebb önképviseletébe, abba, hogy saját érdekeinkért szervezetten, egységesen és tudatosan kiálljunk. Abban sem bizonytalanítanak el minket, hogy tisztán lássuk: a Fidesz kormány az, amelyik valóban segíti a romák felzárkózását, az előzőek csak ártottak. Az ellenzék hadjárata nem érte el a célját, a cigányság és a kormány egyaránt számíthat a továbbiakban is a munkámra.

Flóriánunk tehát nem mond le. A Habony-féle propaganda-gyorstalpalón kicsit nehezebben sikerült a szájába rágni a mondanivalót, de ami késett, az jött: a Rogán Antaléhoz kísértetiesen hasonlító mondókában a sarokba szorított állampárt maffiózóinak uniformizált hörgése ismerhető fel. Szóról szóra.

Farkas szerint azért támadták/támadják őszerencsétlenségét folyamatosan, mert a szocialista-liberális kormányok pusztítása után sikerült felépítenie egy működő nemzetiségi politikát. Mivel Gajdics nem volt ott, hogy szemberöhögje, Flórián nem adta fel a küzdelmet az emberi jóérzéssel és folytatta: szó nincs arról, hogy bujkált volna a nyilvánosság elől, egyszerűen nem akart asszisztálni a baloldali karaktergyilkossághoz:

…nem akartam és nem is fogok asszisztálni ahhoz a lejárató hadjárathoz, amelyben egyébként az a legszomorúbb, hogy nemcsak személyemet, de az egész cigányügyet is befeketítik, lejáratják, miközben sok területen óriási eredményeink vannak.

Mivel a plafon kellően szolidan tartotta magát, Flóriánka nem zavartatta magát, és szemrebbenés nélkül összemosta saját korrupt személyét a cigányság elleni támadásokkal és előítéletekkel. Ezek után aligha lehetett meglepő, hogy állítása szerint neki semmi köze az eltűnt milliárdokhoz, minden disznóság az ő elnöksége után történt, amikor is rossz kezekbe került az irányítás:

Mint már említettem, itt nemcsak a személyemet, hanem az egész cigányságot támadják. Megpróbálnak megosztani bennünket.

Ha az internet feneketlen pöcegödre nem volna tele a Farkas Flórián tudományos-fantasztikus munkásságát övező botrányokkal (lásd ITT, ITT vagy ITT), akkor is eszméletlen arcátlanság kell ehhez. Nem csak annak, akik felolvassa papírról, amit a Habony-művek a gyengébbek kedvéért a szájába adott, hanem ahhoz is, hogy ezt valaki így lehozza. Rogán után kétségtelenül Farkas Flórián az, akit tűzön és vizen, tökön és babon át védelmez a miniszterelnöki geciség: minél jobban támadják Farkast, annál inkább erősödnek a pozíciói. Mindeközben Lázár János hétről hétre kitérő választ ad a kormányinfón arra, hogy merre kell keresni az áldott jóembert, és hogyan lehet kérdéseket feltenni neki. Kínos hónapok óta óvják, féltik, dugdossák, Polt pedig mindent elsikál, ami elsikálható. A klasszikus maffia modellje. Korrupt gazemberek fogva tartják az országot. Tudjuk, értjük, de fel nem foghatjuk.

Ugyanis ez a kőbunkó selejt, ez a köztörvényes, államelnöki kegyelemben részesített, 30 évre titkosított, díszcigánynak kikiáltott bűnöző évtizedek óta egyszemélyben többet ártott a roma közösség ügyének, mint valamennyi pitiáner tolvaj összesen. A hazudozás már fel sem tűnik, de az aljadékság és a legborzasztóbb az egészben mégiscsak ez a gyáva, férfiatlan, puhatestű védekezés: aki Farkas Flóriánt támadja, az egész cigányságot támadja. És ha lehet ezt fokozni, és mert Farkas bármit tud fokozni: a rendőrség-ügyészség által elsikált sikkasztási, okirathamisítási, bűncselekmények árnyékából karaktergyilkosságot kiabálni, nem gyenge mutatvány. Szombat örömére sem. De mégis milyen karaktere van ennek a csúszómászónak, amit le lehet gyilkolni? Van neki olyan?

A néhány elemivel, és a példátlanul sötét múlttal felszerelt Farkast havi milliókkal fizeti ez az ország azért, hogy a rá bízottakat kizsigerelje, meglopja és a felzárkóztatás helyett kiszolgáltatott, elkeseredett, nyomorból kiszakadni nem tudó közösségként politikailag manipulálja őket. A választások előtti kötelező kiló krumplival. Hacsak így nem lett kikerülhetetlen politikai tényező a cigányság. És amíg ez így van, amíg Farkas Flórián hozza azokat a szavazatokat, addig ő a király és így röhög bele az arcunkba.

A Fidesz mostanig agyalt azon, hogy mit lépjen. Akárcsak Rogán esetében. És léptek. Állj ki, tagadj mindent, és önérzetes szűzkurvaként játszd el a hattyú halálát. Két hét múlva majd úgyis elfelejtik. Nem számít, hogy milliárdokat kell visszafizetned, hogy mi bíztunk meg a lopással, hogy nekünk csorog vissza, mártírkodj, kiálts méltatlan támadást, és megzabálják ezt is, mint a helikoptert. Még a végén meg is sajnálnak.

Ez ma a Fidesz legfőbb politikája a korrupció mellett. Minden kritikára, jogos számonkérésre ez a válasz. Köztörvényes bűnözők, emberi szemétkupacok érzékeny mimózalelkekként szipognak a mikrofonállványok előtt. És működik. Mert az elhülyült, önérvényesítő képességét a napi propagandával tompító társadalom életben tartja a Farkas Flóriánokat. Akik miatt valóban egy egész közösséget bélyegeznek meg. Amelynek esélye nincs és a következő évszázadban se igen lesz kimászni a mocsokból. Mert a nemzeti kormányzatnak elemi érdeke megvédeni a díszcigányát. A magyarokból, cigányokból egyaránt hülyét csináló, iskolázatlan, erkölcstelen taplót.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.