Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Halálra ítélt pöcegödör az, ahol közönséges bűnözők zsarolják a kormányt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Kétség nélkül bizonyítható, hogy Rogán Antallal soha semmilyen kapcsolatom nem volt, még látásból sem ismer engem. Minden ezzel ellentétes hír a félreértés, butaság vagy rosszindulat tragikomikus terméke”

– nincs is annál viccesebb, mint amikor egy 4 éve letartóztatott maffiózó, akit 250 millió forint (!) óvadék ellenében éppen frissen engedtek házi őrizetbe (micsoda véletlen, hogy négy év alatt fel sem merült, hogy hazaengedjék) egy, a kormány végbeléből kikandikáló portál révén üzeni, hogy nincs közös fotója Rogánnal és ezt bizonyítani is tudja.

Nincs is annál tragikomikusabb (Vizoviczki, ezt telibe találtad!), mint amikor a magyar rögvalóság megszégyeníti a leggyagyibb, legátlátszóbb, zsé kategóriás maffiafilmet. Amely rögvalóságban Vizoviczki László – a kilencvenes évek eleje óta számos V. kerületi bár, étterem, diszkó és nightclub működtetője – házi őrizetéről történetesen pár nappal azután születik döntés, hogy Portik Tamás elítélt alvilági ember a bíróság előtt vallja: személyesen adott át kenőpénzt Rogánnak.

Vizoviczki Rogán-mosdató közleménye egy nappal azután jelent meg, hogy a hajdani diszkópápa és romlatlan maffiózó egyik bizalmasa azt nyilatkozta: főnöke a nyári szezonok előtt 4-4 milliót adott Rogán Antalnak, hogy a tulajdonában lévő belvárosi teraszok kinyithassanak.

És még mindig nem ez a legsúlyosabb. Hanem ez: a belvárosi önkormányzathoz kismillió szálon kötődő Vizoviczki alkuajánlatokat is tett az ügyészségnek (!), amikben megígérte, hogy segít leleplezni a Budapestet 2002 és 2010 között uraló baloldali maffia kulcsembereit. 2013 szeptemberében stratégiát váltott. Egyik ajánlatában konkrétan fenyegetőzött is: ha nem engedik haza, akkor elkezd beszélni a 2010 utáni politikai kapcsolatairól is.

Maffiózó vette védelmébe Rogánt, miután egy másik beleszállt a múlt hétenForrás: 444.hu

Fel tudja fogni az agyunk, hogy amit látunk az tényleg van? Az én agyam ellenkezik. Bár minden ebbe az irányba halad évek óta, azért az nem volt benne még a legelvetemültebb forgatókönyvekben sem, hogy ezt is megérjük: egy bűnöző azzal fenyegeti, zsarolja a független magyar ügyészséget, hogy ha nem engedik haza, kiteregeti a kormány szennyesét. Tehát egy közönséges maffiózó, aki megvesztegetés, adócsalás vádjával ül előzetesben, alkudozik, fenyegetőzik és az ügyészségen keresztül zsarolja a kormányt. Ide jutottunk.

Az ügyészségnek nem feladata vizsgálni, hogy honnan lett hirtelen 250 millió forintja az ország sorsáért aggódó alvilági figurának, akinek feltételezhetően zárolták a vagyonát (azt a részét, amit nem sikerült kimenekíteni az országból) és belemegy az alkuba. Az Orbán seggében vegetáló ügyészség semmit nem kockáztathat. Vizoviczki megígérte, hogy nem köp, hanem nyal és kiengedték. Ez a vegytiszta maffiaállam definíciója: a leültetett köztörvényes megzsarolja a kormányt a leleplezés lehetőségével, az ügyészség kiengedi, ő pedig bevédi a megzsaroltat.

A fent látható dokumentum önmagában 600 év börtönnel érne fel a Rogán-féle bűnszervezetnek, amit nálunk mókásan csak kormánynak hívnak. Vizoviczki olyat tud a Fideszről, ami szerinte egy öszödi beszéd típusú botrányt kavarna, de persze senkinek nem lenne jó, az országnak főleg nem, ezért a legjobb lesz, ha a magyar igazságszolgáltatás engedelmeskedik a maffiózó elvtárs akaratának, mert abból nem lehet baj. A magyar ügyészéget bűnözők irányítják, a magyar kormányt bűnözők irányítják, utasítják.

