November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Védjük meg a hazát, akkor is, ha nincs mitől megvédeni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb vasárnap, újabb biztonságpolitikai szakértő az M1 stúdiójában. Gyarmati István természetesen a bevándorlásról beszélt, valamint annak veszélyeiről. A szakértő kifejtette, hogy akkor is folyamatosan magas szinten kell tartani a terrorizmus kiszűrésére elrendelt készültséget és ellenőrzést, ha hosszú ideig semmi nem történik. Megvan ugyanis rá az esély, hogy egyszer csak valami történik. Hogy a terrorizmus megelőzésére szükség van, az nem vitás, az viszont már inkább, hogy hazánk TEK kommandósai, vagy netalántán rendőrei valóban képesek lennének kiszűrni egy gyanús elemet a tömegből. Az eszközeik persze megvannak rá – Orbán az utóbbi időben bevásárolt – szakmai tudást azonban nem adnak a piacon.

Folyamatosan magas szinten kell tartani a terrorizmus kiszűrésére elrendelt készültséget és ellenőrzést akkor is, ha hosszú ideig semmi nem történik – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában az elmúlt napokban Ukrajnában elfogott magas rangú ISIS-terrorista elfogásával kapcsolatban.

Elmondta, hogy Ukrajnában és sok más helyen is arra kell számítani, hogy a helyi és nemzetközi terroristák együttműködnek a szervezett bűnözéssel. Hozzátette: nem valószínű, hogy az iszlám szélsőségek elterjednének Ukrajnában, mert nincsenek erre alkalmas közösségek, de jól meg tudnak bújni az országban, mert senki nem számít arra, hogy pont Ukrajnában lennének iszlám terroristák. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!