Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Menj te a büdös picsába az ócska náci dumáddal!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van az úgy, hogy látok, hallok, olvasok valamit, de nem hiszem el. Visszakeresem a forrást és akkor sem hiszem el, a saját fülemnek, tulajdon szememnek sem. Mert józan ésszel nem hihető, nem értelmezhető és nem fogadható el. Egyszerűen berzenkedik az agyam, visszadobja az információt.

Így jártam Tőkéczki László történész, egyetemi tanár (most itt tekintsünk el attól, hogy egy történelem-német szakos tanári oklevéltől senki nem lesz sem történész, sem egyetemi tanár véleményem szerint) Kossuth Rádióban előadott műsorszámával is. Olvastam a leiratot, nem hittem el. Meghallgattam a hangfelvételt, azt sem hittem el. Mert ilyen egyszerűen nincs. Főleg nincs egyetemi tanárként, történészként, nem pofázik rádióban, hanem az ilyen ember Bázarekettye-alsó kocsmahivatalának udvarán okádja le a tehénszaros gumicsizmája szárát. Maximum.

Migráncsozás, természetesen. Tőkéczki megtalálta a megoldást arra, hogy lehet rávenni a népet a szavazásra, mégpedig a kormánynak tetsző szavazat leadására.

Meg kell célozni a cigányokat. El kell nekik mondani, hogy ha hozzánk be akarnának telepíteni 50-60 ezer embert, akkor kész, a cigányok segélyezésének vége, mert ugyanazt a pénzt fel kéne osztani, és így nem érdekük a cigányoknak sem a befogadás.

És ez az ember egyetemi tanár. Meg történész. Aki egy egész népcsoportot nevez élősködő féregnek, mégpedig egyetlen mondatba sűrítve. Hogy ordenáré módon hazudik, az már szinte mindegy is. Tőkéczki szerint ebben az országban kizárólag a cigányok szorulnak segélyre, de ők aztán egytől egyig. Azt már meg sem kérdezem, milyen segélyre gondolt ez a hattyúfehér lelkű humanista. Azt sem kérdezem, miért is gondol úgy a magyar emberek egy részére – gondolkodás és válogatás nélkül, egységesen – mint egy élősködő állatcsordára, amelynek tagjai ahhoz is hülyék, hogy tisztában legyenek a saját érdekeikkel, ezért aztán a kormány – és Tőkéczki – lassan és tagoltan kénytelen elmagyarázni, hogy a migráncsokat majd a cigányok segélyeiből fogjuk eltartani.

De Tőkéczki szerint nem csak a cigányokat kell megcélozni és felvilágosítani, hanem. Mindenki kapaszkodjon, amibe tud, zuhanórepülés következik!

A baloldali típusú szervezeteknek, a feministáknak, homoszexuálisoknak, a hogy is mondjam, a zsidóságnak, de az ateistáknak is, hogy ha bejön az iszlám, nekik végük.

Nem, nem én találtam ki és nem azért írom ezt a cikket, mert egy utolsó féregnek tartom Tőkéczki Lászlót. Itt a hangfelvétel, tessék meghallgatni.

Egyszerűen olyan mélységesen megdöbbentem, hogy keresgélnem kell a szavakat. Hogy ma, ebben az országban, ezen a földrészen ilyen szellemi kútmérgező senkik szónokolhatnak a rádióban és senki sem mondja nekik azt, amit bármely civilizált országban mondanának: menj te a büdös picsába az ócska náci dumáddal, öreg!

Nem hiszem, hogy ez a figura saját magától ekkora tapló. Nem létezik, hogy ne pártutasításra, megbízás alapján hirdesse a mérgező, beteg eszméit. Ha nem így lenne, akkor soha a büdös életben nem tehetné be a lábát egyetlen egy egyetemre sem – még takarítóként sem – és nem kapna megszólalási lehetőséget egyetlen nyilvános fórumon sem.

Ez az ember az az ELTE Művelődéstörténeti tanszékének a tanszékvezető docense. Az az ember, aki a cigányságot egységesen élősködőknek, a zsidóságot, a homoszexuálisokat, feministákat és az ateistákat pedig egységesen baloldali szervezeteknek titulálja.

Nem volt még elég? Mi lesz a következő? Bevezetjük valóban a sárga csillag kötelező viselését? Jönnek a munkatáborok, ahová a fent felsorolt deviánsokat kell bezárni? Jobboldali politikai nézeteket valló ember nem lehet cigány? Nem lehet meleg? Zsidó sem és olyan sem, aki a nők jogaiért küzd? Van a fajtatiszta jobboldal az ő keresztény értékeivel – amilyen Tőkéczki, Bayer, Kövér és társaik – és van a selejt, akiket ezek a fajtiszta fehér keretlegények elviselnek, sőt segélyekkel eltartanak?

Emberek! Ébredjünk fel! Most, mert már tegnap is késő volt. Az ilyen aljas, mocskos mondatok pusztítóbbak, mint bármi más. Vegye elő mindenki a történelemkönyvét, vagy az interneten keressen rá a náci ideológiára. Keresse a Hitler, második világháború, göbbelsi propaganda szavakat és nézze meg, annak mi lett a vége.

Ez nem most kezdődött. Vigyázzunk, mert megszoktuk, természetesnek tartjuk. Nem, bassza meg! Nem természetes ilyeneket mondani! Senkitől sem természetes és nem szabad eltűrni. Senkitől. Soha.

Rohadtul, elképzelhetetlenül nagy baj van! Ha ez az ember visszamehet az egyetemre tanítani, ha tovább fertőzhet a beteg eszméivel, ha a kormány tudatosan megtűri, bátorítja az ilyen mocskot, akkor nekünk végünk van. Akkor ez nem Magyarország többé, hanem egy lezüllött, szétrothadt szemétdomb, megtűzdelve Tőkéczki félékkel.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.