Április 11,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vakcinakampány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 631,442 forint, még hiányzik 2,368,558 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz reagált az ellene felhozott vádakra. Ez a reagálás azonban annyiban ki is merült, hogy Gyurcsány. Ha mélyebben is ki akarnánk fejteni, akkor a magyar kormány zseniális, ámazonban Gyurcsány. A Fidesz szerint itt a járvány harmadik hulláma, a DK elnöke azonban még most is a vakcina ellen hergel. Az tény, hogy a kínai, valamint az orosz vakcina elfogadottsága sem túl magas, de ennek oka nem az, hogy erről mit mond a DK, hanem az, hogy az emberek többsége tisztában van azzal, hogy ezen két vakcinát az EU még nem vizsgálta meg és nem hagyta jóvá. Ennek oka továbbá az is, hogy olyan könnyen meg tudta szerezni Orbán ezeket a szállítmányokat. Ha mondjuk a franciák vagy a németek kértek volna ezekből a vakcinákból, akkor oda is pillanatok alatt kiszállítják, vélhetően még a magyarországinál is gyorsabban. Ez ugyanis propagandacélokat szolgál, mivel mindkét országban küzdenek azzal, hogy saját lakosságuk számára elő tudjanak állítani megfelelő mennyiségű vakcinát, ezzel szemben már Szerbiában és idehaza is több százezer dózis van.

A Fidesz közleményében pedig tovább folytatja azt a hazugságkampányt, miszerint az uniós szállítmányok alig érkeznek meg, bezzeg a beígért keleti vakcinák azonnal rendelkezésre állnak. Ha valaki kampányra használja fel az oltásokat, az pont a magyar kormány, amely egészen biztosan ezzel fogja kiplakátolni a fél országot, ahogy közelít majd a választások hónapja.

Itt a harmadik hullám, Gyurcsányék pedig még most is a vakcina ellen hergelnek – Reagálás Varga Zoltán (DK) nyilatkozatára

Elképesztő, hogy a baloldal mire képes a hatalomért. Itt a járvány harmadik hulláma, egyre több a beteg, Gyurcsányék pedig továbbra is a védőoltás, meg a kínai és az orosz vakcina ellen hergelnek. Az se érdekli őket, hogy ezzel az idős emberek életét veszélyeztetik. Minden egyes Magyarországra érkezett vakcina életet ment, legyen az nyugati vagy keleti. Mindannyian annak örülnénk, ha a megrendelt nyugati vakcinák már mind megérkeztek volna, de ehhez képest az uniós beszerzés mindössze 5 százaléka érkezett meg hazánkba. Magyarország előrelátó döntést hozott, amikor 3,5 millió ember oltására elég kínai és orosz vakcinát is vásárolt, amelynek 10 százaléka már meg is érkezett.

A keleti vakcina beszerzésnek köszönhetően 3,5 millió magyar emberrel több és előbb juthat oltáshoz, valamint a többi uniós tagállammal ellentétben hazánkban nem csak három, hanem már öt vakcinával is tudnak oltani, ennek is köszönhető, hogy az uniós átlag fölött tart az átoltottság. A baloldalt azonban nem az idős emberek élete érdekli, hanem kizárólag csak a saját hatalma. Azért támadják a védekezést, az oltási programot és a keleti vakcinákat, mert az a bevallott politikai stratégiájuk, hogy a járvány elhúzódjon, több legyen a beteg és a halott. A baloldal szerint ugyanis minél rosszabb az országnak, nekik annál nagyobb az esélyük a hatalom megszerzésére.

Kiadó: Fidesz

(MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!