Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A cigányok nyakán taposva zsarol és szorongatja Orbán tökeit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet a következő: szombat délután van, meg már lassan este inkább, de mára is jutott bőségesen kurv*anyáznivaló. Pedig olyan jó lenne tiszta elmével, higgadtan fogadni az újabb és újabb kokikat és sallereket. Azt írja a Simicska Lajos tulajdonában lévő, a G-nap óta tényfeltáróba átment Magyar Nemzet, hogy éppen megint megúszni látszik egy újabb nyomozást Farkas Flórián miniszterelnöki bizalmas és nagyon biztos.

Minden idők egyik legsunyibb, legaljasabb fideszes gazemberéről, a kormány által hímestojásként kezelt és óvott köztörvényes bűnözőről, a cigányság felzárkóztatásának elsőszámú kerékkötőjéről, az általános iskolai tanulmányait 20 évesen befejező börtöntöltelékről beszélek. Aki májusban saját mosdatlan szájával ismerte el (igaz, nem a nyilvánosságnak beszélt, de kiderült), hogy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) több képviselője az ő közbenjárására kerülte el a börtönt, miután 18–20 millió forint közötti összegeket vettek fel az önkormányzattól. Mert csak. Szerencsére Farkas Flórián kib*szott nagy ember, megmentette hát a seggüket. Bűnözőként bűnözőket pártolt, de kit érdekel. A rendőrség a lábainál hever.

A Fidesz kamu házmestere, Tényi István tette is a dolgát: büntetőfeljelentést tett az ügyészségen bűnpártolás gyanújával. Polt vádhatóságnak csúfolt maffiahivatala átpasszolta az ügyet a rendőrségnek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya pedig elutasította a feljelentést, méghozzá azért, mert szerintük hiányzik a bűncselekmény gyanúja. Pofátlanul bele az arcunkba:

Mivel a hűtlen kezelés alapbűncselekmény gyanúja hiányzik, ezért a bűnpártolás bűncselekmény elkövetésének gyanúja sem állapítható meg.

Remélem ezt is értjük és felírtuk a többi mellé. Rogán Antal után Farkas Flórián az a legnyilvánvalóbban korrupt bizalmi embere Orbánnak, aki szent és sérthetetlen és ha naponta tolná le a gatyáját a Migráns1-en főműsoridőben és szarna bele a kamerába, akkor is a helyén maradna. Ha végigturnézná az országot és mindenhonnan azt lopná el fényes nappal, ami ellopható, akkor sem görbülne a haja szála sem.

Orbán hűséges seggnyalója korábban pénzt ajánlott fel azoknak, akik segítenek megbuktatni az ÖRO akkori elnökét, ám a hivatali vesztegetés ügyében indult ügyészségi nyomozás is a múlt ködébe veszett. A  menesztését sürgető ellenzéki felvetésre (Ikotity István LMP-s képviselőről van szó) a magát sötét alakokkal körbebástyázó miniszterelnök ezt válaszolta:

Nincs ilyen szándékunk. Ön utazik Farkas Flóriánra, és ez az ő pozícióit erősíti.

Értjük? Át tudja fogni a tudatunk? Nem baj. Farkas Flórián azóta is éli világát. A félanalfabéta gengszter, aki magát egyetemi oktatónak hazudta, de még érettségije is alig van. Akinek dicsőséges ténykedése oda vezetett, hogy a Híd a munka világába felzárkóztatási programból semmi nem valósult meg, az ÖRO működésképtelenné vált, a projektre szánt 1,6 milliárd forintnak nyoma veszett és a büdös életben nem lesz visszafizetve. Az elkártyázott, szétlopott program ügyében a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) is kihallgatta volna, ám Farkas akkora nagy ember, hogy nem tett eleget a szervezet felhívásának, és egyszerűen nem ment el az OLAF irodájába.

