November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék visszaadni a miniszter úr magyarságát!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bátor kiállásával, helytállásával, hazaszeretetével is példát mutatott  Görgei Artúr 1848-49-es honvédtábornok, hadügyminiszter – emelte a honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a 200 éve született honvédtábornok lovas szobránál.

A koszorúzáson Simicskó István úgy fogalmazott: megmaradni magyarként bármilyen viharos idők is vannak; ez volt Görgei Artúr, ez a Magyar Honvédség és minden magyar küldetése.

“Szeretnünk kell hazánkat”, és a hazaszeretet tevékeny törődést, cselekvő hazafiságot jelent – fejtette ki a miniszter. Napjainkban is “meg kell védenünk magyarságunkat”. Ehhez tenni, cselekedni kell, ahogy azt Görgeiék is tették – tette hozzá Simicskó István. (MTI)

Nem tudom ugyan, hogy parancsszóra hogyan lehet szeretni bármit, azt pláne nem tudom, hogyan kell cselekvő hazafiként viselkedni 2018-ban. Remélem, majd erre vonatkozóan is kapunk praktikusan használható utasításokat, hogy kit kell fejbe verni és ilyenek.

Addig is, mint felelős állampolgár felszólítom azt az aljas illetőt, aki el akarja venni Simicskó úr magyarságát, azonnal fejezze be ezt a hazafiatlan és fidesztelen tevékenységet! Nahát!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!