Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kubatov még annál is hülyébbnek nézi az országot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

27, azaz huszonhét darab migráns jutott át a magyar határon tegnap, azon a napon, amikor a kormány az egész országra elrendelte a migrációs (v)álsághelyzetet. Ez az elmúlt hét legalacsonyabb száma: távol esik az egy hónapon keresztül érkező napi átlag 500 főtől, a két egymás utáni hét átlagában mért napi 750 főtől, illetve az egy hét átlagában ránk rontó napi 800 főtől egyaránt.

Ami nem baj, hiszen a törvények legfeljebb azért vannak, hogy legyen min önkényesen keresztüllépni-taposni, amikor a kritikus tömeg éppen belefosni látszik a jobban teljesítés ventillátorába. Hogy ne adjam meg mégse azt az elégtételt a kormánypártnak Németh Szilárdostól, hogy azt hihesse, elérte a célját, beszéljünk az aljas terelés egyik nagyon fontos okáról, ami arra késztette a lakájmédiát, hogy Kubatov-mosdató, baloldalt lejárató interjúra ragadtassa magát.

Amely interjú örökérvényű tanulsága, hogy Erdősiné mama, a Fradi Securitynek dolgozó kopaszok, illetve Kubatov személyi asszisztensének gimnáziumi osztálytársa csakis azért voltak jelen testületileg a választási irodában, mert ez egyértelműen a baloldal botrányérdekeltségét szolgálja. Mert a baloldal – kubatovul szólva – „mindig botrányt akar. Ne legyünk ebben naivak, egyéb híján erre építik az ellenzéki politikájukat.”

Hála legyen az égnek, Kubatovnak semmi köze az egészhez. Becsszóra mondta: senkit nem kért, senkit nem utasított arra, hogy a választási irodához menjen azon az ominózus napon. Hogyan is tehette volna, amikort éppen tanulmányúton volt és egy olyan távoli demokráciával barátkozott, amely számára ugyanolyan ismeretlen, mint azok az izompacsirták, akiktől éppen elhatárolódni igyekezett serényen.

Lássuk be, egy ilyen hibátlan érvelés azért eléggé sarokba tudja szorítani az ember agysejtjeit és azon gondolkodik: ezzel a bohózattal vajon túl fogja élni 2018-ig – agysejtek hiányában is – a Kubatov neve által is fémjelzett gazdasági társulás? Mégsem az efölötti aggodalom késztet gondolkodásra, hanem ez a hihetetlen cinizmus, amit megint szóvá kell tenni. Ennyi erővel ez az ember akár ki is állhatott volna valami pódiumra szemben a nappal, letolhatta volna a gatyáját és szembefoshatta volna a nemzetet. Mint ahogy tette is ezzel a megszólalással.

Szabadfordításban ennyit tesz: Erdősiné tulajdonképpen szocialista bérenc, az MSZP pedig rajta kívül a kopaszokat is felbérelte, hogy Erdősinét benyomják a választási irodába kezdeményezni valamit, amiről persze ő is tudta, hogy akarja. Vagyis a Fradi Security embereit, akikhez Kubatovnak Fradi-elnökként köze nincs, a baloldal kénye-kedve szerint rángatja. Kubatov pedig eltűri, hogy ezek az emberek – akik főállásban a Fradit szolgálják – ilyen aljas módon kiszolgálják a baloldalt is. Ergo a baloldal kopasz, izomagyú verőlegényei voltak a választási irodánál. Akiknek érdekükben állt – teljesen életszerű módon -, hogy ne tudjanak népszavazást kezdeményezni a kormánynak igen kellemetlen kérdésben.

És hát amennyiben Kubatov ezt nyilatkozta, ki vagyok én, hogy kétségbe vonjam a szavait? Hogyan feltételezhetném egy minden körülmények között igazat mondó szektáról, hogy ezúttal kivételesen hazudik? Tegye fel a kezét, aki még soha nem felejtett el bevallani pár milliárdot, néhány fölös négyzetméter ingatlant, vagy nem remélt saját lábakat? Na, ugye. Szerencsére én már kezdettől fogva biztos voltam benne, hogy a bukott baloldal kreálta ezt az egész műbalhét. Miközben meg arról van szó, hogy Erdősi Plakátné verőemberek segítségével Nyakó István testén keresztül nyújtotta be a baloldal népszavazási kezdeményezését, nehogy bárki azt higgye, hogy az ellenzék le van szarva és nincs itt demokrácia. Már hogyne lenne? Foggal-körömmel védik tőlünk.

Nem az a meglepő ebben, hogy Kubatov eljátszotta a rá osztott szerepet. A hívőket mégiscsak meg kell nyugtatni: dehogyis az történik, amit még ők is látnak. Kell a megerősítés, hogy minden rendben, csak a szokásos baloldali botrány. A pedagógusok botrányt akarnak, a kockásinges fiatalok botrányt akarnak, a kivándorlók, bevándorlók, Brüsszel, mindenki botrányt akar. Az egész Fidesz-kormányzás, sőt az egész történelem tulajdonképpen nem más, mint baloldali botrányok sorozata.

A döbbenet az: úgy tűnhet még mindig, hogy igaza van. Azt mondanak, azt tesznek, amit akarnak. És annak az ellenkezőjét is. Cserében lophatnak, beleröhöghetnek az arcunkba és semmiféle következménye nincs. Miközben az, ami a Nemzeti Választási Irodánál történt lassan három hete azt bizonyítja: hogy Magyarországra már a demokrácia látszatát se lehet ráfogni. A Kubatov-félék közben nyomatják azt a hányingerkeltő, morálisan elfogadhatatlan és hamis mantrát, ami abban gyökerezik, hogy a disznóság, az igazságtalanság, a felvételekkel is bizonyítható jogtiprás áldozata a felelős a történetért, nem az, aki az egészet elkövette.

Hova vezet ez az egész? Azok a botrányos baloldali érdekek, amikről Kubatov most prédikált, – érdekes módon – baromira egybeesnek a Fidesz-KDNP demokráciaromboló, mindenféle átláthatóságot és számonkérhetőséget felszámolni kívánó érdekeivel. És miközben én idióta létemre rágcsálom ezt a szánalmas nyilatkozatot, itt komoly nemzetbiztonsági kérdésekről van szó. Arról, hogy néhány szándékosan eltévedt troll egy magyar állampolgárt korlátozott és akadályozott demokratikus jogai gyakorlásában. Ezt minden valamire való országban már lerendezték volna, itt meg a hatalom és alárendelt intézményei a nép pofánröhögésének eszközeként használják és a legmagasabb szinteken tesznek úgy, mintha semmi jelentősége nem volna. És ha van is: a szokásos baloldali hiszti.

Nem hiszem, hogy nagyon távol kerültünk attól, hogy holnap akár a népszavazás intézményét is pofán rúgják (már ha ennél jobban pofán lehet), mert ha azzal is végeztek, akkor legalább a bukott baldol nem fog tudni több botrányt okozni a Fraditól kölcsönkért kopaszokkal és rezscsökkentett Erdősinékkel. Azt tudom, hogy belőlem milyen indulatokat vált ki Kubatov Gábor szégyenteljes blöffölése, de vajon a Fidesz szavazóknak milyen érzés lehet, hogy őket is egy kalap alatt, ennyire durván hülyének nézik?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.