Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A kormánynak mindig mindenben igaza van, akkor is, ha csak a Rogán házaspár segge áll mögöttük, meg a nyáj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miután tegnap a Medián felméréséből megtudhattuk, hogy nem lesz feltétlenül érvényes a jelen eszmei pillanatban már 15 milliárdba kerülő gyűlölet-népszavazás, Rogán Antal (minden alkalommal fontos hangsúlyozni, hogy még mindig szabadlábon kószáló propagandaminiszter) kénytelen volt bekacsázni Vajna András TV2-jébe és előre magyarázkodni. Valami olyasmit, hogy ha csak a Fidesz fanatikusai mennek el szavazni meg Rogán Cecília feneke, akkor is minden sínen van.

Merthogy a kamufeltaláló úr, a hőre táguló ingatlanok atyja, az áron álul eladott közvagyon mestere, a kenőpénzes zacskók alól magát tisztázni nem hajlandó Rogán szerint

a jelenlegi kormány számára ha hárommillió a nem szavazatok száma, az ugyanúgy kötelező, mint ha több. Három-három és félmillió ember véleménye többet jelent, mint 199 parlamenti képviselőé.

Mondanám, hogy Rogán, szakadjon rád az ég, de kultúrember nem megy le kutyába miattad, úgyhogy megpróbálom elmagyarázni: pontosan látjuk mit műveltek, hogyan csináltok hülyét belőlünk, hogyan mérgezitek az emberek lelkét határon innen és túl, hogyan kényszerítitek ránk/rájuk beteg, paranoiás, hatalomféltő, az esetleges bukás következményeitől rettegő maffiatempótokat.

Elnézve a határon túli értelmiségiek, politikusok zömének aljadék népszavazásra buzdítását, és nyílt kiállását ezzel a mindenféle racionalitással szembemenő, a legalantasabb emberi ösztönökre apelláló, soha el nem magyarázott finalitással bíró szavazással kapcsolatban, amely ráadásul többe kerül, mint amennyit a britek összesen költöttek a Brexit-kampányban (!!!), hatványozottan arrogáns és elfogadhatatlanul aljas az, amit Rogán mond.

Tehát miután a külhoniaknak szájbarágott utasítások ellenére is a levélszavazatok jelentős része érvénytelen, miután úgy tűnik, 40% körüli lesz a részvétel, ami nyilván azt jelenti, hogy a nemek elsöprő aránya ellenére a magyarok több, mint fele pont leszarja a sorsdöntő nemzeti ügyet, vasárnapig ez várható: felkészítik a szektát arra, hogy az is érvényes, ami nem érvényes. Az eredménytől függetlenül arra használják a Cecíliák fenekének szavazatát, amire akarják.

Márpedig ez azért bődületes nagy blama, mert az atyaúristent is bevetették, elégettek rengeteg közpénzt, a közalkalmazottakat munkaidőben telefonálásra kényszerítik, ráuszították a gépezetüket az ellenhangonkra és most az újabb átverésre készülnek. Remélem, mindenki emlékszik még, hogy Orbán Viktor egy hete így köpte pofán mindazokat, akik teljes joggal szeretnék tudni, hogy mi lesz október 3-án:

Ha el akartam volna mondani, hogy a népszavazás után mit kell tenni, akkor elmondtam volna. Azért nem mondtam el, mert nem akartam.

Tehát nem elég, hogy azt sem tudják a barmok (innen és túl), hogy mire szavaznak, és Orbán Viktornak nincs kedve elmondani, hogy mire fogja használni azokat a nyomorék voksokat, most jön az, hogy előre mossák kezeiket. Miután hosszú hónapok óta az ország kormányzását teljesen átvette az uszítás és az éjjel-nappal tartó kampány (immár a migránstrianonozás fogalmát is bevetette a személyiségzavaros), most előre menekülnek és kimagyarázzák a pofáraesést.

Rogán! Azt ugye tudod, hogy ezt nem lesz annyira egyszerű beadni az istenkirálynak? Ami engem mondjuk pont nem érdekel, az viszont igen, hogy egyéb kreténségek is elhagyták a szádat. Azt állítod például, hogy a népszavazás eredménye nem vonható vissza, mert az a nép akarata, és Brüsszelnek azt el kell fogadnia. Namármost akkor mit is fogadjon el Brüsszel? Egy eleve tét nélküli, nem ügydöntő népszavazást, ami pláne érvénytelen? Ez majdnem olyan vicces, mint az, hogy te állítólag feltaláló vagy.

