Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Jönnek a szarból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bár nem szokásom hívatlanul betoppanni sehová, most mégis virtuális családlátogatáson voltam a Dúró Dóra-Novák Előd házaspárnál. Nem így, egyszerre, hanem először a család női,- majd ezt követően ugyanezen család hímtagjának közösségi oldalát látogattam meg.

Bár nem számítottam különösebb csodára, de amit láttam, az megoldotta a mai ebéddel kapcsolatos dilemmámat. Nem vagyok éhes.

Novák Előd - Facebook

Novák Előd – Facebook

Hát így. Miskolcon szerencsétlen körülmények között jött világra egy kisbaba. Én semmi többet nem tudok erről, de Novák Előd, a Jobbik prominens tagja, három gyermek édesapja tud. Ezek szerint az újszülöttnek a Rikárdó nevet adták és immár biztos, hogy a mostanra háromnapos gyermeket Novák Előd és Dúró Dóra lesz kénytelen eltartani a jövőben.

Kimondatott egy három kilós, párnapos kisbabáról: élősködőnek született, a társadalom haszontalan tagjának, koloncnak, tehernek.

Csak így.

Tehetnék úgy, mintha nem is láttam volna a posztot. Megkaptam már számtalanszor, mi a bánatnak olvasok, főleg minek írok – itt hosszú felsorolás következhetne Bayer Zsolttól Vona Gáboron és Kövér Lászlón át akármeddig és akárkicsodáig – szélsőségesen degeneráltaktól/ról. Azért, mert kell. Nem hiszek abban, hogy amiről nem beszélünk, az nincsen. Nem tartom jó megoldásnak azt, hogy struccként a homokba dugott fejjel, vakon és süketen próbáljak létezni ebben az országban.

Az jutott eszembe, hogy tavaly egy szinte ugyanilyen kijelentés még kiverte a biztosítékot. Nem mindenkinél, de sokaknál igen. Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt is világra jött egy baba, akinek szülei a Rikárdó nevet adták. Akkor is volt Novák Elődnek – három igazán helyes kisgyerek édesapjának – hozzáfűznivalója a gyermek származásához. Most is ez történt.

Csak ameddig egy éve még tüntetés volt és felháborodás, ma már nincs. Ma csend van és 218 megosztás a poszt alatt. Meg egyetértés és halleluja.

Tovább gondolva az ügyet, semmi meglepő nincs abban, hogy tavaly felháborodtunk, idén már szóra sem méltatjuk az ilyesmit.

Megszoktuk. Szorgos emberek tettek azért az elmúlt 367 napban, hogy mára természetes legyen a rasszizmus. Nincs min csodálkozni akkor, amikor a televízióban Bayer Zsolt és Kövér László, aki nem mellesleg Magyarország parlamentjének az elnöke, közel egy órán át fröcsög európai fehér rasszról és azon sem hördülünk fel. Igaz, akkor sem tettünk ilyesmit, amikor Balog Zoltán miniszter hosszasan fejtegette, hogy azért kell kötelezővé tenni az óvodát, mert a szegény szülő rossz szülő és jobb lesz a gyereknek az oviban.

Akkor sem, amikor az ország miniszterelnöke a keresztény kultúrát védelmezi.

Nem az embert védik. Nem az emberséget, nem a legszentebb dolgot: az életet. A fehér fajt védik, a rassz tisztaságát, a kereszténységet, mint egyedüli lehetséges létformát védik.

A kis Rikárdó ebbe tavaly sem, idén sem fér bele. Akkor sem, ha egyébként történetesen keresztény és gyakorolja a vallást és akkor sem, ha – mint a tavalyi Rikardó szüleiről kiderült utólag – szorgalmas, dolgos, becsületes emberek.

Itt van tehát egy kedves, fajmagyar, fehér, keresztény házaspár. Dúró Dóra (havi képviselői fizetése: 997 170 forint) és Novák Előd (havi képviselői fizetése: 897 453 forint). Egy sikeres ifjú pár, melynek mindkét tagja politikából élt világ életében. A közpénzből kapott fizetésükért védik a dolgos magyar emberek érdekeit. Novák Előd kijelenti, hogy majdan neki kell eltartania a három nappal ezelőtt világrajött Rikárdót, mert az csakis parazita lehet. Szemben Novákkal, aki annyira tehetséges fiatalember. Annak kell lennie, ha egy darab érettségivel, nemhogy diploma, hanem szakma és bármilyen munkában szerzett tapasztalat nélkül ilyen szép fizetést visz haza a közösbe. A közösből.

Őszintén remélem – amennyiben szüksége van erre a családnak – Novákék igénybe veszik a kormány bőkezű 10 milliós vissza nem térítendő támogatását és a 10 milliós kedvezményes kamatozású hitelt is. Nekik érdemes, mert már nincs kockázat, megvan a három gyerek és a szülők vélhetőleg különösebb gond nélkül képesek lesznek fizetni a törlesztőrészletet is. Hiszen ők nem lesznek munkanélküliek. Ebben az országban biztosan nem.

Rikárdó szülei vélhetőleg nem tudnak élni ezzel a lehetőséggel. Ha a babának nincs szerencséje, akkor úgy fog felnőni, hogy azt tanulja meg: ő egy senki, élősködő, parazita. Ha ezt tanulja, el is hiszi majd. Ha elhiszi, akkor azzá válik.

Mi pedig ülünk ebben a végtelen nagy keresztényi, fehér-rasszos, kibaszott, tetves boldogságban, ameddig bele nem döglünk.

Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,

füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért –

miért is? ki tudja. Trianonért? –

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klima: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyítsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

 

1984

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.