Február 26,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Van itt néhány nemzeti konzultációért kiáltó érdemi kérdés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 952,849 forint, még hiányzik 2,047,151 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben a kucsmás vezérük Kazahsztánban földig hajolva gratulált Azerbajdzsán diktátorának, a keresztény örményeket üldöző Ilham Alijevnek Hegyi-Karabah elfoglalása miatt, és a Hamász terrorszervezetet ocsmány módon mosdató, az izraeli bombázásokat emberiesség elleni bűncselekménynek nevező, az izraeliek kegyetlenségére szavakat nem találó, ám az izraeli csecsemők brutális lefejezéséről nagyvonalúan egy szót sem ejtő Erdogan török szultánt méltatta, az itthon maradt hívei pedig a parlament épületében tüntették ki az egyik teli szájjal buzizó, az ún. LMBTQ-lobbi embereit terroristáknak nevező, a kucsmás felcsúti vezért Szent Istvánhoz és az elkereszténytelenedett, dekadens Európában világító fáklyához hasonlító szemforgató rezsimpapjukat, Hollik István kommunikációs gépezet sem tétlenkedett. Reméljük, hogy a tegnapi minimálbéremelésre vonatkozó, kétszer átírt Facebook-posztjával ellentétben az MTI-hez eljuttatott fröcsögve migránsozó mai videónyilatkozatát nem kell még kétszer újra felvenni, mert kimaradt belőle valami, vagy mert hülyeség került bele.

Ezt azért hozom most szóba röviden, mert nincs kedvem hosszasan és mélyen elemezni annak elborzasztó abszurditását, hogy a valódi kormányzás és tisztesség országvezetés helyett a populáció végtelenített riogatásából élő korrupció kormánya a nemrég hazugságon kapott, ámde büszkén vállaltan heteroszexuális Kocsis Máté kezdeményezésére, sűrű és sokatmondó kitakarásokkal ugyan, de tegnap nyilvánosságra hozta azt a kamutitkosított szolgálati jelentést, amiből az derül ki, hogy a vajdasági embercsempészek közvetlen kapcsolatban állnak a tálib kormánnyal. Szóval Hollik a maga módján már az állampárt EP-választási kampányát dübörögteti, midőn előállt a böszme nyilvánvalóval a Gyurcsányék, dollárbaloldal, Brüsszel, migránskvóták, mindmeghalunk sokszögben:

Mivel Magyarország és egész Európa jövőjét meghatározó kérdés a migráció, ez is hangsúlyos része lesz a nemzeti konzultációnak.

Mára mindenki számára nyilvánvaló, hogy Európában összefüggés van a terrorveszély és a terrorcselekmények, valamint a migráció között.

Erre a csütörtökön nyilvánosságra hozott magyar titkosszolgálati jelentés is rámutat: növekvő európai terrorveszélyt és terrorista embercsempészeket említve, akik a déli határnál már fegyvereket is használnak.  „A valóság azonban sajnos nem tántorítja el Brüsszelt a tervétől, és továbbra is erőlteti a legújabb migrációs paktumát, mely az elosztási kvótát és a migránsgettókat tartalmazza”, ebben a kérdésben a kormánynak nemcsak Brüsszellel van vitája, hanem a magyarországi „dollárbaloldallal” is.

A migrációs paktumot az Európai Parlamentben Gyurcsányéktól a Jobbikig mindenki megszavazta. Hollik István szerint igent mondott rá többek között Dobrev Klára, Donáth Anna, Cseh Katalin és a Jobbik elnöke, Gyöngyösi Márton is. Annak ellenére cselekedtek így az ellenzéki politikusok, hogy a magyarok többször kijelentették, nem kérnek sem a migrációból, sem a terrorból. Ezért ezt a vitát csak úgy lehet dűlőre vinni, ha a magyar emberek ismét egyértelművé teszik, veszélyesnek tartják-e a bevándorlás támogatását vagy sem, egyértelművé teszik, egyetértenek-e azzal, hogy a brüsszeli migrációs paktum a terrorveszélyt akarja szétteríteni Európában.

Arra biztatnak ezért mindenkit, töltse ki a nemzeti konzultációt, és mutassa meg Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak is, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország és nem kér a terrorkvótából sem. (via MTI)

Van itt néhány büdös nagy kérdés azon kívül, hogy milyen átlátszó, alávaló, felesleges pénzégetés ez a sokadik álkonzultáció. Meg annak abszurditásán is túl, hogy miközben egy tetves vasútvonal szerződéseit mindenféle nemzetbiztonsági és nemzetgazdasági kamuindokokra hivatkozva évtizedekre titkosítják, egy valóban nemzetbiztonsági kockázatokat rejtő titkosszolgálati jelentést nyilvánosságra hoznak.

Nos. Ha e jelentés szerint, amire Hollik mutogat, a tálib titkosszolgálat közvetlen irányítása alá helyezte a Vajdaság (úgy is, mint Szerbia) területén működő afganisztáni embercsempészeket, akkor egyetérthetünk abban, hogy az 1300 embercsempész szabadon engedésével az Orbán-kormány valójában a terrorista tálibokat támogatja?

És abban egyetértünk, hogy ha az orbáni titkosszolgálat tudott arról, hogy mi a helyzet Szerbiában (ahol a Moszkva-barát, és Felcsút-barát Vucic láthatóan nem a migrációs nyomás megfékezésén, hanem annak szervezésén ügyködik), akkor az Orbán-kormány vastagon hozzájárult a migráció szervezéséhez és a terrorveszély növeléséhez? (Ennél csak az a nagyobb baj, ha nem tudott róla.)

És végül abban egyetértünk, hogy aki ezek után a dollárbaloldalra és Brüsszelre mutogat, az az aljas gazemberek családjába tartozik?

+1 keresztkérdés: Akkor mégsem Soros Gyuri bácsi szervezi a déli határon támadó migránshullámot?

Ha valóban konzultálni akarnának a migrációról, ezek a kérdések nem maradhatnának ki a legújabb nemzeti pénzégető akciójukból.

A címlapkép Hollik egy korábbi embercsempészekkel és veszélyes migránsokkal támadó propagandavideójából származik. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!