Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megint a romák segélyeire ácsingóznak a migránsok és Kövér László

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László kampányol. Ez önmagában elég is lenne, akár folytatni sem kellene a cikket. Ismerve a házelnök mentális állapotát, mindenki el tudja képzelni azt a fellépést, amit Jászberényben előadott Orbán Viktor régi cimborája.

Az egyébként is végletesen lepusztított magyar vidéket járva a kormánypárt nagyjából azonos erkölcsi mélységben dagonyázó tagjai tovább hurcolják a rémület, gyűlölet és a háborús pszichózis nemzeti vödrét, amiből fröcskölnek még egy kevés szennylét az erre fogékony hívekre.

Miközben a magára hagyott, reményvesztett és lassan a középkorba visszasüllyedő vidéket rombolja – ez esetben Kövér Lászlóval – a kormány, a lebutított, megfélemlített, félretájékoztatott, manipulált kisember lelkesen tapsikol a világvégét hörgő, a saját hatalmát bebetonozni szándékozó megélhetési politikusoknak.

Kövér a maga havi bruttó 1 731 713 forintos javadalmazásával – erre természetesen még jönnek egyéb juttatások, tehát az összeg jóval magasabb – nem szégyelli két marokkal szórni a rettegés magvait a csirkefarháton és krumplistésztán tengődő, az általa képviselt kormány dőzsölését finanszírozó hallgatóságának.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy Kövér és népi zenekara legalább saját kútfőből barkácsolta össze a baromságokat, mert még csak azt sem. Jászberény fideszes polgármestere – Szabó Tamás – váratlanul aggódni kezdett a cigányságért.

De a fórum egyik csúcspontja az volt, amikor Szabó a „roma polgártársainkhoz” szólt, a teremben is lehettek néhányan, hogy elmagyarázza, nekik is fontos tétje van a népszavazásnak. Szerinte a romáknak be kell látniuk, hogy „minden segítség véges”, és ha a migránsokat betelepítik, és segélyt kell nekik adni, „innen vonjuk el az erőt„. A polgármester lényegében kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.” (index.hu)

Ismerős, kedves olvasók? Bizony, nem ott és akkor találta ezt ki Jászberény első embere. Előre és központilag összeállított műsorszámot láthattunk, a kormány hűséges – igaz, hogy szakmailag, erkölcsileg és szellemileg olyan, amilyen – bérmunkásainak végtermékét rágta ismét a polgármester és nyilván ezt fogja tenni minden önkormányzat első embere.

A gondolatot először Tőkéczki László történész, egyetemi tanár szája böfögte napvilágra a Kossuth Rádióban. Akkor nem keltett különösebb visszhangot, talán csak a mi szerkesztőségünkben verte ki látványosan a biztosítékot. Két hete sincs, hogy Tőkéczki – talán véletlenül, talán tudatosan – elárulta a kormány gyűlöletpolitikájának legújabb elemét, a cigányság megzsarolását a szavazáson való részvétel érdekében. Szeptember kilencedikén azt nyilatkozta Tőkéczki:

Meg kell célozni a cigányokat. El kell nekik mondani, hogy ha hozzánk be akarnának telepíteni 50-60 ezer embert, akkor kész, a cigányok segélyezésének vége, mert ugyanazt a pénzt fel kéne osztani, és így nem érdekük a cigányoknak sem a befogadás.

Ezt történt most. Megcélozták a cigányokat, akiket egyébiránt lenéznek, lesajnálnak, semmibe vesznek. Orbán Viktor a mai napig védelmezi azt a Farkas Flóriánt, aki a cigányság munkához jutási esélyeinek javítására szánt több, mint másfél milliárd forintot elsikkasztotta, abból egyetlen egy cigány ember sem jutott munkához. Farkas Flórián meglopta az országot, meglopta a cigányságot, de az ország miniszterelnöke továbbra is védelmezi, mert Farkas Flórián jó elvtárs. A cigányság – a teljes magyarországi cigányság – le van ejtve.

Akkor érdekesek, ha szükség van a szavazataikra. Választások előtt pár kiló tűzifával, néhány csomag száraztésztával megvásárolható, most a nyomorúságos filléreiért aggódó cigányságra. Ehhez kellenek Tőkéczki végtelenül beteg és sötét gondolatai.

Ehhez kell Kövér László, a nép egyszerű (ez esetben primitív) fia, aki egyedül többet keres, mint a közönség soraiban rémülten huhogó nyugdíjas szurkolók fele összesen. Ugyanez a Kövér azt harsogja ugyanezeknek a szerencsétlen embereknek, hogy egy migránsnak több pénze van, mint tíz nyugdíjasnak, a migránsok elveszik a nyugdíjasok munkáját, elrabolják a szüzességüket, vallásukat és kultúrájukat és elszaporodnak egy perc alatt. És nem elég ez a rengeteg csapás, de ott ólálkodik még a bukott baloldal is és csak az alkalomra vár, hogy betelepíthesse a migránsokat. Jászberénybe.

Mondta ezt Kövér László, milliós fizetés, szolgálati autó, telefon, számítógép, lakás boldog tulajdonosa. Azt elfelejtette megemlíteni a jászberényi nyugdíjasoknak, hogy az ő fizetését, autóját, lakását, személyzetét is ők fizetik. Nem a migránsok. A jászberényi nyugdíjasok. És a cigányok. Ezt a sok jót kell most megvédenie a jászberényieknek. A többi csak ócska maszlag.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.