Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vigadjunk, ideje már!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A fenti plakát sok fővárosi oszlopon virít, a Körúton olyan sok van belőlük,  hogy már-már elhomályosítják az oltás és Magyarország működésének nagyszerűséget. Pedig ezt nem egyszerű, mint tudjuk, hisz csúcsra jár mindkettő. Mármint a minden rendben, fejlődünk, megállíthatatlanul, a világjárványt be sem engedtük a határainkon, az a napi sok ezer szerencsétlen új beteg szinte nincs is. Aki előre megy, az nem néz hátra, de még a mára sem. Különösen a földi halandó számára megközelíthetetlen Karmelita kolostor magasságából nem érdemes foglalkozni a mindennapi piszlicsáré ügyekkel, halottak, ellátatlanok, megfagyott hajléktalanok, stb. hervasztó problémáival.

Mennyivel jobb ötlet egy bál. Pozitív üzenet, főleg akkor, ha a fővédnöke egy olyan ember, aki a kormánypárt frakcióvezető-helyettese, és korábban négy évig a kormánypárt kistestvérének, a Fidelitasnak volt az elnöke.  Még negyven éves sincs, és csodálatosan nagy léptekkel halad a kis karrierje grádicsain.

A pofátlanság határtalan, továbbra is. Egy olyan képviselő hívja Pest és Buda polgárait bálba – a világjárvány kellős közepén – akinek a pártja mindent megtesz azért, hogy ellehetetlenítse Budapest nem kormánypárti vezetését.  Akinek a pártja nem csak személyeket járat le a fővárosért dolgozók közül, hanem konkrét forrás – vagyis pénz – elvonással sújt minden jobbító intézkedést, amit csak tud.

Sírnék ezen az otrombaságon, ha nem kellene hangosan kacagnom azon, kik zenélnek az este folyamán. Életemben nem hallottam róluk, az én hibám, természetesen.  Többszörösen kitüntettet lakodalmas zsenik. Ezért jobb híján megáll az eszem, és állva is marad egy darabig. Éljen a Királyi Lovarda, a nagyzoló, cinikus, pöffeszkedő hatalom! Ha lehet, már ne sokáig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!