Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Jó pihenést, művész úr! Tőlünk nem kell bocsánatot kérni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

De igen. Herótunk van már nagyon Ákostól. Ezért most szépen elbúcsúzunk tőle és ettől az egész balhétól – amelyet valószínűleg nem tudatosan – szavai kirobbantottak, és amelyek egy hete kettészakították az országot. 

Ákos elmondta, hogy mi a nők dolga a világban. Pontosabban, hogy mi nem a nők dolga a világban. A Telekom szerint a nők dolga nem egyezik meg azzal, amit Ákos gondol a nők dolgáról. A Telekom felbontotta Ákos szponzorációs szerződését, mert vállalhatatlan volt számára Ákos megnyilatkozása. A magyar kormány, akinek állítólag senkije Kovács Ákos, úgy érezte, sérült a magyarok szabad véleménynyilvánításának alkotmányos joga. Ezért szerződést bontott a Telekommal, aki Ákost bántotta.

Orbán Viktortól lefele mindenki elmondta: megengedhetetlen, hogy egy cég piaci alapon azzal kössön szerződést, akivel akar. A magyar kormány megvédte a Telekomtól Magyarországot és mindenkinek a véleményszabadságát. Azokét is, akik egyetértenek Ákossal, azokét is, akik nem.

Most Kovács Ákos – aki mindig vállalta a véleményét – menedzsmentje által közölte velünk, közönséges halandókkal, akiket egymás ellen fordított vállalhatatlan kinyilatkoztatása, hogy nem kívánja kommentálni az eseményeket. Hogy leszarja kábé, hogy Magyarország címlapokra került azért, amiért. Hogy emberek egymás torkának estek. Hogy az adófizetők még akkor is megsínylenek egy felrúgott állami-partnerségi szerződést, ha az egyébként amúgy is lejárna.

Jó, tudom, nem miatta volt ez az egész, hanem mert a Telekom eladta az Origót. És akkor? Lehet beszélni következmények nélkül, és aztán közölni, hogy csá, parasztok, elmentem pihenni februárig? Ha igen, akkor jó pihenést kívánunk a művész úrnak! Ne zavartassa magát miattunk!  Meg a Fidesszel közös platformról lenézett nők miatt. Nem kell bocsánatot kérni senkitől. Ön jó  munkát végzett, februárig nyugodtan hibernáljon. Az ürüléket meg majd mi eltakarítjuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.