Október 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Varga Judit: az Európai Bizottság elismerte, azt sérelmezi, hogy Magyarországon nem engedik be az “LMBTQ-lobbit” az iskolákba, óvodákba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,898,056 forint, még hiányzik 1,101,944 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Varga Judit képtelen elfogadni azt, hogy az EU nem fogja annyiban hagyni a kormány legutóbb bevezetett törvényét, amely ellen világszerte sokan tiltakoztak. Orbán családvédelemről, meg gyermekek jogairól beszél, de a törvénynek ehhez semmi köze sincs. Egyértelműen az LMBT társadalom ellen irányul a mostani döntés, amit a legtöbben már pontosan tudnak. Ezen új törvény miatt – vélhetően – egy ideig még nem nyúlhat az EU támogatási pénzeihez a kormány, amelyre egyébként óriási szüksége lenne. Az sem kizárt, hogy dönteniük kell majd, hogy visszavonják a törvényt és megkapják a támogatásokat – talán -, vagy kötik az ebet a karóhoz és talán nem látnak egy forintot sem a jövő évi választásokig.

Az igazságügyi miniszter szerint az Európai Bizottság elismerte: azt sérelmezi, hogy Magyarországon nem engedik be az “LMBTQ-lobbit” az iskolákba, óvodákba.

Varga Judit “Csak kibújt a szög a zsákból” címmel írt a Facebook-oldalán arról, hogy mi áll az Európai Bizottság csütörtökön megküldött hivatalos felszólításában. Az Európai Bizottság eddig tagadta, de a hivatalos felszólítás egyértelművé teszi, a testületnek az a baja a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét az óvodákban és iskolákban – közölte a miniszter. A Európai Bizottság szerint az a tilalom, amelynek értelmében “a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások” az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását” – írta Varga Judit.

“A népszerűsítés (azaz propaganda) tilos, és ez fáj a bizottságnak!” – jelentette ki. A miniszter szerint a testület azt sérelmezi, hogy Magyarországon nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. “Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba” – írta, hozzátéve: “ezek alapján, remélem, hogy a hazai és nemzetközi sajtó korrigálja a tegnap széles körben terjesztett álhíreit”.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!