A mindig éhes Tállai András NAV-ja csaknem másfél éve nyomoz ugyanebben az ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt, de hogy és hogy nem, semmi eredményre nem jutottak. Másfél év alatt. Az eljárást októberig meghosszabbították. Gyanítom, hogy addig fogják meghosszabbítani, amíg a 2018-as választáson túl nem esünk. Majd akkor hirtelen megvilágosodnak.

Farkas Flórián mindeközben éli világát, legutóbb Balog Zoltán felkérésének nem sikerült eleget tennie, pedig meghívták, mint elsőszámú illetékest, mint felkent miniszterelnöki biztost, hogy beszéljen már a roma felzárkóztatás sikerével kapcsolatban szervezett konferencián. Farkas Flórián akkora nagy ember, hogy elsunnyogta a dolgot, pedig előadást tartani hívták oda. Egy iskolázatlan, korrupt szarházit. Előadni.

Farkas Flórián Rogán Antal gyanánt kerüli a tömeget: az elmúlt hónapokban nem jelent meg egyetlen nyilvános eseményen sem. Sunnyog, bujkál, telefonhívásokra, sajtómegkeresésekre nem válaszol. Ezzel szemben a kismillió pénzügyi visszaélésnek – ami miatt már régen a propagandaminiszter cellatársa kellene, hogy legyen -, még a gyanúját sem találják a hatóságok. Sem az ügyészség, sem a rendőrség. Pedig annak a szaros másfél milliárdnak akkor kélt lába, amikor ez a sunyi, meztelencsigákat jobbról előző, hajlott gerincű Orbán-nyalonc volt az ÖRO elnöke.

Ha ezek a Farkas Flórián típusú, többszörösen visszaeső gecik embereket gyújtogatnának fel, a fejüket a falba vernék és utána a hátukon ugrálnának, Orbán akkor is a védelmébe venné őket, vagy valamelyik végrehajtója révén üzenné, hogy le kéne szállni Flóriánról. Mint ahogy üzente Lázárral („azért, mert valaki cigány ember, illetve cigány vezető, még nem szabad rászállni”), vagy Halász János valamilyen szóvivővel („Farkas a frakció nagyon értékes tagja”).

Tudom, hogy már rég nem üti át az ingerküszöböt, de azért írjuk le, nézzünk vele szembe és ne feledjük el majd akkor, amikor végre eldöntjük, hogy ez így nem mehet tovább: Farkas Flórián a legközönségesebb bűnözők egyike, akinek valaha köze volt a magyar politikához. Mindenféle rezsimeknél jól feküdt, közös felelőssége a mindenkori kormányoknak, hogy ez a selejtes emberszerű ennyi év után is a húsosfazékba bukott pofával röfög és zabál megállíthatatlanul. Az, hogy nem mondott le mentelmi jogáról, nem állt nyilvános vizsgálat elé, hogy az OLAF meghallgatását is megtagadta (nem kétlem, hogy felsőbb utasításra), Orbán Viktor bűnrészességét támasztja alá. Semmi mást.

Az, hogy ez az undorító, gyomorforgató, fideszes díszcigány továbbra is a helyén van, ugyanazért lehetséges, mint amiért Rogán is sérthetetlen. Ha kiesik egy darab, dől az egész dominó. A cigányok hátán, nyakán taposva, a cigány közösséget kisemmizve zsarolja és szorongatja Orbán tökeit. A fülkeforradalom kétharmada elpárolgott, Farkasnak pedig minden szavazatot ki kell taposnia a roma közösségből. Ezért áll a rendőrség fölött, a Csalás Elleni Európai Hivatal fölött. Mert kellenek a szavazatok, amiket az évek óta sikeresen alkalmazott megfélemlítő maffiatempójával ki tud zsarolni a cigányoktól. Nem csak a kisemmizett, a nyomorba beledöngölt romák, hanem az egész ország szégyene ez az ember. Hogy lenyeli, hogy nyolcosztályos, börtönviselt gazemberek lopják meg. Farkas Flórián már előre felélte az élete hátralevő részét, ha valaha lesz elszámoltatás, akkor ezt nem kellene szem elől téveszteni. Ha már az általa végzett pusztítást helyrehozni nem is lehet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.