December 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Toroczkai és a nemzetbiztonsági kockázat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,769,645 forint, még hiányzik 1,230,355 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Mi Hazánk Mozgalom ismét megtalálta az ország aktuálisan legégetőbb problémáját: a Dikh TV-t. Ez az egyelőre Youtube-on futó, egyebek mellett cigány zenével foglalkozó csatorna olyannyira szúrja Toroczkaiék szemét, hogy bejelentették, készek arra, hogy akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezzék, mivel a Youtube csatorna szerintük akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet.

Nem tudom, hogy ezt miből sikerült leszűrnie a folyamatosan cigányozó Mi Hazánknak. Számomra ugyanis – bár ezzel vélhetően nem vagyok egyedül – egy Dorina vagy Vanessza videóklipp nem megbotránkoztató, ellentétben a magát hazaszeretőnek nevező félnáci párt, a Mi Hazánk Mozgalom tevékenységével. Toroczkai egymaga már eddig is több kárt okozott a magyarságnak, mint a Dikh TV fog tudni egész működése alatt.

A Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a “magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja” – mondta Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten. 

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatón közölte, akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.

Toroczkai László hangsúlyozta, számításaik szerint több száz millió forintba kerülhet a Dikh TV beindítása és reklámozása, és felmerül a kérdés, kik finanszírozzák azt. Elmondta, a céginformációs adatokból úgy látják, egy Romániából érkezett üzletember áll tulajdonosként a tv mögött, ezért meg kell vizsgálni, hogy román állami pénzeket is fordítottak-e a televízióra.

A Mi Hazánk elnöke kiemelte továbbá, a Dikh TV működése azért is komoly feszültségekhez vezethet, mert eddigi internetes műsoraiban visszatérő elem volt a “magyarellenes rasszizmus”, és nem lehet tudni, hogy a jövőben nem jeleníti-e meg az Opre Roma párt szeparatista törekvéseit, vagyis egy önálló cigány tartomány létrehozásának igényét. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!