Május 10,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Utólag már nem lehet többé összerakni azt, amit ezek szétcsesztek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 518,579 forint, még hiányzik 2,481,421 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Máris szombatnál tartunk megint, miután a szokottnál több szombat és vasárnap volt az elmúlt két hétben, szorosan egymás után. Vagy csak nekem van ilyen érzésem.

Mint azt minden portál minden okos olvasója jelezte a szerkesztőségeknek (a mi olvasóink nem jelezték nekünk, úgyhogy én csak mindenhol máshol olvastam), mégsem ingyenesek elsejétől a meddőség kezelésében használatos gyógyszerek. Novák Katalin nyelve megcsúszott, amikor bejelentette. Miután már most is tagadják, ide teszek egy bizonyítékot:

Szokás szerint simán elvitetik a balhét – most éppen – Novák Katalinnal, pedig lenne rá egy fogadásom, hogy nem ő találta ki a női restanciái pótolgatása közben, hogy január elsejét jelölje meg. A kezébe adták azt a papírt, amire ez volt írva.

Talán kevés volt az ideje a kormánynak, hogy megoldja a dolgot. Csak az a baromira nagy szerencse, hogy a Kaáli Intézetet és a többi olyan magánintézményt, ahol a meddőség ellen küzdenek, kurvagyorsan sikerült államosítani. Az hála annak a nagyonjó istennek ment pikk és pakk. Elsikkadt a karácsonyi töltött káposzta és a szilveszteri petárdafrász között, de azért nem árt észbe vésni: a magyar kormány 2019-ben magántulajdont rekvirált. Olyan intézményeket vettek el, amelyeknek a felépítésében magánemberek pénze, tudása, munkája van. Olyan ingatlanokat (is) elzabráltak, melyek magántulajdonban voltak. Semmi, a kibaszott világon semmi nem indokolta az államosítást. Nem akartak repteret építeni az intézmények helyére, sem autópályát, sem más ok nem volt arra, hogy elvegyék olyan emberek magántulajdonát, akik évtizedeket áldoztak valaminek a létrehozására. Logikus magyarázat sincsen. Amennyiben ingyenessé akarta tenni a jó Fidesz-kormány, elég lett volna szerződni az intézményekkel és finanszírozni a kezeléseket. Miért is nem ezt tették? Ha állmosítják ezeket az egészségügyi központokat, akkor több orvos lesz? Több szakember fog érteni a kezeléshez? Akkor nem 24 órából fog állni a nap, hanem 72 órából, így háromszor annyi kezelést tudnak elvégezni? Ha államosítják, akkor minden beültetett embrió megfogan, és mindjárt ikreket szülnek a nők? Ó, hogyne. Ha ez mind nem igaz, akkor mi értelme ennek az egésznek? Valamelyik intézmény értékes ingatlannal rendelkezik? Melyiknek fognak szólni, hogy költözés van? Hiszen ha állami, akkor nincs apelláta. Mi a franc van? A fóti kastély még nem beköltözhető? Tudják, amiből kibaszták azokat a gyerekeket, akik már megfogantak és meg is születtek, de a világon senkit nem érdekelnek. Gondolom, az már nem üzlet. Mekkora csend van az államosítás körül. Azok, akik most hallgatnak, remélhetőleg nem fogják megbánni. Remélem, nem lesz újra Ürge-Vorsatz szindróma. Mert az mindig túl késő, akkor már mindegy. Utólag már nem lehet többé összerakni azt, amit ezek szétcsesztek. Márpedig bármihez nyúltak, szétcseszték. Szétlopták. Szétbarmolták. Ne legyen igazam.

Ha igaz, heteken belül dönt az Európai Néppárt arról, hogy Orbán Viktor akar-e maradni a magántulajdonban lévő pártjával a pártcsaládban, vagy önként kilép, miután hónapokkal ezelőtt önként felfüggesztette magát. A bölcsek jelentése elkészült, már csak azon múlik a távozás vagy a maradás, hogy kinek milyen érdekei lesznek erősebbek. Nem hinném, hogy az Unió érdekei bármilyen mértékben szerepet fognak játszani a döntésben. Ebben se legyen igazam.

Harangozó Tamás, az MSZP képviselője kérdést intézett Benkő Tibor honvédelmi miniszterhez. Harangozót az érdekelte, mi a francot kerestek a közpénzből vásárolt, közénzből fenntartott, közpénzből üzemeltetett katonai gépek olyan helyeken, ahová aligha a honvédelemmel összefüggő okokból mentek.

Tisztelt Miniszter úr!
Elsőként az Átlátszó blog hozta nyilvánosságra azt a hírt, miszerint négy frissen beszerzett
honvédségi repülőgép számos olyan várost látogatott meg, melyek a szolgálati
kötelességteljesítéssel nem feltétlenül függenek össze. A kérdés különösen azért tarthat számot
kiemelt érdeklődésre, mert a Honvédelmi Minisztérium következetes álláspontja szerint a négy
repülő nem kormánygép, hanem azokat katonai célokra vásárolták.
Az egész hazai sajtót bejárt információk szerint viszont a két Airbus A319 és a két Dassault Falcon
típusú repülő útvonala idei évben érintette Dubajt, Abu Dhabit, Las Vegast, Máltát és Panamát is. A
lapok ráadásul arról is beszámolnak, hogy a honvédségi gépek, olyan ismert üdülőövezetekben is
jártak, mint a spanyolországi Alicante, a Kanári szigetekhez tartozó Fuerteventura vagy éppen a
görög Thesszaloniki és Párosz szigete. (parlament.hu)

Benkő Tibor válaszolt is a kérdésre. A válasz: a kért adatok 30 (harminc) évig titkosak. Jólvanakkor. Biztosan ez is közérdek, mint a meddőségi klinikák államosítása. Nekünk lesz jó, ha nem tudunk semmiről semmit. Elégedjünk meg azzal, hogy az utolsó kurva petákig mi fizetünk mindent.

Deutsch Tamás megállítja egész Európában a bevándorlást. Mostantól ehhez ért, mondta neki a gazdája. Gyurcsány Ferenc változatlanul ellenség – Dobrev Kláráról nem is beszélve – Soros György átvette Budapest vezetését, Orbán Viktor pedig vasárnap Prágába utazik (igen, nyilván nem busszal és nyilván nem a saját zsebére), hogy megbámulja a felújított operaházat. A PestiSrácok pedig már ott tart, hogy Bödőcs Tibort ekézik. Merthogy nincs neki humora, mondá a kurvafüggetlen, csak egy kicsit fideszcsicska portál. Ez már nem a vég kezdete, bőven, derékig benne járunk. Amikor egy humorista lesz az ellenség, mert a politika jegére merészkedik, akkor az már a vég közepe. Bezzeg, ha Orbán seggét nyalná bő nyállal, olyan fergeteges humora lenne, hogy a propagandisták egymás térdét csapkodnák fenenagy jókedvükben. Talán még néhány százmillió is Bödőcs fejére esne váratlanul, hogy tartson jótékonysági humoresteket. A templomokban. De így csak az van, hogy egy propagandaoldal igen kevesek által (az is rokon lehet) olvasott bloggere okádja az epét. Egészségére.

Jó ébredezést, kellemetes szombatot. Hamarosan jön az első beszólás, én pedig megyek, teszek az agyamra borogatást.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!