Minden nap egy új kibaszott csoda ebben az országban. Ahol állami szinten és megrendelésre köttetik vádalku egy maffiózóval egy másik maffiózó tisztára mosdatásának érdekében. És ehhez asszisztál a Pesti Srácok nevű szánalmas bagázs, amely hiteles információként hozza nyilvánosságra a kormányzati stabilitás miatt aggódó keresztapa átlátszó közleményét.

Hogy a büdös kurva életben lehet kétség nélkül és hitelt érdemlően bizonyítani, hogy két ember nem ismeri egymást? Ezt Portik vallomása után Rogán már elsütötte: tanúkkal fogja bizonyítani, hogy nem ismerik egymást Portikkal. De hogy fogod csinálni, te mocskos, aljas gazember? Hogyan? Forró ecetes ollóval kivágod Portikot a közös fotóról? Itt egy dolgot lehet bizonyítani, az viszont nem szorul bizonyításra még akkor sem, ha az ügyészséget ez hidegen hagyja: hogy Rogán Vizoviczkit talán még Portiknál is jobban ismeri, mert kvázi rendszeres ügyfele volt.

Szégyen és gyalázat, hogy milyen mély pöcegödörré vált ez a hely a kereszténydemokrácia országlása óta. Hova lehet még emelni a tétet csak azért, mert az ország állítólag kétharmados többségének mindegy, ha a gyerekétől, az unokájától, vagy tőle lopják el a jelent, a jövőt kenőpénzes zacskónként, a lényeg, hogy azt a nemzeti érdekre hivatkozva tegyék? A szemük láttára és megelégedésére rabolnak és semmi nincs, ami legalább egy kósza kérdőjelet formázna az agyakban.

Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy talpig tisztességes, becsületes emberek feje fölött nem csaphatnának össze ellene és mellette tanúskodó maffiózók. Az a politikus, akit nagypályás köztörvényesekkel emlegetnek egy napon és lapon (milyen öszödi beszéd, ne röhögtessenek már), annak semmi keresnivalója nem lehet(ne) a közéletben, nem hogy még ő fenyegetőzik, ő jelent fel. Ezzel a közleménnyel – köszönjük a Pesti Srácok nevű szervilis, erkölcstelen sajtóorgánumnak – mostmár végképp tiszta a kép: Rogán nyakig szaros, de még annál is súlyosabb a helyzet, mint gondoltuk. Még mindig reméli, hogy Portik és Vizoviczki összeeresztésével időt nyer az ügy elsikálására.

Tisztelt kormánytagok Orbán Viktortól, Semjén Zsolton, Lázár Jánoson keresztül az utolsó szóvivőig, akik az elmúlt hetekben ugyanabba a szánalmas indokba kapaszkodva mosdatták a Rogán nevűt! Ha Portik maffiózó, elítélt gazember, akinek egyetlen szava sem hihető, akkor Vizoviczki alvilági maffiózó és bűnözőnek hogy lesz minden szava igaz? Mikor éri el azt a szintet ez az ügy, hogy az ország miniszterelnöke szóra érdemesnek tartsa? Csak azért kérdezem újra, mert miközben Portik semmit nem nyert, ellenben elég sokat kockáztatott a vallomásával (amennyiben az hazugságnak bizonyul), Vizoviczki László konkrétan üzletel az ügyészséggel és zsarolja a kormányt. Hivatali vesztegetés ügyében mindkét fél hunyó: az is, aki adja és az is, aki kapja a pénzt, ezért az szinte magától értetődik, hogy a zsaroló keresztapa nem lesz hülye beismerni, amit tett.

Ezen túlmenően elképesztő, mennyire rohad ez az ország. Ahol a nemzetmentő plebejus kormányát egy Vizoviczki zsarolni képes. Aki még mindig nem látja, hogy ezt a minden hájjal megkent gazembert azért engedték ki négy év után a börtönből, mert különben köpött volna, az agymosott, kretén barom. Mindenféle morális szempont kiveszett a hatalom berkeiből, közönséges bűnbanda irányítja az országot, azt csinálnak, amit akarnak. Ahol a kormány minden igyekezete abban merül ki, hogy bizonyos pozíció felett békében lophasson és eltakarítsa korrupt tagjainak mocskát, az egy halálra ítélt pöcegödör.

Ez a kormány Rogánnal az élen az én olvasatomban megbukott. Akkor is, ha a bíróság felmenti a mocskos tolvajokat és akkor is, ha az érintettek továbbra sem hajlandóak szembenézni ezzel. Mindennek vége szakad egyszer. Igaz, egyáltalán nem mindegy, hogyan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.