Március 6,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék nekünk leváltani az ellenzéket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Legszebb ideje volt, hogy a CÖF-CÖKA levelet írjon Joe Bidennek, az Amerikai Egyesült Államok tegnap beiktatott elnökének. Én abban teljesen biztos vagyok, hogy Biden elnök tövig rágta a körmét, öt percenként frissített rá az MTI Országos Sajtóiroda honlapjára, mert képtelen volt a munkájára koncentrálni, ameddig meg nem jelent a közlemény. Szerintem most tudta meg szegény, hogy a radikális magyar baloldal igyekszik aláásni a magyar-amerikai kapcsolatokat. Őszintén remélem, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke rohanvást a CÖF segítségére siet, és szétcsap a magyar radikális baloldal között.

Szinte látom is azt a felemelő pillanatot, amikor a legközelebbi békemenet a Fehér Ház felé kanyarodik, a nemzeti érzelmű – és természetesen keresztény – menetelők fáradt, ám jó hangulatban érkező csoportja meghatottságtól csillogó szemmel nézi Bayer Zsoltot, aki Széles Gábor zseniális találmányának, egy antigravitációs eszköznek a segítségével a tömeg feje felett lebegve belesüvíti a levegőbe aktuális gyönyörű gondolatait. Biztos vagyok abban, hogy az amerikai nép még nem látott olyan nemzeti összetartást, olyan mély, mindent átható, az idők kezdetéig visszanyúló összekapaszkodást, mint akkor, amikor a békemenet felbukkan Washington utcáin.

Csak azt a rohadt baloldalt tessék kedves kiirtani, mert itt is jön ám a választás, és sajnos be van rezelve az elsöprő kétharmad.

   Tisztelt Elnök Úr! Mindenek előtt engedje meg, hogy Magyarország meghatározó civil közösségeként, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nevében gratuláljunk kinevezéséhez az Egyesült Államok elnöki hivatalának élére.
     Nem titok, hogy civil szervezetünk sikeres időszakként tekint vissza az elmúlt négy esztendőre, melyben a transzatlanti kapcsolatok elmélyítésén túl, a két ország közötti gazdasági és katonai együttműködés komoly előrelépéseit is megtapasztalhattuk. Ennek nyomán csupán reményünket fejezhetjük ki a további eredményes együttműködés és nemzeteink közötti szoros kapcsolat megmaradása tekintetében. Tesszük ezt nem csupán az anyaországi, de a külhoni, ezen belül is az USA-ban elő népes magyar közösség iránti szolidaritásunk jegyében is.
     Az előjelek többnyire biztatóak, azonban vannak aggasztó jelek, amelyeket nem szabad elhallgatnunk. Ilyenek a magyar radikális baloldal részéről történő, a magyar-amerikai kapcsolatokat aláásni kívánó egyértelmű törekvések, továbbá meghatározó amerikai politikusok részéről szeretett hazánkat érdemtelenül bíráló, alaptalanul megbélyegző megnyilvánulások.

 Tisztelt Elnök Úr! Meg kell értenie, hogy sem a múltban, sem a jövőben nem tolerálhattuk, tolerálhatjuk az ehhez hasonló méltatlan támadásokat. Civil közösségünk kiállt és kiáll a jövőben is a népeink közötti szoros barátság fenntartása mellett, ugyanakkor a nemzeti szuverenitás, az alkotmányos önrendelkezés jegyében védelmezni fogja hazánk függetlenségét és szabadságát, ahogy az egyébként az amerikai emberek is elvárják a mindenkori kormányuktól és elnöküktől.
     Levelünk egybeesik a 9 éve szervezetünkkel megvalósított Magyarországi Békemenet dátumával, amikor Budapesten félmillió polgártársunk demonstrált a nemzetek szuverenitása, az európai polgárság szabadságjogai és az EU szövetségi rendszerének hagyományai mellett.
     Winston Churchill szavaival búcsúzva, kívánunk sok sikert és jó egészséget: “Az egyetlen útmutató az emberhez a lelkiismerete; az egyetlen pajzs tetteink becsületességének és őszinteségének emléke. Nagyon meggondolatlan dolog végigsétálni az életen e pajzs nélkül, mert reményeinket olyan gyakran gúnyolja ki a kudarc és borulnak fel terveink. De ezzel a pajzzsal, még ha játszik is velünk a sors, mindig becsületesen menetelhetünk.”

CÖF-CÖKA vezetősége (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!