Akkor most hogy is van ez? Három-három és félmillió ember véleménye többet jelent, mint 199 képviselőé? Rendben. És a maradék öt-öt és félmillióval mi van? Csak nem megint a 3 millió a 9 millió kétharmada? Képzeld, Rogán! 200, vagy 258 ember véleménye is többet jelent, mint 199 képviselőé, ennek ellenére ez pont nem érdekelt benneteket, amikor eldöntöttétek, hogy az olimpiához túl hülyék vagyunk, Pakshoz még inkább, a letelepedési kötvényes gazemberségetek pedig üzleti titok. Akkor mi a fenéért nem tartottatok Felcsúton országos népszavazást arról, amiről akartatok?

Erről a nagyon beteg tárgyalási platformról kérdezem: ha nincs meg az 50% + 1 érvényes szavazat, ugyanbiza milyen népakaratról beszélsz te a száddal? Szerintem már megint hazudsz, csúsztatsz és menekülsz a felelősség elől, mert ugyanis ez az eleve is idióta és hazug népszavazás csak abban az esetben kötelezi bármire a kormányt, ha egyidejűleg érvényes, nem csupán sikeres a nemek győzelme szempontjából. Most viszont kinyögted, hogy tökmindegy az érvényesség, akkor viszont semmi nem indokolja (amúgy sem indokolná), hogy miért loptatok el 15 milliárd forintot?

Ezt az egetverő, szégyentelen dumát hallgatva nekem az az érzésem, hogy akaratod ellenére is beismerted, a magyar kormány a törvények felett áll. Mi tudjuk, de tőled hallani mégis más. Mert ha már az érvényesség is mindegy, és így is, úgy is felhatalmazva érzitek magatokat arra, hogy azt csináljatok, amit akartok, akkor pláne miért loptatok el 15 milliárd forintot a magyar adófizetőktől?

A hülyének nézés minősített esetén túl valójában ez a Fidesz-féle illiberális demokrácia értelmezése: ugyanott, ahol 1,5-2 millió ember kétharmadnak számít, a további 7-7,5 meg le van ejtve, ott 40%-al is ki lehet kiáltani érvényesnek egy népszavazást. Egy erőszakos kisebbség szorongatja a többség nyakát, ennek az erőszakos kisebbségnek a döntése pedig kötelező érvényű a többségre nézve. 2-3 millió ember szava többet ér, mint 6-7 millió szava, tekintve, hogy az egybeesik a kormány véleményével. Ezt pofázta a szájával Rogán. Konkrétan.

A lényeget értjük és tapasztaljuk is: nem először ejtették el, de mostmár ez a hivatalosan is a kormányzati kommunikáció része, vasárnapig sokszor fogjuk még hallani. Az érvényesség már nem fontos, csak az számít, hogy ne kockáztass, birka, szavazz nemmel! És a legszebb benne, hogy ehhez képest még távolról sem állt meg 15 milliárdnál a bohózat összköltsége. A kormánynak mindig mindenben igaza van, akkor is, ha csak a Rogán házaspár segge áll mögöttük, meg a nyáj. Arra meg soha nem lesz válasz, hogy ha a többség véleménye úgysem számít, akkor miért nem kormányoznak már több mint egy éve, és miért szórják a mindenki pénzét úgy, mintha értelme is lenne annak, amit művelnek.

Rogán akár azt is mondhatta volna, hogy kösz, a részesedésünket megkaptuk, mostmár tökmindegy mennyien szavaznak mire, úgysincs semmi jelentősége. És valójában így is van. Egy nem létező problémáról (nem a menekülthullám nem létezik, hanem a kényszerbetelepítés) kreáltak egy jogi következményekkel nem járó, a gigantikus korrupcióról a figyelmet elterelni hivatott blama-kampányt, amely tulajdonképpen elérte a célját. Uszította az uszíthatókat, újabb felbecsülhetetlen hasznot hozott a haveroknak, hosszú hónapokra tematizálta a közbeszédet és irányította a figyelmet a fajsúlyos kérdésekről és bűncselekmény-gyanús ügyletek sorozatáról egy párhuzamos valóságba. Ahol tájékozatlan, megvezethető embertömegek levezethették beteges frusztrációikat és nem foglalkoztak a húsba vágó kérdésekkel.

Most köszönik szépen, mossák kezeiket és joggal: megint átverték a híveiket. Akiket nem tudtak átverni, azoknak meg azt üzenik, hogy most is pontosan ugyanannyira leszarják őket, mint évek óta. Hát így. Még mindig el lehetne rajta gondolkodni azoknak, akik eddig nem értek rá.

adomany