Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Gyalázat vagy, Semjén Zsolt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket” 

mondta Martin Luther King 1963. augusztus 28-án, a washingtoni Lincoln-emlékműnél. King pályafutása leghíresebb szónoklatát, amelyben a faji diszkrimináció felszámolására szólította fel az Egyesült Államok törvényhozóit, és egy igazságosabb társadalmi berendezkedés álmáról beszélt, 250 000 ember hallgatta.

„Erkölcsi és politikai értelemben is meghasadtak az evidenciák az Európai Unióban”, a kereszténydemokrácia által képviselt örök értékeket és józan észt szembe kell állítani az Európai Unió bürokráciáját uraló 68-as társaság” erkölcsi relativizmusával és doktrinerségével. Beláthatatlan következményei lesznek annak, ha Magyarországon nem csak magyar gyerekek születnek, ha az európai kultúrkörön kulturális és etnikai értelemben kívülről engedünk be tömegeket. „Ezt egyszer lehet elrontani (…), és velük kell együtt élni, nemcsak nekünk, hanem a gyerekeinknek és az unokáinknak is”

– ezt meg Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes mondta 2016. március 11-én, Budapesten, Pascal Fontaine Út Európa szívébe című könyvének bemutatóján. Persze Magyarország nem Amerika, Semjén Zsolt fehér bőrű szittya magyar, nem fekete, az illiberalizmus pedig nem volt és nem is lesz soha demokrácia.

Ha már egyetlen politikai szereplés sem múlhat el mélyről jövő migránsozás nélkül, ne fussunk fölösleges köröket, tisztázzuk az elején külön Semjén Zsolt kedvéért: nem értek egyet a tömeges, ellenőrizetlen bevándorlással, a háborús övezetből jövő menekültek segítését viszont támogatom. Nem gondolom, hogy korlátlanul be kellene engedni mindenkit, sőt, határozottan szkeptikus vagyok azoknak a potenciális menekült-státuszával kapcsolatban, akiknek nem elég jó hely Magyarország és Németországba mennének inkább, vagy akiknek az sem elég jó, ezért Svédországba szeretnének eljutni. Tisztában vagyok vele, hogy bárhonnan is érkezik akkora embertömeg amekkora, a veszély mindig fennáll, hogy bűnözök átjöhetnek velük, ha nem megfelelően ellenőrzik őket. Cserébe iszonyatosan megvetem a minden migráns bűnöző típusú aljas, demagóg, primitív és általánosító kormányzati csatakiáltásokat, amelyeket a magyar kormány hosszú hónapok óta kitartóan mantráz.

Mindezek fényében és mai megszólalása kapcsán hozzátennék még néhány keresetlen szót Semjén Zsolt morális jellemrajzához akkor is, ha ITT meg ITT és ITT is mélyrehatóan foglalkoztunk már az ő erkölcseivel.

Ez az elmélyült foglalkozás eddig is abban a hitben erősített meg minket, hogy ha ennek az embernek keresnivalója lehet a magyar politikai életben, ahol nem is akármilyen lapokat osztottak neki, az önmagában mindenféle evidencia meghasadásának ékes bizonyítéka.

Az, hogy egy mérhetetlen támogatottságú párt társaság kormányon lehet ebben az országban, azt jelenti, hogy bizony meghasadtak az evidenciák.

Ott, ahol Semjén Zsolt, akinek 1991-ben megvédett teológiai doktori dolgozata (amelyet később szociológusi diplomamunkaként is elsütött) közel negyven százalékban magyar, német és angol nyelvű források átvételéből áll és aki e plágiumgyanú árnyékában ma is kenetteljes, árnyékkeresztény miniszterelnök-helyettes lehet, ott régen meghasadtak az evidenciák. Aki besározta a tudományos közéletet, akiről kimondták, hogy súlyos etikai szakmai vétséget követett el, ám ő lezártnak tekintette az ügyet azzal, hogy végig jeles tanuló volt, egyáltalán hogyan vehet a szájára erkölcsi evidenciákat?

Az az ember, aki deviáns aberráltaknak tartja a tőle különböző nemi orientációjú embereket, aki – igazolandó párja létjogosultságát – a magyar társadalom megkérdezése nélkül gyűrte le annak torkán a vasárnapi zárva tartás ostobaságát, miközben a vasárnapi vadászat betiltását baromságnak nevezi, hogyan ítélkezhet erkölcsi alapon bárki fölött?

A végtelenségig sorolhatnám a példákat arra, miért vállalhatatlan ez a kirekesztő, idegengyűlölő álteológus-szociológus-politikus, aki állandóan kereszténységére hivatkozva mutatja az irányt, sajnál le és kéri ki magának, aki keresztény létére állatok legyilkolásában leli örömét. Semjén Zsolt Orbán talán legszervilisebb cselédje, akinek minden megszólalása kizárólag arra jó, hogy keservesen bizonyítsa: totális pótcselekvésnek is beillő kamupozíciójának köszönhetően mégiscsak megilleti az a javadalmazás. Igen, azért beszélek róla, mert minden, amit mond, beláthatatlan károkat okoz.

Számomra a teljes KDNP Semjénestől, a kereszténydemokrácia, az érték és a józan ész fogalmai egy mondatban totálisan értelmezhetetlenek. Ellenben ami ma Semjén száját elhagyta, azt szerintem rasszisták, fajvédők is megirigyelhetnék. Mi az, hogy Magyarországon csak magyar gyerekek születhetnek? Egyáltalán mi az, hogy magyar? Már megint a KDNP-féle piócapárt akarja megmondani, hogy ki a magyar? Hány embert rúgott vajon szájba méltatlanul ez a kijelentés? Aki csak félig magyar, vagy tán annyira sem, de aki becsülettel éli az életét ebben az országban? Ez az ember aggódik gyerekeink, unokáink jövőjéért?

Aki egy olyan – lassan már csak korrupcióban mérhető – kormány tagja, amely gyalázatos döntéseivel beláthatatlan következményeket szabadított erre az országra. Ezekkel a beláthatatlan következményekkel pedig több generációnak kell majd együttélnie. Akkor is, amikor a migránshordáknak már híre-hamva sem lesz. Ennek a kereszténydemokrata ügyködésnek köszönhetően gyerekeink és unokáink zöme (százezres nagyságrendekről beszélek) közben kulturális és etnikai értelemben már más, európai és Európána kívüli kultúrkörökben él, köszönik, jól vannak és megvetéssel néznek Semjén Zsoltra.

Erről kellene sokkal többet beszélni, emiatt kellene inkább aggódni az aljas pánikkeltés és kirekesztő ájtatoskodás helyett. És arról, hogy ki vállalja a felelősséget mindezért? Hol lesz Semjén Zsolt, amikor majd valakinek vállalni kell a felelősséget?

Martin Luther King több mint fél évszázada egy olyan világért küzdött, ahol nem a bőr színe számít, hanem a jellem. Ma pedig ott tartunk, hogy racionális, emberi megfontolások helyett etnikai, vallási alapon válogatunk, vegzálunk, utálkozunk, gyűlölködünk. A kereszténység örök értékeire hivatkozva. Aki fajtiszta magyar jövőről hadovázik és egy olyan Magyarországot vizionál, ahol csak magyar gyerekeknek szabad megszületni, az nem keresztény, az egy ócska fajvédő. Gyalázat vagy, Semjén!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.