Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor mire volt jó az a hiszti, ex-püspök úr?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap sikerült az egész „kekeckedő” magyarországi médiával egyetértésben beszámolnunk arról, miként viselte ki magát Tőkés László, ex-püspök úr, Orbán Viktor régi és még mindig harcostársa a Magyar Állandó értekezlet legutóbbi ülésén.

A nol.hu forrásaira hivatkozva írtuk meg, hogy miután valószínűleg nem megfelelő időben kapott szót, sértődötten közölte, nem kívánja megtartani beszédét, és ha minden igaz, az esemény szünetében le is lépett úgy, hogy nem írta alá a MÁÉRT zárónyilatkozatát. Orbán Viktor kényszeredett, görcsbe rándult vigyorral nyugtázta a történéseket.

Ezúton szeretnénk bocsánatot kérni Tőkés Lászlótól, amiért mi is lehoztuk azt a fotót, amely szerint nem szerepel az aláírása a nevezett dokumentumon. Ezzel szemben, most idézzük Tőkés Lászó EP-képviselő sajtóirodájának pontosító közleményét. Ebből kiderül ugyanis, hogy a megindult sajtóspekulációkra való tekintettel fent nevezettek mindenki szíves figyelmébe ajánlják:

„… Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke kezdettől fogva egyetértett a zárónyilatkozatban foglaltakkal, támogatva annak elfogadását. Tekintettel arra, hogy a sajtóhoz a dokumentum aláíráslistájának egy korábbi, nem végleges változata jutott el, ezúton mellékeljük a Tőkés László szignóját is tartalmazó listát.”

És mellékelték. A saját szemünkkel láttuk. Első felindulásunkban valóban úgy éreztük, bocsánatkéréssel tartozunk. Mert végül is mégis aláírta. Igaz, nem nekünk tett szívességet vele, de akkor is.

Viszont egyetlen dolog még így sem világos: mire volt jó az a szánalmas hiszti, amit levágott, ex-püspök úr? Mert annak a toporzékolásnak a cáfolatát nem olvastuk viszont a pontosításban, csak ezért kérdezzük. Orbán Viktort így megszégyeníteni azért mégsem kellett volna, nem? Nélküle hol lenne most ön, ex-püspök úr? Hát szabad ilyet?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.