Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajon Mészáros és Tiborcz is kénytelen lesz fizetni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gulyás Gergely kormányinfót tartott, amelynek keretében elmondta, hogy 1345 milliárd forintot vonnak el és csoportosítanak át a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt. Gulyás szerint a kormány magán kezdte meg ezt a takarékosságot és a folytatásban közös teherviselésre kötelezi a politikai pártokat, multikat, bankokat és önkormányzatokat is.

Ez szép és jó (majdnem), de arra lennék kíváncsi, hogy a propagandára költött milliárdokat is átcsoportosítják-e? Esetleg a jövőben Mészáros vagy Tiborcz is bekerül majd azok közé, akiket a kormány „adakozásra”, úgy értem, közös teherviselésre kötelez? A nemzeti konzultációra félretett pénz esetleg szintén „áldozatául” esik ennek az átcsoportosításnak? És mi lesz az egyháznak adott 100 milliárdokkal, vagy a külföldre talicskázott további milliárdokkal? Ahelyett, hogy az önkormányzatokat sanyargatnák és véreztetnék ki teljesen, először lehet, hogy ott kellene visszavágni, ahol nem fáj annyira.

A  kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a minisztériumoktól összesen 1345 milliárd forintot – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.

Közölte, hogy létrejön a járvány elleni védekezés alap és a gazdaságvédelmet, a gazdaság újraindítását szolgáló alap. Az eredményes védekezéshez szükséges források biztosítása érdekében a kormány jelentős átcsoportosításokat hajt végre, és közös teherviselésre kötelez másokat is, politikai pártokat, multinacionális kereskedelmi láncokat, bankokat és önkormányzatokat is – mondta. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!