Május 19,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ugye, Pityu?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,205,920 forint, még hiányzik 1,794,080 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hollik István megfésülte a haját (igen, van neki), felkötötte a nyakkendőt és szemrebbenés nélkül mondta bele a kamerába. Tegnap a videófelvétel fel is került a Fidesz Facebookjára, ma a kormányéra (fontossági sorrendben nyilván) és erről az MTI nem felejtett el tájékoztatást adni, mert rettentően fontos esemény ez. Még soha nem hallottuk, hogy a magyar kormány a tulajdon polgárairól és a polgárainak hazudna, mint a vízfolyás. Olyat pláne nem hallottunk, hogy az állampolgári jogaival élő polgárokat ócsárolná és mocskolná a tulajdon kormánya. Ugye, Pityu?

Mindenesetre ide pakolom a videót, nehogy a nagy kavarodásban eltűnjön hirtelen. Kár lenne érte.

 Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak – közölte a kormányszóvivő szombaton.

 Hollik István a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban hozzátette: ezért támadják egész Európában a bevándorlásellenes kormányokat.
    Ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek délutánra kormányellenes demonstrációt hirdettek a fővárosba. Több vidéki városban is szerveztek tüntetéseket a napokban. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!