Október 26,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Védjük meg a békét fegyverekkel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,763,271 forint, még hiányzik 1,236,729 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Védjük meg a békét! Legalábbis ez az elgondolás a kormány részéről, pontosabban Benkő Tibor honvédelmi miniszter véleménye szerint. Nem háborúra készülünk, hanem a béke megvédésére. Azért vásárolt tehát a magyar kormány milliárdokért fegyvereket és harci járműveket, mert meg kell védeni a rezsicsökkentést, a keresztény kultúrát és úgy általában ezt a hatalmas békét, ami az országban kialakult Orbán uralkodása óta. Hogy kitől kell megvédeni ezt a békét, az sajnos nem derült ki Benkő mondandójából. A honvédelmi miniszter arról is beszélt, hogy már a kibertérben zajlik a hadviselés, amire a magyar kormánynak is fel kell készülnie. Nem tudni, hogy a Fidesz trollhadseregét kívánják-e bevetni, vagy pedig a BKK elektronikus jegyrendszerén évek óta dolgozó „szakembereket”, esetleg a mindenhez is értő rezsiszilárdot. Egy biztos, a haza biztos kezekben van.

A magyar haderőfejlesztés kapcsán nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy képesek legyünk megvédeni a békét; szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az elsődleges – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

Benkő Tibor a Zala Megyei Kormányhivatalban tartott előadásában a Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program kapcsán arról beszélt, hogy olyan új világrend van kialakulóban, ami tele van kihívásokkal, kockázatokkal és fenyegetésekkel. A délszláv válság vagy az Ukrajnában zajlott események is mutatják, hogy a közvetlen szomszédságunkban is milyen gyorsan képes kialakulni egy új helyzet, ami egészen más hadviselést jelent – mutatott rá.

Megjelent a “hibrid hadviselési forma”, ami nem csak a katonákra, az országra, de a közigazgatásra, a működésre is ki tudja terjeszteni a hatását, vagyis ma már a kibertérben is zajlanak hadműveletek – mondta a miniszter. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!