Október 26,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Újabb 6 milliárd forint önfényezésre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,763,271 forint, még hiányzik 1,236,729 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A DK közleménye szerint – melyet sajtóinformációkra alapoztak – a kormány újabb 6 milliárd forintot szán saját maga propagálására. Teszik ezt úgy, hogy egyre több önkormányzattól „csoportosítottak” át pénzeket a közös kasszába, amelyet a vírus elleni védekezésre használnak fel. Teljes kerületek és kisebb települések önkormányzatai rokkanhatnak ebbe bele, a kormány mégsem látott más megoldást, mint hogy milliárdokat vesz el tőlük. A kérdés már csak az, hogy ha van 6 milliárd propagandára, akkor mi szükség volt az ellenzéki önkormányzatok – másokat ugyanis eddig nem értek pluszban megszorítások – költségvetésének megvágására? A választ persze mindannyian tudjuk, mégis érdekelne a kormányzati magyarázat.

Budapest, 2020. május 8., péntek (OS) – A kormány újabb hatmilliárd forintot szór el propagandára, míg az ország belerokkan a koronavírus-járványba

Sajtóinformációk szerint újabb, hatmilliárd forintos összeget szán a kormány az “emberek tájékoztatására.” Hogy ez pontosan mit takar, azt persze nem lehet tudni, a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda ugyanis még soha nem közölt tételes elszámolást.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy miközben az ország belerokkan a járvány okozta válsághelyzetbe, a kormány még mindig bátran szórja a milliárdokat az általuk tájékoztatásnak nevezett propagandára. A hazug óriásplakátok nem védenek meg a vírustól és a gazdasági válságtól, az emberek élete és a közpénz pedig nem lehet a Fidesznek kiszolgáltatott játékszer.

Barkóczi Balázs
A Demokratikus Koalíció szóvivője
Kiadó: Demokratikus Koalíció (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!