Június 8,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tiborcz szállodájától Orbán Gáspár zsebéig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 424,907 forint, még hiányzik 2,575,093 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó! Ja, nem. Szombat van, feküdjetek vissza nyugodtan.

Nem függ össze semmivel, csak jelzem, az Origo annyira mélyre ásta magát a fekáliatengerben, hogy bizonyos reggeleken már én is képtelen vagyok olvasni. Még akkor is, ha munkaköri kötelességem lenne. Mindig van az ahhoz képest. Ez a szerencsétlen portál ott tart, hogy a többi Orbán-tacepao minőséginek tűnik ehhez képest. El sem tudom képzelni, milyen réteget céloztak meg. Akik ezen a szinten értenek, azok nem tudnak olvasni szerintem.

Nincs is ezzel nagyobb baj, de felmerül a kérdés: mit olvasnak a jobboldali emberek? Mármint azok, akik valóban jobboldali elveket valló, értelmes, normális honfitársaink. Ugyanis vannak ilyenek bőséggel, bár nekik közük nincs Orbán szektájához, ami soha nem volt és soha nem is lesz jobboldali. Még akkor sem, ha üvöltve ezt hirdetik magukról. Lényegében Orbán nem a baloldaliakkal és a liberálisokkal szúrt ki parádésan, mert az ő létüket legalább elismeri a rendszere, még ha gyalázza és hazudik róla, akkor is. A  jobboldalt viszont elfoglalta, ráült, bemocskolta, agyonnyomta, kiszorítva onnan azokat, akik nem szektatagok, nem műkeresztények, nem nácik és nem is fasiszták, hanem teljesen épeszű emberek. Hmmm.

Az RTL Híradója beszámolt arról, hogy a kormány néven futó társaság kiemelt beruházássá nyilvánította Orbán Viktor vejének szállodaépítését. A csatorna megkérdezte a kormányzati tájékoztatási központot, hogy miért is, erre az volt a válasz: miért ne? És tényleg, miért is ne? Hiszen megtehetik.

A propagandaportáloknak tegnapra is jutott öröm. A nyomtatott Heti Válasz után bezár a lap online-verziója, a Válasz.hu is. Most ennek örvendeznek szánalmasék, bár még ünneplik a Hír Tv elfideszesítését, pontosabban visszafideszesítését is, hiszen a csatorna szintén Orbán vécépapírjaként működött addig, ameddig Simicska Lajos úgy nem gondolta, hogy elég erős ő ahhoz, hogy szembeszálljon a kreálmányával. Mint kiderült: nem volt elég erős. Úgyhogy a legokosabb Lajos délcegen elsunnyog. Bizonyára sikerült megfelelő alkut kötniük az egykori tettestársaknak, mert végül szabad elvonulást kapott Bátor Lajos, a rendszer megdöntője. Most sem őt mocskolja a cselédmédia, hanem például Kálmán Olgát, de őt aztán minden létező és nem létező eszközzel. Rendkívül szánalomraméltó az a nyálas igyekezet, ahogy a cselédség egymást letaposva igyekszik bizonygatni a gazdának, ő tudja a legmesszebbről leköpni az Orbán Viktornak nem tetszőket. Pocsék élet lehet az övék, azt be kell látni. Ezt még a jó fizetés és az egyéb úton-módon juttatott apanázs sem képes kompenzálni.

Hogy valami vidámmal is szolgáljak az ébredéshez, leltem nyolcaskán egy cikket arról, hogy a vegaság és a vegánság a liberális transznemű feministák találmánya. Nyolcaska alkalmazottja nem is dől be a dolognak, hanem dacosan kijelenti:

Fogom magam, és ma este csülköt fogok beburkolni, és lehet, hogy lekísérem egy remek gönci barackkal (folyékony formában). A hőség ellenére. Nemcsak azért, mert ezt szeretném csinálni ma este, hanem azért, mert nem leszek attól rossz ember, ha hústermékkel csiklandozom az ízlelőbimbóimat. Én nem kényszerítem a hentest se gyilkolásra, se erőszakra.

Egészségére neki! Bár ránézésre nem ártana néhány kilótól megszabadulnia, de akinek Németh Szilárd, vagy Orbán Viktor teste az ideális, követendő és szép, az bátran zabáljon csülköt ötven fokban is. Ha ezt ráadásul onnan sikerül levezetnie, hogy a mértékletes étkezés, vagy a hús elutasítása liberális elmebaj, az külön hasznos is. Biztosan tetszik a vezérnek, így legalább van mivel indokolni a csüngő hasat, hájtól duzzadó combokat. Remélem, új szlogent is sikerül kitalálni. Valami ilyesmit: Büszke dagadt fideszes vagyok!

Végül pedig Orbán Viktor veje után itt van nekünk Orbán Viktor fia. Úgy tűnik, a szektaépítés valami családi hagyomány náluk, ahogy a zsebbe szorult kéz is. Apuci méltó örököse:

Azt hiszem, elég ennyi napindítónak, hosszú lesz még ez a nap Gazsi nélkül is. Hamarosan folytatjuk, addig is kellemes ébredezést.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!