Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Új gyülekezési rend a Futrinka utcában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Felhívás a Csőr újságban: Én, Böbe baba, tájékoztatom a Futrinka utca minden kedves lakóját, úgy mint Morzsi kutyát, CicamicátSompolyogiMosolyogi róka urat,  Egerenytűéket, Kacsa Karolát, Liba Leontint, Mókus bácsit és Tyúkanyót a következőkről:
A hatalmas emberek új törvény megalkotásra készülnek, amely szerint az idei év lombhullásától kezdve gyűlésnek számít, ha legalább ketten közügyben nyilvánosan beszélgetnek, vitatkoznak az utcán, és más járókelők is csatlakoznak hozzájuk. Meg kell gondolnunk, hogyan tovább. A gyerekek az eddigiekhez hasonlóan találkozhatnak.
Mi, a Futrinka utca lakói, a törvényben meghatározottak szerint azt viszont vállaljuk, hogy a gyűlésekre nem viszünk fegyvert, nem viselünk megfélemlítő jellegű félkatonai vagy ahhoz hasonló ruházatot, és az arcunkat sem takarjuk el. Drága Cicamica, sminkelj alaposan!
A nyilvános Futrinka utcai gyűléseket legkésőbb a rendezvény előtt három hónappal bejelentjük. Hová? Még nem tudom. Arra is figyelni kell majd, hogy a zsúfolt 99-es buszon tartózkodjunk mindenfajta közügyi téma felvetésétől és a politikai pletykáktól. Ha a kíváncsi, kukucskáló szomszéd libák új lakót látnak a Futrinka utcában, nem szükséges azonnal dilizni: akárki, akármilyen kinézetű lesz is, befogadjuk. Akkor is, ha Morzsi úr morgolódik. Majd a többség eldönti. Csak semmi pánik.
Kedves Futrinka utcai lakók, a részleteket beszéljük meg a Lépesméz cukrászdában – három nap múlva, napszálltakor, hogy aztán Mókus bácsi és Tyúkanyó is időben lefekhessenek. Buksi még kicsi, otthon marad Rókicával, ő éjszakai műszakra megy. A téma fontosságára való tekintettel süteményezés közben ezúttal nem duruzsol a háttérben a Macskasanzon. Teljes komolyság szükségeltetik. Megkérjük a Napos idő hölgyet, ő álljon az ajtó elé azon a napon.
Számítok az utca lakóinak megjelenésére a rendezvényen. Megkérem August papagáj urat és Augusta papagájnőt, hogy terjesszék a programot.
Köszönöm szépen: Böbe Baba.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!