December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Toroczkai László: a Mi Hazánk kormányozni fog

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igencsak nagyra vágyik a Mi Hazánk Mozgalom, amely a választásokon meglepetésre igen komoly sikert aratott. Nem véletlen, hogy a pártvezetésnek komoly igényei vannak, hiszen jól láthatóan Magyarországon a társadalom egy része igényli a szélsőséges, fasisztoid, rasszista kormányzást. Persze a Mi Hazánk – ha csak a Fidesz nem fog rászorulni a jövőben a szolgálataikra – vélhetően soha nem fog a kormányzás közelébe kerülni, azért kissé ijesztő, hogy a párt vezetésének ilyen céljai vannak. Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán ismertette a Kiáltvány a magyar létért című irományt is, amely szerint az Északi Civilizációt pusztulás fenyegeti. De tovább is van: szerinte egy halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sőt, a magzatokat sem kíméli. Teljesen normális gondolatok ezek egy 21. századi magyar politikustól.

A Mi Hazánk elnöke egyre inkább úgy érzi, hogy pártja kormányozni fog; Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton azt is kijelentette, hogy a Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez.

Toroczkai László a fővárosi rendezvényen azt mondta, a DK árnyékkormánya nem a Fidesznek szól – “ők köszönik szépen, jól vannak” -, ez a Mi Hazánknak szól. “A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika” – fejtette ki. A pártelnök szerint az ukrajnai háború egy “lokális világháború”, és az energiaválság sem természetes: politikusok és globális pénzemberek okozták. “Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött” – jegyezte meg.

A pártelnök a közösséget nevezte a Mi Hazánk valódi erejének, azt mondta, “számunkra a magyarság az első, és legszebb.” A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot, mely szerint az eurázsiai, “Északi Civilizációt” pusztulás fenyegeti. “Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem” – áll a  dokumentumban

A kiáltvány szerint a Mi Hazánk szembeszáll mindezzel és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra. A kongresszus küldöttei Toroczkai László elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták. Gunnar Lindemann, az Afd politikusa, berlini tartományi képviselő köszöntötte a Mi Hazánk kongresszusát, megemlékezett arról, hogy Magyarország nyitotta meg 1989-ben a vasfüggönyt és hozzájárult a kommunizmus lebontásához, 2015-ben pedig megállította a tömeges, illegális migrációt, miközben “Angela Merkel mágnesként vonzotta az illegális bevándorlókat Németországba”.

“Angela Merkel miatt én szeretnék elnézést kérni” – mondta a német politikus. Gunnar Lindemann szerint vissza kell térni a nemzetek Európájához gazdasági és vámunióval, ahol a magyar ügyekről a magyar, a német ügyekről pedig a német parlament dönt. A hazafias erőknek össze kell fogniuk, hogy megvédhessék hazájukat és ellenállhassanak a brüsszeli diktatúrának – mondta az Afd politikusa. Szabadi István a párt parlamenti képviselője, igazgatója a kongresszuson kiemelte: a Mi Hazánk 2018-as megalakulása óta folyamatosan fejlődik a tagokat, a szervezeteket és a választási eredményeket tekintve is. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!